Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sint si eu prin preajma; am venit in magazinul lui Jambo sa studiez ceva dar nu-mi iese ca tocmai a intrat pe mes un prieten drag de-al meu pe care l-am cunoscut in Franta si depanam amintiri...

Am facut papa pentru miine; Jambo a stat cu Ian; aseara tot lui i-a revenit sarcina sa distreze puradelul din dotare; au am strins din casa, apoi, el s-a dus la basket si la bere; s-a intors la 12; azi era rindul meu sa ies cu fetele dar am zis "pas" ca voiam musai sa ma pun la zi cu neshte kestii. Voiam doar sa va zic, ca poate nu-s normala, dar mi-e mila deja de Jambo cind vad cit e de ocupat

Va multumesc la toate pentru sfaturi si pentru ca ati impartasit cu mine experiente. Nu pot acum sa va raspund la fiecare pentru ca putine treaba dar ramin pe receptie si mai arunc cite un ochi din cind in cind.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, bune oferte ne prezinti, ca de obicei. Noi nu venim nici de data asta.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor am in casa o jucarie super. De cateva ore sta David cuminte si se joaca Nu este chiar jucarie, este un Ipad (un fel de laptop cu touch, un iphone mai mare). Am instalat pe el o groaza de aplicatii: program de desenat - si deseneaza cu degetul pe ecran (deci pot sa arunc tablita de desenat), pian - care chiar scoate sunetele unui pian adevarat si David apasa direct pe clape (nu mai avem nevoie nici de pianina), am mai instalat un joculet o pisica haioasa rau care repeta tot dupa tine (s-a distrat vreo uma de ora cu asta), alt joc fain - apar multe animalute pe ecran si cand apesi pe ele reproduc sunetele (se distreaza David si cu asta super tare), plus ca am descarcat o groaza de desene, iar bateria tine mult de tot. Sunt super incantata mai ales ca o sa aibe distractie la drum, n-o sa ne mai trebuiasca nici o jucarie Sunt ff incantata de acest gadget. Barbata-miu este cocos acum, caci l-am tot certat pana acum ca a aruncat iar banii pe fereastra, dar astazi l-am iubit cand am vazut cum se distreaza fii-meu

Ma duc sa mai descarc joculete

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tufete, io vreau sa fiti prietenele mele si pe Facebook, sa va vaz peste tot...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Da PM cu numele tau, ca pe mine nu cred ca ma gasesti pur si simplu...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novuselu super ofertele

Imi place f mult prima varianta, la a doua imi plac mai mult camerele. Dar cred ca aleg prima ca suna fain ce ne-ai prezentat tu acolo. Am vazut ca au si sala pt copii ceea ce este esential Ma mai consult si cu Cristi (desi nu cred ca vine) si dau rezultatul final.

Ma bucur ca-ti plac si mai ales ca veniti !!

Cat despre camere asta e si feelingul meu dar lasa ca nu avem vreme de admirat si iubit zidaria

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, bune oferte ne prezinti, ca de obicei. Noi nu venim nici de data asta.

Gina lu' Ian
Ian

Pai de ce ?? nu v-a placut de noi la Sovata ? poate va razganditi totusi

Si mersi anticipat pt baticuri

Mergi la inceput

Olga, faina jucaria voastra !! si e super ca i-a captat atentia lui David si s-a prins cum stau jocurile pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Bon soir,

Am intrat si eu la ceas de seara dupa ce am parcat lumea.
Nu prea am ce sa spun ca nu mi s-a intamplat nimic extraordinar.

SYMPLIANA, s-a inteles ce ai spus. Acum ai scos si o fraza serioasa care sa ramana pentru posteritate (pe langa cea cu coca). Foate frumos ai scris tu acolo.

Mergi la inceput

Da da da Sympliana, foarte frumoase gandurile tale si perceptia ta despre statutul de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am adormit copiii. De cand cu noul program, David adoarme asa de frumos Sau se intinde tot pe mine, cu capul pe piept sau ne imbratisam si stam asa pana adoarme. Nu mi-as fi imaginat acum 2 saptamani ca ar putea sa adoarma atat de linistit, fara desene, carucior, masina etc etc. Este o super performanta

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput