Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***
Raspunsuri - Pagina 16
mihaelacg spune:
intru si eu la povesti mai pe la miezul noptii dupa ce adorm copiii
acum nu prea pot ca tati face bec in bucatarie si nu se cade el sa munceasca si eu sa forumesc.![]()
da un ochi tot trag printre pauzele mariei de desene
olishka spune:
Miha transmite-i multi pupici Magdei din partea noastra. Ufff nici nu vreau sa-mi imaginez cat de greu tre sa-ti fie cu 2 copii asa mici
\Dar si ce frumos o sa fie, mai ales dupa ce mai cresc un pic 
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Valeu, tre' sa-mi fac si eu cont pe facebook ca deja ma simt outsider... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Si eu idem
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Hello !!!
ARIS

Te mai asteptam pe aici ca mie mi-e doooooor de tine !!!

BOGDANA & SOTU'

Sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti !!!
Felicitari husband de Ilinca viitor
!!
Ela78 spune:
Eu am cont in facebook de vreo 2 ani, dar asta pentru ca a tot insistat prietena mea din Bruxelles
, pe atunci nici nu se stia de facebook in Romania.
Olishka, ca tot intrebai de piesele de la aparatul de aerosoli, in masina de spalat vase te-ai uitat?![]()
Anaan, am recuperat capitolele trecute si:
1) am vazut mandretea de baiat la cetatea din Alba-Iulia, nici nu stiam ca e o cetate asa frumoasa acolo![]()
2) ascult-o pe sefa
si lasa forumeala, pune-te pe scris ca sa termini doctoratul

Georgiana, banuiam ca postarile "taioase" sunt de la responsabilitatile si presiunea de la servici, dar sa-ti iei adio de la noi....
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
Intru la buhuhu mai tarziu acum am venit cu propunerile pt INTALNEALA DE LA MOECIU 17-19 DEC 2010
Azi am reanalizat variantele si pana la urma am ramas la 2 locatii posibile care indeplinesc criteriile inclusiv au sala de joaca pt copii cu mocheta pe jos ceea ce cred ca e important avand in vedere ca afara nu mai fi foarte cald
1. Podul Turcului (multumim Anaan
)
http://www.podulturcului.com/
Aici avem o oferta care cred eu ca e buna si anume : 2 nopti de cazare + mic dejun (bufet suedez) + cina (care de fapt consta in aperitiv cald + fel principal + salata + desert si se poate servi dupa amiaza adica nu trebuie sa fie musai seara) = 380 ron/familie/sejur
Eu zic ca e super ok pt ca doar cazarea ar fi 180 ron iar diferenta de 200 ron ar fi mesele pe 2 zile pt 2 pers deci 100 ron zi / familie, putin avand in vedere ca un fel costa cam 35 ron cu garnitura/pers deci masa de seara s-ar ridica la 80 ron fara desert
Ce mai e bine e faptul ca fiind consistenta cina putem comanda o portie din cele 2 de familie ,sa zic una la 17 si una la 21 astfel mancam toata seara, daca intelegeti ce vreau sa zic 
Oricum asta e politica lor in cazul grupurilor, ne fac si foc de tabara sambata seara cu tuica fiarta,etc 
2. Craiasa Muntilor - Vila Alina
http://www.craiasa-muntilor.ro/prezentare_6.html
Aici e doar cazare fara nimic - 200 ron/ familie/ sejur[/b]
Eu prefer varianta 1 ![]()
Astept impresiile voastre , saptamana asta ar fi bine sa ne hotaram sa pot vira avansul
novus spune:
Cu treburile gospodaresti la noi e invers
: Pisi e cu ordinea si curatenia, eu sunt de pricipiul ca am atatea lucruri mai importante si relaxante de facut decat curatenie
incat fac doar strictul necesar adica nu va ganditi ca strange Pisi dupa mine dar nici nu ma strofoc prea tare si mai nou cand facem curatenie mare, eu am sarcina sa o plimb pe Alexandra ![]()
Cred ca asta mi se trage din copilarie cand nu am fost pusa sa fac absolut nimic pe acasa , o fi fost bine, o fi fost rau 
novus spune:
Anaan, vad ca ai fost ascultatoare
, poti sa-ti iei o pauza acum si hai la o poveste !! ada si o bere ![]()
novus spune:
Iar nu e nimeni pe aici ?? eu cred ca voi nu vreti sa vorbiti cu mine de fapt ![]()
olishka spune:
Novuselu super ofertele 
Imi place f mult prima varianta, la a doua imi plac mai mult camerele. Dar cred ca aleg prima ca suna fain ce ne-ai prezentat tu acolo. Am vazut ca au si sala pt copii ceea ce este esential
Ma mai consult si cu Cristi (desi nu cred ca vine) si dau rezultatul final.
Multumim 
Olga, mamica lui David iepurasul