Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

LA MULTI ANI ARISICA!!! Te asteptam cu drag pe-aici

LA MULTI ANI PETREAN + SOT!!! Sa fiti fericiti multi, multi ani!!!

MUltumesc pentru urarile de ieri. Noi ieri nu am petrecut cine stie ce...am fost la chinezesc si apoi la film, dar a fost cam plictisitor (Cristi a si adormit la un moment dat )

Astazi nu l-am dus pe David la scoala caci l-a apucat tusea de dimineata, asa ca i-am facut repede aerosoli si acum este mult mai bine. Ii mai fac si diseara. Ma oftic ca nu mai aungem la serbarea toamnei Era diseara. Ei, asta este...macar sa se faca bine repede.

Ina si eu te inteleg perfect prin ce treci. Si la mine situatia este asemanatoare. Cristi nu face absolut nimic, caci asa l-a invatat maica-sa. De cand sunt cu el nu stiu daca a spalat in total 10 farfurii Am incvercat si eu sa-l schimb, dar este tare greu. Abia l-am invatat sa stranga dupa el dupa ce se barbiereste Eu ultima vreme nu mai tineam pasul deloc, deloc cu ordinea in casa si eram tare deprimata din aceasta cauza. Bine zicea Ela: "daca este haos in casa, nu este ordine in viata mea" Exact asa simt si eu. Ela tare norocoasa esti Astazi a fost o zi stresanta, pentru ca nu l-am dus pe David la gradinita si iarasi este casa vraiste desi de dimineata tot fac una alta, dar nici un rezultat concret

Fug sa fac ceva de mancare!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Oli, draga mea draga...in viata mea cred ca am intalnit un singur barbat "perfect" din punctul asta de vedere...dar m-a parasit ca asa i-a zis ma-sa...scuzati expresia vilent-vulgara!!!

Asa ca, in fiecare barbat sunt si bune si rele. Eu de exemplu am avut o mama extrem de severa si habotnica la capitolul curatenie. Expresia preferata era "lingeai pe jos de atata curatenie"...cine naiba ar fi vrut sa faca asta???
Ma rog...cand l-am cunoscut pe Gabi, imi venea sa ma jumulesc de nervi. Eu sunt echilibrata in privinta ordinii, dar am momente si momente...Ma dispera ca nu punea niciodata capacul la nimic: nici la spuma de ras, nici la pasta de dinti, nici la spray...la nimic...apoi m-am resemnat si i le-am aruncat :)) Acum spuma sta fara capac, ca il arunc imediat ce o cumparam, iar pasta de dinti e cu capac din ala lipit de tub
Ce sa mai zic de faze cu lasat hainele acolo unde se dezbraca, sau aruncat sosete si chiloti asa...la intamplare, pe langa cosul de rufe...
Dar si cand il rog sa ma ajute sa faca curat in casa, face cu simt de raspundere.
Ce nu face niciodata? Nu spala vase! Uraste asta!!! Prefera sa aspire, sa stearga pe jos, sa faca baia luna, dar nu spala vase. Ba chiar si gateste cate ceva, dar nu spala nimic...

Te pup

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
Cristi nu face absolut nimic, caci asa l-a invatat maica-sa. De cand sunt cu el nu stiu daca a spalat in total 10 farfurii Am incvercat si eu sa-l schimb, dar este tare greu. Abia l-am invatat sa stranga dupa el dupa ce se barbiereste

cum sa nu faca nik? pai eu ma declar super fericita ca impreuna cu al meu sot facem egal egal in toate: curatenie, spalat rufe/vase, masina , mancare, plimbari, jucat cu copilul si tot ce e de rezolvat. unde mai pui ca decand eu am inceput serviciul el e mai tot timpul cu dragos si s-au atasat asa de mult unul de altul ca eu cand ajung acasa nici nu ma baga in seama, nu vine la mine, nu pare ca se bucura sau ca ma vede se tine de A. ca raia.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Al meu nu face ABSOLUT nimic!!! Curatenie niciodata!!! Prefera sa cheme pe cineva sa ma ajute decat sa puna el mana pe ceva.

Al meu nu face nici macar treburile de barbat. Prefera de fiecare data sa roage un angajat. El zice ca munceste cu mintea destul

De rue in cos nu mai zic....are un fotoliu unde depoziteaza toate hainele si nu mai intelegi care sunt curate si care murdare, iar sosetele imprastiate prin toata camera.

Sa nu ma spuneti ca l-am parat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chato ce tare este pogo ca a inceput sa manance singurica Lui David nu-i iese decat cu furculita si cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare1

Sunt in pauza de masa, am mancat salata, e si mai buna azi si am intrat special sa vad cum au petrecut Olga si Cristi. Olga, da' pana la urma i-ai oferit drept cadou putina odihna la cinema? Vezi, Ina, cum se face: mergeti la un film plictisitor si dormi acolo.

Hai sa-mi barfesc si eu consortul: el e genul care face , daca-i zic eu; altfel, putem sa ne croim carari prin gunoaie, ca nu cred ca-l deranjeaza cu ceva. Daca-i zic, ma ajuta, e adevarat. Ce ma enerveaza la culme sunt sosetele zvarlite care pe unde si apa din baie: dupa ce face dus, parca s-au scaldat elefantii! Asa, ce, sa ramana nebarfit?!

Cativ, zilele astea chiar m-am gandit la tine; asteptam lungul mesaj nocturn!

Azi m-a sfadit Novus. Ordin de la sefa: sa las forumeala si sa trec la scris! Da' in pauza de masa am voie sa arunc o privire, un comentariu, nuuu?!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Sa va zic ceva: azi tanti se imbraca sa-l duca pe Andrei afara. Eu o asteptam cu el in brate si dumnealui nu mai avea rabdare; numai ce-l aud ca striga, tare si clar:"Tanti!"

Faza nr.2: ieri si azi l-a culcat tanti de amiaza, ca am zis sa inceapa si ea sa-l culce, sa fie totul ok cand m-oi intoarce la serviciu. Operatiunea a durat cinci minute ( a se nota ca la mine dureaza vreo ora-doua). Am intrebat-o ce i-a facut de s-a culcat asa repede. Mi-a zis ca i-a spus: " Andrei, acum copilul trebuie sa faca nani. Inchide ochisorii si culca-te." Gulia si-a inchis ochii, tanti l-a mai mangaiat putin pe spate si asta a fost tot!...Sau sunt eu o incapabila de zile mari sau tanti e zeita somnului! Alegeti voi, ca eu ma feresc s-o fac, ca teama mi-e ca inclin spre prima varianta!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
...Sau sunt eu o incapabila de zile mari sau tanti e zeita somnului! Alegeti voi, ca eu ma feresc s-o fac, ca teama mi-e ca inclin spre prima varianta!

nu esti nici incapabila si nici tanti nu e zeita sommnului, pur si simplu se alinta cand e cu tine. asa ni se intampla si noua dureaza ceva timp pana adoarme cu mama imediat, cu noi nu vrea sa manance singur cu mama da, mananca fructe singur, mancare tot, cand iese la plimbare cu ai mei nu vrea in brate cu noi da. e alinat al meu.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:

Al meu nu face ABSOLUT nimic!!! Curatenie niciodata!!! Prefera sa cheme pe cineva sa ma ajute decat sa puna el mana pe ceva.

Al meu nu face nici macar treburile de barbat. Prefera de fiecare data sa roage un angajat. El zice ca munceste cu mintea destul

De rue in cos nu mai zic....are un fotoliu unde depoziteaza toate hainele si nu mai intelegi care sunt curate si care murdare, iar sosetele imprastiate prin toata camera.

Sa nu ma spuneti ca l-am parat

Lasa, Cristi aduce banu'n casa

Eu mi-am dorit un sot care sa semene cu taica-miu si sa ma ajute prin casa, si asa l-am primit Spala vase/rufe/masina la greu, face curat/mancare/cumparaturi din propria initiativa, repara prin casa robinete/intrerupatoare/usi, insa la bani eu sint sefa, el imi aduce salariul si eu tin contabilitatea/fac listele de cumparaturi/aprob excursiile, cand e vorba de vreo cheltuiala el zice: "sa intreb generalul"

Chato, e super ca Izia mananca singurica
In bulgaria si Ianis bea din pahar/sticla/cu paiul si manca singur, nu va spun cum se facea pe hainute, dar acasa iar s-a lenevit, ia cateva lingurite si dupa aceea asteapta sa-l hranesc eu

LA MULTI ANI! Bogdana&sot Multi ani fericiti impreuna si sa va bucurati de cei 3 iezi cucuieti superbi

Ilinca, LA MULTI ANI! cu intarziere. Sa fii mereu vesela si plina de poante ca acum si sa fii fericita alaturi de sot si Sophiphica cea suava si dragalasa

Am facut salata ta orientala, ne-a placut foarte mult. Si la noi e aceeasi situatie, sotul daca n-are carne/prajeli/carnati, zice ca nu se satura. Inainte faceam 3 feluri de mancare: mie leguminoase la cuptor (cam ce mananci tu), lui Ianis legume+carne, iar sotului porc/prajeli/consistent. Acum mi s-a luat de bucatareala, mai incerc cate o reteta noua de aici de pe forum, in rest incerc sa prepar o mancare care sa fie buna pt.toti 3: din legume ca sa-mi placa mie, cu carnita ca sa-i placa si sotului, si fara porc/prajeli/E-uri ca sa poata manca si Ianis. Ieri de ex.a facut sotul tocanita de cartofi cu pui

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna tufetele mele dragi

chatonel - tot respectul pentru pogo

despre domnul sot - la noi e din toate cate un pic:
daca ii spun face, dar trebuie sa-i spun precis, nu la modul general
inainte de a avea bebelachele, facea si singur curat cap coada toata casa, facea gratare (ma alunga din bucatarie ca cica-i stricam fripturile si salatele - ca eu, mai carcotasa, comentam pentru sare, otet, ulei[:-)@]
acum, de cand cu bebelachele, nu vreau decat sa vina acasa ca are un program - pleaca la 7.20 cand , de obicei bebele doarme si vine pe la 8 cand e ora de culcare si am zilnic discutii pe tema ajunsului mai devreme acasa sa ma ajute sa-i dau sa manance, sa-i facem baie... nu mai vorbesc de jucat un pic sa apuc si eu sa strang un pic prin casa
curatenia - vine o doamna o data la 2 saptamani (pisik ) si ne face curat; se cunoaste in ziua aia , dupa, incepe sa se adune/depune praful; jucariile si hainele le strang in fiecare zi ca dimineata sa am pe unde ma misca; in baie apuc sa frec mai ds chiuveta, in rest folosesc solutii pe care le torn peste tot , le las sa actioneze si clatesc si... astept sa treaca 2 saptamani
mancarea - am "educat" sotul sa nu manance seara ca se ingrasa, eu fiind intr-o continua cura de slabire asa ca in frigiderul nostru este mancare doar pt tarnine, in wk ce mai fac ceva la cuptor, garnituri si cam atat.
pentru micsunica gatesc zilnic sau la 2 zile

si... nu ma simt doamna deloc pentru ca nu mai am deloc timp pentru mine; nu vreau sa ma gandesc cum aratam acum 2 ani de ex, cum ieseam din casa, si cum o fac acum cand nu stiu cum sa ma imbrac mai repede, sa-mi prind parul si sa fug pe scari , sa fug pana la masina sa ma enervez prin trafic ca nu ajung mai repede sa alerg toata ziua printre birouri/sali de protocol/sedinte.... sa fug repede acasa sa preiau bebelakele care chitaie tot cand ma vede ca intru pe usa, tropoteste din piciorute si vine fuga la mine si se lipeste de picioarele mele sa ne iubim un pic.
si ma enervez ca vine dl sot acasa dupa ce incep sa-i dau sa manance si o bulverseaza si ne oprim si nu mai pot sa o fac sa manance si ratez masa si-i mofturoasa ca eu insist cu mancarea si ea vrea sa fuga la tati si... si la culcare - eu vreau sa o adorm ca-i obosita/maraita si nu am cu cine ma intelege si el vrea sa se joace si tot prelungeste momentul de culcare
sau cand trebuie sa o schimb de hainute noapte - nu le gaseste sa mi le aduca - eu il trimit intr-un anumit loc si nui-s acolo ci un pic langa dar el nu le vede si se enerveaza ca tip la el si... si...
si nu mai pot
dar trece ziua, vine dimineata cand o luam de la capat si tot asa
si sunt atatea nemultumiri si frustrari adunate si ...
insa vine cate un episod din asta de boala din care nu mai iesim si atunci nu mai conteaza nimic; ne certam si mai tare pe moment dar nu le mai bag in seama ca grija mea cea mai mare e alta ....
nu stiu cat de coerenta am fost dar sper sa fi priceput voi ceva

ma bucur mult cand citesc de mamicile relaxate si visez/sper si eu la momente din astea cand sa bem cafeaua in wk undeva, nu acasa pe fuga, si multe momente din astea...

edit : ca mi-am mai adus aminte

nu repara nimic prin casa pe principiul nu ca nu stie dar el a invatat si a ajuns unde a ajuns ca sa poata plati pe cineva sa faca toate alea
face cumparaturile saptamanal (de preferat cu lista ca altfel nu tine minte ce-i tot spun eu in cursul saptamanii)
are grija sa achite toate ratele, facturile... asa ca nu ma stresez si cu astea
pune rufele murdare la locul loc, face patul dimineata
pune vasele in chiuveta dupa ce mananca dar de spalat - doar in wk daca-l bat la cap

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bogdana - multi
multi ani frumosi si linistiti alaturi de cele 3 minuni din viata voastra

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput