Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cine nu -si doreste macar o data in viata sa ajunga la Disneyland?Anul trecut in martie am avut acel esec cu fertilizarea care m-a daramat efectiv.Sotul meu cel drag a propus o vacanta doar pt noi doi fara filmari si munca de teren.destinatia Paris.Bun!Am stabilit rappid ce puteam vedea intr-o saptamana am facut rezervarile de bilete si intr-o sapt ne luam zborul spre Paris.Trebuia ca aceasta vacanta sa aiba scop terapeutic.ramasese stabilit ca vom transfera embrioni criogenizati in iunie dar nu vorbeam despre asta.Eram la pamant si cu pamant deasupra capului.Amandoi!Am ajuns la Paris.La nnoi fiecare vacanta fie ca muncim fie ca nu este ca o luna de miere pt noi.Astept prima iesire cu geo sa vad cum va fi.Desi la Sinaia e fost minunat.
sa revin.Disney a fost stabilit pt ultima zi de vacanta .Abia asteptam.A venit si ziua cu pricina.In prealabil vazusem maganizul Disney de pe Champs Elysee unde am cheltuit niste banuti pe niste...pot sa spun cacaturi pe forum???Nu?Ei bine...niste nimicuri sotul spunand mereu ca sigur in Disneyland vom gasi mai multe si mai ieftine(eu socotesc de doua ori cand cumpar ceva si asta il exaspereaza pe sot).Ajungem la Disney si intr ca scapata in parc.Primii am ajuns(ma rog mai erau vreo 200 de primii dar na...suna bine pt cititori).Ceshcutze,Winnie,Donald,Mickey,Minnie in trenulet,PLuto,Goofy,Chip si Dale favoritele mele alergam ca un ied (care intre noi fie vorba era ditamai capra) sa fac poze cu ei sa ii ating.In sinea mea incercam sa nu ma gandesc cum va fi cand vom veni cu copilul dar ceva nu ma lasa sa nu ma gandesc la cum va fi.Ma incerca un gust amar cum ar fi incertitudinea de a avea copii samd.Incercam sa evit gandurile negre.Traiam nniste sentimente atat de copilaresti.Toata copilaria mea era acolo.Cand am iesit aveam toate alea cu personaje ;cani,pixuri,,magneti,trcouri,rame foto,accesorii pt par pt finuta mea, brelocuri....poze...multe poze...2 gb de poze numai in ziua aia.Gandul meu era la copilasul nostru care intarzia sa apara .
Duminica am fost sa-l vedem pe Mickey.Ma gandeam la cum ma voi simti ca dupa un an si jumatate imi duc puiul sa-l vada pe Mickey si va fi la fel de fericit ca mine cand l-am vazut la Disneyland.Asa a fost.Ca mamica cu Geo in brate am trait altfel intalnirea cu personajul.Nu stiu cum sa va explic dar altfel.Un altfel mult mai bun,mai cool.Na!Doar imi dusesem odorul sa-l vada pe Mickey.
Cum va fi oare cand il voi duce la Disneyland?Deja ne gandim si eu si tati sa-l ducem la sfarsitul cls I ca sa tina minte acea caalatorie si sa stam la Disney resort sau sa mergem in SUA in originalul Disneyland.Sa traiasca si el bucuria.Pana atunci insa o sa-i vada in desene animate(am vazut multi copii care nu erau deloc extaziati insa parintii da....normal..copiii vad la tv alte mizerii de desene in care personajele sunt urate,violente).
Uff!Ce mult am scris.Dar Geo a fost incantat.El l-a vazut pe Mickey si il vede la tv la Mickey's Clubbhouse si este tare incantat si chiuie cand il vede.Partea nasoala a fost ca nu am putut sa fiu cu el cand a facut poze...l-a luat o fata de acolo si a facut poza cu Mickey care l-a atins pe nasuc si el nu a zis nici pis chiar daca Mickey era mare si ma asteptam sa se sperie.Una peste alta mamica Ella a dus puiul Geo la Mickey si a fost inaltator.Mai vreau!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BRIZA - In primul rand, linisteste-te si cat doarme el incearca sa dormi si tu ca sa-i poti fi de folos cand se va trezi. Nu rezisti asa obosita si incarcata emotional. Oo, stii de cate ori va mai face asa de-a lungul copilariei?

Foarte bine i-ai facut si ii mai poti da Stodal 3 granule. Este homeopat, echivalentul siropului Stodal, dar mult-mult mai eficient.

Sa nu te opresti din aspirat, iar vit. C ii poti da cateva picaturi si pe gurita in timpul zilei.

Daca n-are febra, iar consistenta si culoarea mucisorilor nu se modifica stai calma si incarca-te cu rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

briza eu zic ca e bine ca e tuse productiva, se curata repede la plamini si poate scapi usor, fara complicatii...
Tine aproape cu doctorul, Briza draga, sa-l asculte des la plamini, sa stii cum evolueaza si ce trebuie sa mai faci si in ce moment.
Ia-ti si aparat de aerosoli, ai sa vezi ca sta, la mine ajunsese sa adoarma la aerosoli din cauza zgomotului monoton :)) Nu are legatura cu urlatul cind vede fiola de ser, la aia urla si la mine, ca nu ii place. Cu aerosolii s eimpaca majoritatea copilasilor.
Eu am aparat de aerosli de multi ani si am vazut ce bun e pt tratare boli respiratorii - duci medicamentele direct la plamini sau git si nas, nu le mai treci prin stomac, ficat etc.
Ai grija mare, supravegheaza-l bine, suna doctorul daca devine prea productiva si se ineaca de la secretii - exista tratamente pt toate simptomele ca sa-l faa sa se simta mai bine, trebuie doar sa fie doctorul la curent cu situatia si sa decida ce trebuie facut.
(ex: la respiratie greoaie se mai dau bronhodilatatoare, la cai inflamate se dau anti-inflamatoare etc etc)
sanatate!

Mergi la inceput

miria nu tin deloc sa fac pe desteapta si sa te contrazic ca sa arat ca eu am dreptate, dar nu vreau sa ramina fetele de pe aici cu o impresie gresita fata de cartea Dr. Spock, ca poate unele o folosesc si ele ca mine... E complet updatata editia pe care o citesc eu (o am din 2005 cind l-am nascut pe Vladimir), deci nu e depasita cum ai zis tu, e perfect actuala si mi se pare si f echilibrat scrisa.
E adevarat, Spock a devenit celebru cu cartea scrisa prima data acum vreo 40-50 ani, dar de atunci a tot scris si s-a tot updatat :)

Mergi la inceput

Vladi

Citat:
ce usor e sa vorbesti despre socrii
eu (nnu ca nu as fi cazut in capcana si as fi scris incorect daca era varianta neart.) am folosit varianta articulata .Sau nu?deja m-ai pierdut.Cred ca trebuuie sa-mi dau demisia.desi la clasele mici nu se abordeaza subiectul "parintii sotului",

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella frumos
si noi vrem sa.l ducem pe ivan mai tarziu un pic la disney, sa ramana cu amintiri frumoase

gaby, briza o metoda babeasca dar ajuta, spargeti o ceapa, nu o nspalati, crapati.o asa cu cutitul cum puteti, si lasati.o in camera copilului, nu indreptata catre ochi ca-l poate ustura, ci undeva langa patut
multa sanatate

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

ella ce frumos ai scris !!!

Mergi la inceput

Roxy si eu stiam de leacul asta.Cica ar sta bine pe geam intr-un pahar gol sii ferita de sursa de caldura.Cica se innegreste .Cat despre Disney ma gan desc ca trebuie sa aiba varsta la care incep sa-si pastreze amintirile.Asa ceva nu trebuie uitat niciodata.Si tie iti va placea!!!cE ai mai gatit azi?

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

ella ba cam trebuie sa-ti dai demisia :))
incearca formularea cu altceva, sot - sotul de exemplu, si ai sa simti ca e nevoie de forma nearticulata in constructia ta... hai ca m-ai distrat de numa! ai facut ca ioanact care cind incerca sa se scuze se afunda si mai rau :))))
da' esti de inteles ca esti mamica - parerea mea e ca a fi mama e o meserie nobila dar care putin prosteste (la mine asa e, parol!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria tu esti cu tusea si probleme respiratorii cum sunt eu cu diareea, adica ai experienta! dami

ella azi mi.am facut eu o salata orientala , mi.era tare pofta, n.am mai mancat de cand eram gravida

fetelor silvana nu manca 400, adica atat ii dateam eu fara sa.mi dau seama, 300 uneori chiar si 400, de aia voma tot saraca

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput