Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 48
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui getik1 jasmin eu am o pereche de pantaloni marimea 58 o sa le fac o poza si iti trimit pm daca ii vrei ii pun dupa la bazar getik mamika de mika minune ariana-ioana 29.12.2009 ary poze si ary povestea unui aricy poze nunta am produse la bazar |
Getik, desigur, ii astept. Merci.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Lumi_Nag spune:
Stiti ceva de Boticelina?I-am trimis un pachet si vreau sa fiu sigura ca nu se intoarce .
georgipuia spune:
Am pregatit si eu 3 coletele, dar se pare ca nu ajung nici azi la posta... Mai trebuie sa pregatesc unul micut... hmmm... nu aveti la bazar de vanzare si niste timp? o dublura a mea???
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
justme25 spune:
circula pe net mesajul asta...am zis sa il pun aici caci poate va fi util cuiva:
te rog da mai departe..."ofer gratis pt.copil 2 ani proteze si ghetute ortopedice tel.0766396764 sau 0314221410 poate cuiva ii va prinde bine informatia"...
o zi buna!
Monnvas spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Jasmin012
si eu tot asa cu dimensiunile. facem clubul fetelor cu 1.58 si 53 kg mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna |
Aka, il facem dar deocamdata suntem numai 2... poate mai apare cineva la orizont, sa intregim trupa.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
[/quote]
Ma primiti si pe mine, ca-s in marja de eroare? 1,57 si 50 kg si burtica post-partum
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui madyrizi nushule, nu te sfii maica sa licitezi. ce daca ma contrezi? da-i inainte cu tupeu. dici, io zic sa te duci la una din alta tura ca aia care ai gasit-o tu la posta era ne.... bip. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti ALBUMUL MEU pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Sau sa-l trimiti pe sotz, stiam ca poate rdica si el (azi a zis o postaria ca regula e sa fie ruda de gradul I)
Dici sper ca te-ai pus pe picioare
(exact aceeasi faza era s-o patesc eu azi, nu-mi gaseam buletinul si primisem avizul de la Boti... Noroc ca l-am gasit
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Alex@Sara spune:
hellou.Acum am facut coletul si il duc la Posta pt moni_or,salopeta rosie.O sa fac si niste plati la reiffensen si BT,si o sa revin cu linkurili.pupici tuturior
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara hellou.Acum am facut coletul si il duc la Posta pt moni_or,salopeta rosie.O sa fac si niste plati la reiffensen si BT,si o sa revin cu linkurili.pupici tuturior Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Hello, stranger! Ti-am facut coletul, dar n-am ajuns la posta, ca o astept pe Matilda cu o adresa completa.
Vezi ca Naty urma sa inchida conturile lui Siluan, plateste te rog pt alt copilas, care veri tu!
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
No, bun, acum sa zic si eu ce am de zis...
Fetelor, dat find ca banii pt Siluan s-au strans si cazul se scoate (daca nu s-a scos deja) de la bazar, io imi declar munca de distribuitor incheiata. Va rog sa ma stergeti si din lista de pe prima pagina. Din decembrie incep niste examene, apoi o sa si plec pt 3 luni din tara, deci exclus sa ma mai pot ocupa de bazar.
Asta nu inseamna ca nu mai licitez si io cate ceva, pe ici, pe colo...
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Monnvas No, bun, acum sa zic si eu ce am de zis... Fetelor, dat find ca banii pt Siluan s-au strans si cazul se scoate (daca nu s-a scos deja) de la bazar, io imi declar munca de distribuitor incheiata. Va rog sa ma stergeti si din lista de pe prima pagina. Din decembrie incep niste examene, apoi o sa si plec pt 3 luni din tara, deci exclus sa ma mai pot ocupa de bazar. Asta nu inseamna ca nu mai licitez si io cate ceva, pe ici, pe colo... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Rezolvat! Multa multa bafta in tot ce ai de facut si multumim si noi din inima pentru ajutrul dat lui Siluan!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me