Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 47
ellinia spune:
Leditia, cand faci rost de IBAN te rog sa mi-l pui pe privat, eventual revin eu la tine atunci cand spui ca l-ai gasit.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
EllaX spune:
Am terminat de pus ce aveam fotografiat. Aruncati o privire si cumparati ce va place:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=EllaX&searchtype=2&show=current&sortpref=UMANITAR_desc
Nici nu cred ca am salutat...
'na ziua! Vrea cineva a doua cafea de azi? Am si la filtru, si instant. Am si prajitura cu mar si scortisoara (super rapida, foarte buna).
Dici, postarea ta cu laptele de la dozator a venit fix dupa ce am hotarat ca nu consumam laptele luat de la dozator (prima data cand luam) si pus la prins, pentru ca ni s-a parut ca nu miroase curat. Pacat ca ai trecut prin asa ceva, da' ai povestit cu foarte mult simt al umorului!
Fetelor-veselelor si saritoarelor, parca-i mai frumoasa viata, de cand va stiu! Si mai forum addicted, da' asta-i alta treaba.
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2
Lumi_Nag spune:
EllaX m-ai dat gata cu ce ai pus la bazar .Sper sa le si castig si sa mai ajutam un copilas.
Mamagiuliei, te rog cand redeschizi listuta sa dai un semnal pe forum.Cred ca banuiesti de ce..
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi dici, io zic sa te duci la una din alta tura ca aia care ai gasit-o tu la posta era ne.... bip. |
Subscriu... mie mi-au spus doamnele ca poate sa-mi ridice si sotul cu buletinul meu sau al lui, mie uneori imi cer sa le dictez nr si serioe si gata.... Insista.. fa pe niznaiul..
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
alexandrina spune:
Cu intarziere anunt si eu ca am primit coletele de la:
ducky - sincere complimente pentru bonus, abia astept sa folosesc si tava si bonusul, n-am talent dar am vointa [:d]. Dau eu cumva si de acea Kinga, doar ca am fost aglomerata.
ancadragoman - margelele-s cam de 5 ori mai mari decat am crezut eu [:d] dar noroc ca n-au fost scumpe, puloverul inca n-a fost testat.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
georgipuia spune:
Gata, am recuperat...
Jasmin o sa mai fac o strigare apropo de trandafirasi cand oi stii cati mi s-au prins.. daca nu.. la primavara il tund iar mama lui de trandafir... sa nu satisfac eu toate cererile?
Mamagiuliei... si pe mine ma tii la curent cu posibilitatea prelungirii listei, da? pls!
Am licitat si eu 2 produse azi, desi am zis ca ma abtin... saptamana asta fac cel putin o plata la cel mai consistent din conturile de caz... in rest... sanatate maxima va urez!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
szivarvany spune:
http://family.webshots.com/photo/2290326280059491989BgQyHX
vreau sa i fac publicitate acestei rochite, care este in stare perfecta de funtionare si care va ajunge inapoi la Dodo care i-a trimis-o fie`mi - multumim Dodo .
Am purtat-o la aceasta serbare, insa cocostarcul meu e prea inalt pt ea :(((
Sper sa fie doritoare
Este de o catifea superba, are si pe dedesubt material, ce mai, sper sa iasa batalie pe ea !
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mari_paun spune:
mamagiuliei nu uita si de Ema
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
szivarvany spune:
Momentan sa ma lasati cu comenzile, va rog io, sunt leftera si i-am cerut voie Giuliei sa ma lase sa crosetez altfel n-as apuca.
Si pana atunci , uitati-va la rochita roooz
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
getik1 spune:
cris azi am primit mopinele de la tine deja a facut o tura cu ele dar cel mai mult ii place sa traga de nas si ochii
jasmin eu am o pereche de pantaloni marimea 58 o sa le fac o poza si iti trimit pm daca ii vrei ii pun dupa la bazar
poop fetele
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar