Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 30
nushulica spune:
salutare
pt a nu fi luata de oaie neagra mentionez ca am vb cu giorgipuia pe mess si am lamurit problema,m-am oferit sa platesc eu cheltuiala
adresa mea pe bazar nu era cea corecta , ea cand mi-a trimis coletul mi-a dat pm sa ma intrebe adresa corecta,eu abia nascusem si nu intram pe forum deci l-am vazut tarziu,ea trimisese deja coletul la acea adresa...deci eu nu aveam cum sa primesc coletul asta ca eu nu mai stau la adresa aia de 4 luni
inca o data imi cer scuze si pe forum pt aceasta situatie
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
marybehappy spune:
Buna dimineata fetelor si sa aveti o zi excelenta !
A ajuns pachetul de la Boticelina. Multumesc mult !
Acum am vazut si cartea bonus ...Multumesc inca o data !
Mary
georgipuia spune:
calm mamicule... nu ai de ce sa-ti ceri scuze... bine ca s-a intors si nu s-a ratacit de tot..De costuri nici nu se pune problema... am platit ce a fost de platit si mai dau odata 2,6 lei expediere si nu e bai... un pic de la mine, mai mult de la Dumnezeu!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marybehappy Buna dimineata fetelor si sa aveti o zi excelenta ! A ajuns pachetul de la Boticelina. Multumesc mult ! Acum am vazut si cartea bonus ...Multumesc inca o data ! Mary |
Super tare! Deci coletul lui Mary a fost pus cu serviciul factaj (livrare door-to-door) de la Posta Romana si m-a costat doar 3 lei in plus! Asa ca aviz gravidutelor sau celor cu colete mari si grele, daca vreti, se poate! Yupiii...
Si sunt emerveiata, ieri la ora 14 a fost pus la posta, dar pe cand ma duceam io sa iau chitantele masina postei le si luase si azi la 9 aveai coletul in casa, nu-mi vine sa cred...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
georgipuia spune:
Mai fetele... eu ma tot chiorasc la mesajele primite pe mail de la bazar si nu inteleg de ce cand eu castig un produs si este facturat primesc mail "fatura numarul x de la georgipuia de la bazar..." corect ar fi ori " factura numarul x de la donatorul y de la bazar" ori "factura x PENTRU georgipuia de la bazar", nu?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia calm mamicule... nu ai de ce sa-ti ceri scuze... bine ca s-a intors si nu s-a ratacit de tot..De costuri nici nu se pune problema... am platit ce a fost de platit si mai dau odata 2,6 lei expediere si nu e bai... un pic de la mine, mai mult de la Dumnezeu! Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
multumesc mult,in cazul asta o sa depun mai multi bani in cont la urmatoarea plata pt unul dintre copii
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
EllaX spune:
'Neata! ... ca mai inainte n-am salutat.
Baut cafeaua. Am pus o tura de haine la Bazar:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=EllaX&searchtype=2&view=gallery&show=current
Scuzati faptul ca sunt necalcate, n-am vreme acum sa le calc (nu ca mi-ar placea!...)!
Revin zilele urmatoare cu o tura de haine de dama.
Daca ceva vi se pare prea scump, spuneti! Eu n-am experienta in vanzari.
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">elx-1, elx-2
EllaX spune:
Am revenit cu inca un pantalon, ca il ratacisem de grup:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7860
Editez: acum am vazut ca pantalonul acesta are 3 strasuri picate din dreapta, nu unul. Scuze! Acum nu-i mai pot edita textul.
Acum chiar plec.
Spor la ce faceti!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">elx-1, elx-2
EllaX spune:
Ba n-am plecat.
Is aproape furioasa: tocmai m-a anuntat un om care a castigat de la mine ceva neumanitar ca nu-i mai trebuie ce a castigat IERI, ca intre timp si-a cumparat. Va dati seama ca dau calificativ negativ!