Bazar umanitar *** 50 ***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

Ba n-am plecat.

Is aproape furioasa: tocmai m-a anuntat un om care a castigat de la mine ceva neumanitar ca nu-i mai trebuie ce a castigat IERI, ca intre timp si-a cumparat. Va dati seama ca dau calificativ negativ!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">elx-1, elx-2

Am facut si eu asa odata pe okazii parca. Am licitat un scaun de masina apoi in cateva zile am gasit altul mult mai fain si cam la fel ca pret. Si nu am mai luat ce licitasem. M-a sunat un nene nervos ca imi da calificativ negativ, eu i-am zis ca imi pare rau, dar nu pot sa dau bani pe 2, ca nu imi trebuie decat unul. Si asta e ...

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Si eu am facut asa cu Lumi_nang nu am vrut sa fac zarva pe aici de asta am tacut pana acum dar chiar nu mai vroiam lucrurile de la ea si nu as fi vrut sa ma indatorez sa le iau si apoi sa stea in sifonier la mine degeaba asa ca am anuntat-o ca nu le mai pot lua( ceea ce eu zic ca este fair play,macar am fost sincera de la inceput nu am lungit povestea)ma tog ea s-a suparat si mi-a dat calificativ negativ si eu i-am raspuns cu acelasi calificativ care pe mine chiar nu ma deranjeaza se mai intampla sa mai superi din cand in cand eu nu am pretentia sa ma inteleaga toata lumea numai ca sincer eu pana nu primesc banii si de la coletele ramburs puse nu imi fac iluzii pt acei bani asa ca as intelege daca cineva s-ar retrage ce e asa mare scofala?editezi din nou anuntul si gata.Ma rog asta e parerea mea.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Acum cu coletele de ieri am primit coletelul de la Ledi mercic mult e frumoasa foc camasa numai ca nu a mai ajuns la cine trebuia o sa o fac cadou altcuiva ca am slabe in grup.Dodo de la tine nu mi-a venit coleteluldesi abia asteptam ciorapeii pt ca maine plec la mama pt 3-4 zile si cand o vedea ca eu dau ciorapi albi la copil si ce scomosati s-au facut o sa ma dojeneasca sigur asa ca speram sa ma salvezi tu dar acum asta este o sa mi-o iau si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

[/quote]

Am facut si eu asa odata pe okazii parca. Am licitat un scaun de masina apoi in cateva zile am gasit altul mult mai fain si cam la fel ca pret. Si nu am mai luat ce licitasem. M-a sunat un nene nervos ca imi da calificativ negativ, eu i-am zis ca imi pare rau, dar nu pot sa dau bani pe 2, ca nu imi trebuie decat unul. Si asta e ...

[/quote]

Intre timp mi-a mai trecut. De fapt, de ieri, de cand am vazut cine licitase - un total necunoscut - m-am gandit ca n-o sa si cumpere telefonul (ma gandeam, de fapt, ca poate se joaca cineva la Bazar ). Ca si cand eu n-am fost noua pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristaluna spune:

Buna fetelor
Revin printre voi cu produse la bazar, pe care insa le va trimite sora mea pentru ca actualmente sunt la ea (Ducky).
Eu sunt studenta si la vara am prima licenta. Plus ca nu prea ma pricep cum functioneaza bazarul. Dar n-am scapat de sora-mea asa ca a trebuit sa ma implic si eu
Va doresc un weekend calduros si am sa va pun imediat si link-urile, dupa ce reusesc sa fac toate anunturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

EllaX E bine ca nu te-a lasat cu el vreo luna, ca apoi sa anunte.

diana Chiar azi am licitat ceva de la Lumi si am citit comentariile. E bine totusi sa fie si putina intelegere in astfel de situatii.

Am o intrebare pentru mamicile cu caz la bazar: care dintre voi aveti conturi paypal active, in care se pot face plati?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

cred ca ar trebui sa ne gandim mai mult inainte sa licitam pt ca o simpla licitatie sau supralicitatie poate sa incurce mai multe persoane. De exemplu, in cazul expus de Diana cu produsele de la Lumi am fost si eu oarecum implicata. Mai exact, eu am licitat doua produse de la Lumi, la unul din ele Diana m-a supralicitat mai mult decat puteam eu da pe el, asa ca eu am castigat numai unul, iar Diana l-a castigat pe celalalt. Eu mi-am platit imediat produsul plus comisioanele aferente, Lumi mi l-a trimis si totul a fost ok. Intre timp Diana a renuntat la produsul dorit de mine, iar mie nu mi s-a mai parut ok sa-l achizitionez platind din nou toate comisioanele. In conditiile astea Lumi[/b] a pierdut un client (pe mine) iar eu un produs dorit.
Diana[/b], sper ca nu te superi pe mine am vrut doar sa atrag atentia la situatii neplacute in momentele in care licitam in graba.

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid
Am o intrebare pentru mamicile cu caz la bazar: care dintre voi aveti conturi paypal active, in care se pot face plati?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

kid, eu am paypal insa se ocupa uta_ciun de el, imi trimite banii in Ro cand se strang.
daca te ajuta cu ceva ia legatura cu uta_ciun

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

cred ca ar trebui sa ne gandim mai mult inainte sa licitam pt ca o simpla licitatie sau supralicitatie poate sa incurce mai multe persoane. De exemplu, in cazul expus de Diana cu produsele de la Lumi am fost si eu oarecum implicata. Mai exact, eu am licitat doua produse de la Lumi, la unul din ele Diana m-a supralicitat mai mult decat puteam eu da pe el, asa ca eu am castigat numai unul, iar Diana l-a castigat pe celalalt. Eu mi-am platit imediat produsul plus comisioanele aferente, Lumi mi l-a trimis si totul a fost ok. Intre timp Diana a renuntat la produsul dorit de mine, iar mie nu mi s-a mai parut ok sa-l achizitionez platind din nou toate comisioanele. In conditiile astea Lumi[/b] a pierdut un client (pe mine) iar eu un produs dorit.
Diana[/b], sper ca nu te superi pe mine am vrut doar sa atrag atentia la situatii neplacute in momentele in care licitam in graba.

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Nu ma supar sincer chiar l-am vrut si nu licitasem f mult dar apoi imediat s-a schimbat situatia adica sotul nici acum nu si-a luat salariul care trebuia sa il ia de pe 15 si am zis ca mai bine renunt decat sa incurc lumea sa platesc cand oi avea si sincer in perioada in care suntem eu as intelege pe oricine mi-ar face asa pt ca chiar nu mai depinde doar de noi ca nu ne putem face platile la timp ci mai tine si de angajatori iar felul in care mi-a raspuns Lumi chiar m-a facut sa ma gandesc bine de acum de la cine cumpar caci daca iar voi ajunge intr-o imposibilitate de plata sa fiu macar inteleasa ca nu e cu rea vointa si nu imi sta doar mie in putiinta sa fac ceva.Atata tot si nu mai comentez pt ca am zis ca ma abtin si uite ca tot v-am povestit si de aici iar vor iesi scantei ca de obicei. si am cautat un omusor care sa isi traga fermoar la gura dar nu il gasesc.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

astfel de mici neintelegeri or sa mai apara,dar haideti sa nu punem la suflet ca si asa sunt doar o mana de bazariste ferm convinse si e pacat

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput