Bazar umanitar *** 50 ***
Raspunsuri - Pagina 22
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky La pct 3 exemplu: KID trimite la DUCKY pachet (pentru ca e distribuitoare), cine decide ce pret se pune pentru produsele respective? Kid sau Ducky (care se ocupa de ele)? pentru ca exista riscul ca daca Kid impune pretul X, Ducky sa ramana cu ele de tot...Si cine impune cazul pentru cine se doneaza? Plus, daca produsele de la Kid sunt in stare nesatisfacatoare, Ducky primeste negativ, nu? Ma gandeam la n probleme...scuze. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA Al meu blog |
Si kid e distribuitoare, asa ca nu trimite la ducky pachet pt distribuire
Eu am respectat in principal dorinta donatorilor, a celor care si-au exprimat-o. Dupa o perioada, la produsele care nu s-au vandut, am mai facut reduceri si am tot spus aici in topic ca daca doreste cineva ceva de la mine si i se pare prea scump, sa spuna.
Parerea mea, ca donatorul ar trebui sa aiba un cuvant de spus in legatura cu produsele pe care le doneaza, dar cuvantul final il are distribuitorul. De obicei donatorii nu au timp de bazar si nu stiu preturile. Insa daca doreste pt un anumit caz, alege persoana care s-a oferit sa primeasca produse pt acel caz, daca distribuitorul vrea altfel.
Aceste aspecte ar fi de preferat sa se stabileasca inainte de a primi produsele. De ex:
Donatorul trimite mesaj la distribuitor pt a-i trimite produse. Distribuitorul spune: iau produsele, eu decid pe care le pun la bazar, aleg eu cazul, pun eu suma, etc, donatorul fie accepta, fie se indreapta catre altcineva.
Da, daca produsele sunt in stare nesatisfacatoare, distribuitorul primeste calificativele, caci el 'garanteaza' pentru ele. La fel cum le primeste si pe cele pozitive
La concluzia asta am ajuns dupa ce am trecut prin asta, am primit (doar) 2 calificative neutre (cu indulgenta, caci ma cunoaste cumparatoarea ) pentru produse distribuite de mine. Si as mai fi meritat pentru cateva, insa mi-a fost rusine la momentul respectiv sa spun.
Acum doar previn.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
EllaX spune:
oooocheeeei
Am primit colete de la (in ordinea in care imi amintesc, dupa aproape o bere si-o porcovana de punga de chipsuri, rusine sa-mi fie!):
- ancadragoman: frumos tricoul! si cand ma gandesc ca l-am licitat doar ca sa nu raman datoare cu PECU!...
- Monnvas: si jucariile, si bratara sunt grozave. Jucariile sunt ca noi, bratara e albastra, cu pietre, cum imi place mie. Ursul de plus era anuntat ca fiind de 15-20 cm - are vreo 30 si canta! E nou si n-are coada din fabrica - motiv de maaaare bucurie: "maami - hi-hi - asta-i chiar ursul pacalit de vulpe si a fost foarte lacom!" Deja sta in brate la ursoaica mare de plus pe care o cheama Mos Martin si care e mama tuturor ursuletilor din casa;
- ducky: sar'mana! am si booonus: panglica, elastic si inca ceva care pare bun pentru margini (de exemplu, pentru saculetul de dormit pe care am de gand sa i-l fac Anei), dar nu stiu exact ce e. Ce e chestia textila rosie, grosuta, ca o margine? Hai, mai, nu radeti de mine, chiar vreau raspuns!
- Dodo: am jucaria - care e mai frumoasa decat in poza, si e de calitate - dar n-am bratara. Ramane pe altadata, pe cuvant ca nu e graba! Lasa, sa fie si altii datori la mine!
- Sabina.p: buni pantalonii, bun puloverul, foarte frumos body-ul bonus (si ales sa ii vina piciului cu puloverul!).
Fetelor, multumesc! Azi am mers la scoli cu 5 colete in rucsac.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
EllaX spune:
Monnvas, am uitat: caciulita si botoseii sunt frumooosi!
Tot timpul ma distreaza sa examinez ambalajele coletelor. Spre exemplu, azi am primit de la cineva ceva ambalat intr-o cutie de servetele umede pentru ochelari si in hartie cu niste schite de proiectare. Am mai primit ceva ambalat intr-o punga bleu care venea in pachet cu pampersii Happy (mi-s tare dragi pungile alea), am primit folie din aia cu bule (un cadou in sine, pentru copil), cutie de napolitane... O punga Kiabi, ca sa-mi fie ciuda ca la noi nu-i... Ambalajele in sine spun povesti - daca va imaginati si ca unele s-au plimbat si pe la alte case...
ariel_7000 spune:
ultimile extrase in cazul lui Siluan:
http://news.webshots.com/photo/2751824860106680684dziGXS
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
madyrizi spune:
EllaX, ce poeta esti la miezul noptii!!!
fetelor azi e ziua cea mai grea pentru noi si dupa aceea vom avea in sfarsit liniste. de luni e o hramalaie in casa si in capul meu de-mi vine sa plang. uffff....
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
EllaX spune:
madyrizi, (si un emoticon din ala cu luat in brate)
Noi numai cu un gand bun te putem ajuta. In rest, tu le duci pe toate - ai grija de tine si de voi, o sa aveti nevoie de un pic de timp sa se "stearga" zilele astea.
EllaX spune:
Sa va spun ce caut pe forum la ora asta: un sfat. Am niste haine - de fetita de 3-4 ani si de dama (de pe vremea cand purtam 38-40-42 la haine) pentru donat. Eu zic ca-s frumusele. Unele din ele sunt subtiri (dar, cum am zis, frumoase) - are sens sa le punem acum la Bazar? Am vazut ca nu prea se vand hainele subtiri, in perioada asta. Si eu as cumpara hainute subtiri, pentru la vara, da' asta ar insemna ca nu mai am bani de haine de sezon.
Editez ca sa spun ca oricum sunt niste haine de pus la Bazar - nu stiu daca sa le pun SI pe cele subtiri.
cris_82 spune:
neata,las si vin si cu o precizare..."plssss....nu va omorati pentru articolele craciunoase ca o sa mai pun cand gasesc un pic de timp liber"
EllaX doar un pic de munca o sa ai(pozat si un comanteriu pus la ele) eu am luat maieute de vara in plina iarnasigur amatoare vor fi,pune-le si noi intram la bazarit
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
georgipuia spune:
Neata fetele,
citat din mesajul lui kid Da, daca produsele sunt in stare nesatisfacatoare, distribuitorul primeste calificativele, caci el 'garanteaza' pentru ele. La fel cum le primeste si pe cele pozitive |
Eu nu sunt direct implicata, dar imi permit sa-mi dau cu parerea. Eu daca m-as oferi sa distribui si as primi lucrusoare pentru care mi-ar fi rusine sa-mi pun obrazul, nu le-as pune... sincer. De ce sa iau calificative negative? nu castig nici eu si nici cazul pt care sunt donate. As da deoparte ce nu corespunde unui minim de calitate si le-as trimite la parohie, sau la alt caz de genul 3 sate, nu? Parerea mea.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui madyrizi fetelor azi e ziua cea mai grea pentru noi si dupa aceea vom avea in sfarsit liniste. de luni e o hramalaie in casa si in capul meu de-mi vine sa plang. uffff.... Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti ALBUMUL MEU pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Mady sa va dea D-zeu tarie pt azi,
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...