Bazar umanitar *** 50 ***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Leditia Am primit pachetul, multumesc pentru incredere si pentru hainute, sunt foarte frumoase Cureaua este mai lata decat credeam si mai scurta, abia ma cuprinde; vroiam sa o dau cuiva cadou, insa sigur nu ii vine

E vacanta saptamana viitoare la toate gradinitele?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

1.Am si eu o doleanta...din graba sau prostie chiar am pus calificative pozitive pentru cele care nu au platit nici in ziua de azi produsele (ma refer aici exact la apocalipto). Exista posibilitatea sa se stearga? Ce fac cu facturile lor? Sunt inca in coada produselor mele....
Am scris si la doleante pentru site faptul ca am patit de multe ori ca nu mai puteam pune calificativ atunci cand efectiv primeam produsul si-l puteam pipai, vedea, califica sau cand persoana mi-a confirmat ca l-a primit dupa ce a fost trimis dupa plata. Consider ca trebuie sa existe aceasta posibilitate pentru un timp dupa incheierea efectiva a tranzactiei, adica primirea produselor.

2. Am o domnita care doreste sa cumpere si chiar a "cumparat" produsul in sensul de finalizare a licitatiei dar mi-a lasat un nr de tel. Sincer, trebuie s-o sun?? Nu mi-e lene, dar e o actiune umanitara si nu consider ca e cea mai buna metoda de comunicare.

3.Ma mai gandeam ca ar fi ideal sa se reglementez intr-un fel situatia donatoarelor. Nu in sensul primirii de beneficii etc ci in sensul in care sa se spuna clar undeva cine impune pretul produselor respective, pretul transportului, etc. Nu e aluzie pentru nimeni, doar mi se pare o idee ok.

Eseea, problema cu mailul cu intrebari de la user noi ai bazarului o am si eu...am facut deja un text standard de raspuns si dau numai copy-paste. Ma scuteste de nervi, stres, batai de cap...

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Al meu blog

Mergi la inceput

ducky
1. Relistezi produsele castigate si nerevendicate, apoi ele vor fi sterse de un moderator. Nu stiu insa daca se pot sterge si facturile.
2. Mie nu mi se pare normal sa suni tu, cumparatorul trebuie sa ia legatura cu vanzatorul.
Punctul 3 nu l-am inteles. Da-mi, te rog, un exemplu sau ceva lamuriri.

Mergi la inceput

Am si eu o rugaminte pentru cine are aparat de aerosoli, sa-mi recomande si mie o marca, am gasit cateva modele pe net, cam 150-200 lei, insa nu stiu la ce caracteristici sa ma uit, vreau sa fie cat de cat bun.

Mergi la inceput

La pct 3 exemplu: KID trimite la DUCKY pachet (pentru ca e distribuitoare), cine decide ce pret se pune pentru produsele respective? Kid sau Ducky (care se ocupa de ele)? pentru ca exista riscul ca daca Kid impune pretul X, Ducky sa ramana cu ele de tot...Si cine impune cazul pentru cine se doneaza? Plus, daca produsele de la Kid sunt in stare nesatisfacatoare, Ducky primeste negativ, nu? Ma gandeam la n probleme...scuze.

Al meu blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu cred ca ar trebui stabilit pretul produselor donate de catre distribuitoare, nu de donatoare. donatoarea poate fi subiectiva in primul rand, iar in al doilea rand distribuitoarea ramane cu ele daca nu se vand si tot ea suporta (in majoritatea cazurilor) chetuielile de ambalare, trimitere etc.

parerea mea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

am sa scriu dimineata link-urile dupa ce mai pun o tura de produse.
Multumesc tuturor pentru tot ce faceti aici !!!
Maine pun caciuli, fulare, seturi de iarna ca am o gramada, unele chiar noi, si sa fie purtate, sa nu stea degeaba in dulap.
Somn usor !!

Al meu blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hi, hi... cica noapte buna... auzi la ea... pai noi abia incepem sa misunam pe bazar (cel putin eu ). acum incepe distractia. sau tu ai aruncat buzduganul si ai plecat?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

SI EU ASTEPT AICI PE METEREZE

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Trimit maine colet pentru Jasimne scuze de intraziere. Am si eu probleme din greseala am marcat ca platit pe cineva care nu e de pe forum si care ar trebui sa plateasca pana pe data de 3. i-am trimis un mail dar nu imi raspunde. sper totusi sa imi raspunda pana la urma.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune

Mergi la inceput