Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (154)
Raspunsuri - Pagina 5
simplicity spune:
O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.
Mami de
Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Exista un singur copil frumos in lume , iar el apartine fiecarei mame ."
mamidepuiuti spune:
neata si de la noi,sarumana de cafea decenuela
lorex,sper sa treci repede peste pasa asta

cris d.,rabdacol,mami...cat o mai fi...
...si alex e toata noaptea cu tzitzi si ziua destul de mult...unde-i copilul care dormea toata noaptea?
de o luna jumate is rupta...da'el e fericit
![]()
referitor la "ce mai face"..se vede ca-i barbat
...jucaria preferata e telecomanda(de fapt,sunt 2)
ce naiba ii place la ele,n-am idee
;si este o varianta draguta a catelului lui pavlov: plescaie cand ii este foame,chiuie si se uita la frigider![]()
asta o sa ne manance si urechile
...in rest,cum ne stitzi...crudu' de nemtzia ![]()
mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, La multe lunite Uca La multe lunite Amaris![]() La multe lunite Andrei![]() La multe lunite Buturel![]() si bineinteles si Arianei,scumpei mele albinute![]() Fiindca astazi facem 9 luni va invitam la party: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O zi frumoasa va dorim ![]() ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)![]() Motto-ul de azi: "Exista un singur copil frumos in lume , iar el apartine fiecarei mame ." |
LML
pufilor!pupici speciali pt Ariana albinuta de la Alex

multumim,cuscra,de tratatzie! sa va aduca albinutza mereu bucurii,cum a facut-o in astea 9 luni!

mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui simplicity O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”. Mami de Ariana(albinuta mea)![]() Motto-ul de azi: "Exista un singur copil frumos in lume , iar el apartine fiecarei mame ." |
frumos raspuns!

mami de
Alex si
Radu
simplicity spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
LML pufilor!pupici speciali pt Ariana albinuta de la Alex ![]() multumim,cuscra,de tratatzie! sa va aduca albinutza mereu bucurii,cum a facut-o in astea 9 luni! ![]() ![]() ![]() mami de Alex si Radu |

Mami de
Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Exista un singur copil frumos in lume , iar el apartine fiecarei mame ."
ana_g spune:
'neata tuturor!!! si LML tuturor micilor pufi!! sa cresteti mari!
is asa mai pe fuga, ca tre sa plec la scoala
, pe vremea asta....dar asa voi avea momentul meu de eu cu sine si atat, adica o ora in RATB. trec si pe dorobati, poate o salut din mers pe cris.d![]()
in rest...am uitat....voiam sa zic ceva...aa, si stefan al meu are o mare pasiune pt telecomanda si se lasa cu lacrimi grele daca incerc sa i-o iau. se da in stanga si-n dreapta daca ii stau in fata tv-ului...bine, va pup! pe mai incolo
mama unui pui...Stefan
mamidepuiuti spune:
decenuela,ai fost in verva ieri
ai fost ,ca de obicei,dementiala
...(asta e de bine,daca exprimarea mea lasa de dorit
)mi te imaginam
la brunete
plus ca tre' sa platesc drepturi de autor pt crudu'
...oricum,imi place mult stilul tau

sa stii ca ai 2 fani,ca ii citesc si soatei de "jiji crudu"![]()
![]()
mami de
Alex si
Radu
ayanna_xem spune:

Alexandra

Amaris

Andrei

Buturel

Ariana

Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti bucurii parintilor!
myky791 spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem![]() Alexandra![]() ![]() Amaris![]() ![]() ![]() Andrei![]() ![]() ![]() Buturel![]() ![]() ![]() Ariana![]() ![]() Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti bucurii parintilor! subscriu |
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti