Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (154)
Raspunsuri - Pagina 4
simplicity spune:
Buna seara,
La multe lunite Yannis
Xela.imi pare rau ca A si C sunt bolnavi,sper sa se faca bine cat de curand
Vis-a-vis de a vorbi o alta limba cu bebeii,mi s-a spus ca ei recepteaza si invata f usor acum si ca efectele le vom vedea un pic mai tarziu(1.5-2 ani...etc depinde de copil).Noi ii vb in engleza in public si in casa in romana,stiu cazuri de copii care s-au nascut aici,de alta nationalitate si care stiu sa vb engleza(si cu accent,dar asta e un alt aspect ce tine de situatie-adica sunt in uk),si nu cuvinte elementare(un copil are 4 ani-roman si unul 7 ani-filipinez-pt astia garantez ca i-am auzit eu).
Cris.d nu stiu daca sa iti spun ca imi pare rau ca Ema te solicita atata cu tzitzi pt ca ea clar are nevoie de asta,dar din pacate te solicita pe tine mai mult.....mie imi vine sa pt ca Ariana de cateva zile mananca tot ce ii dau,azi a servit LM dimineata la trezire,pe la 12-1 si acum la culcare,(adica de 3 ori ne-am dat "intalnire")ceea ce pt ea si pt mine e extrem de neobisnuit(dar noaptea si ea are 2-3 treziri si mananca)
Despre pantofiori,eu sunt impotriva purtarii lor pana incep sa mearga,ca urmare Ariana a fost incaltata la 8 luni cand a inceput sa vrea in picioare,pana atunci a purtat sosetute sau sosonei(dar rar)
O seara frumoasa sa aveti
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" A fi simplu dar cinstit e mai pretios decat a fi genial dar necinstit ."
simplicity spune:
Miremia,eu ma vopsesc cu Wella,mi se pare ca tine mai mult si parului mi se pare ca ii prieste(in sensul ca nu am varfuri despicate,are stralucire,acum depinde si daca e soare afara )..eu sunt multumita.....si ma vopsesc cam la 3 luni
Motto-ul de azi:
" A fi simplu dar cinstit e mai pretios decat a fi genial dar necinstit ."
decenuela spune:
DUMNEZEULE....dastefa....ce zici tu acolo de miruna???????????????
pai draga mea..in cazul asta...jiji meu e crud rau...daca n-as avea in familie persoane care ..s-au grabit ..incet....respectiv.tasu....as intra in panica...
ce stie jiji f bine si cu ochii inchisi..e tzatza...
ratusco...ai flacau mareeeee
alicredo....mere si crosetatul...RINA..cine e rina?....cred k a murit si asta din jale pt monti....
in sf a ad si jiji...va pup...ma culc si io...mda...n-a adormit....tot cauta tt...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Miremia,eu ma vopsesc cu Wella,mi se pare ca tine mai mult si parului mi se pare ca ii prieste(in sensul ca nu am varfuri despicate,are stralucire,acum depinde si daca e soare afara )..eu sunt multumita.....si ma vopsesc cam la 3 luni Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: " A fi simplu dar cinstit e mai pretios decat a fi genial dar necinstit ." |
Asta fara amoniac nu tine 3 luni.
Am reusit sa asez si eu casa, sa spal tot, i-am bagat si scaunul de masa in cada si l-am spalat temeinic....acum doua zile lenevim. Mara a reusit azi sa se ridice singura in picioare (exerseaza de o saptamana).
L-am vazut pe Daniel urcand scarile, foarte tare micutul!
Astept si poze cu David la botez, sa ii fie de bine micutului crestin! Ma bucur lali ca iti place jobul cel nou.
Alexutza despre ciuperci am intrebat si eu de vreo 2 ori mai demult. Ms ca m-ai lamurit.
Lillo m-a impresionat imaginea cu fratiorul consolat de surioara lui.
Cris.d wb si spor la aranjat ce a mai ramas de aranjat. Si Mara a avut o saptamana tare tzatzaitoare, acum parca s-a mai linitit. Sper sa va reveniti si voi la normal (care o fi ala?)
Xela multi bolnaviorilor sa se refaca cat mai repede!
Lorex si sper sa iesi cat mai repede din pasa aia nasoala.
Mi-am adus aminte ca era printre noi si o mamica din Italia, aveam acelasi DPN...analessya parca. Oare ce mai fac pufuletii disparuti?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
decenuela spune:
neatza fetili....sunt treaza de vreo 2 ore...n-am mai putut sa adorm...l-am lasat pe jiji...care s-a trez pe la 5...cu suzeta...sa se joace ca nu o foloseste altfel..vreo 40 min...casca..casca.dar n-a readormit decat in momentul in care l-am pus la tt....ziceai ca n-a vz de 10 ani...
asa ca...am fc cafelutza si e fierbinteeeeeeeeeee
voi incerca azi sa-l duc la impartasit,,...cica de asta nu doarme ...zice mama...pe la ce ora sa fiu la biserica, sa nu stau cu el pe acolo sa-mi faca show?
sa aveti o zi superba...ma duc sa mai recuperez
haircut spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili....sunt treaza de vreo 2 ore...n-am mai putut sa adorm...l-am lasat pe jiji...care s-a trez pe la 5...cu suzeta...sa se joace ca nu o foloseste altfel..vreo 40 min...casca..casca.dar n-a readormit decat in momentul in care l-am pus la tt....ziceai ca n-a vz de 10 ani... asa ca...am fc cafelutza si e fierbinteeeeeeeeeee voi incerca azi sa-l duc la impartasit,,...cica de asta nu doarme ...zice mama...pe la ce ora sa fiu la biserica, sa nu stau cu el pe acolo sa-mi faca show? sa aveti o zi superba...ma duc sa mai recuperez Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Neata!
Multumesc de cafea! ma duc sa ma dorm un pic si apoi servesc.
La Biserica unde mergem noi impartaseste copiii la orice ora, ii intreb pe cei de acolo unde sa merg cu ea. Momentul ala special de impartasit e dupa 11, depinde la fiecare Biserica.pana in 11,30, cam asa am vazut eu sper sa te ajute.
Xela, multa sanatate puilor...ce aiurea a fost frumos la botez?
Lillo, ce intamplare frumoasa povestesti tu acolo
Fetele cu bb tzitzi-dependenti, bucurati-va de ei
Lorex, te asteptam cu vesti bune
fug sa mai ciupesc vreo juma de ora de somn, pana se tezeste mica
mami de fetita
decenuela spune:
SCRIU REPEDE CA IMI MOARE DI TAT LAPTOPUL...
am terminat de recuperat.....
offf....LML....PT CEL MAI DULCE GREC DINTRE ROMANI....cu intarziere...ca de obicei
LML..tuturor pufuletilor.....si mamicilor LMa....
cred ca am ramas marcata de evolutia mirunei...pe bune...am adormit f greu aseara....gandindu-ma ca poate nu sunt o mama buna....apoi ma gandeam ca [poate miruna face toate alea pt ca i s-a acordat o atentie deosebita si ca ar face la fel mai tot pufuletiim daca ar exista exercitiu...
pai jiji..chiar nu stiu ce face....
deschide picioarele cand e pus pe oala...
trmit si continui..
decenuela spune:
asa....am intrat pe celalat lapt
cum spuneam jiji desface picioarele cand e pus pe oala
- rade cand ma vede ca pun mana pe telecomanda....si se uita spre tv...emanand o bucurie imensa...
- daca se uita la tv...se da stanga dreapta daca are un obstacol in fatza...
- are jucarii preferate si e fericit cand le vede....
nu=mi mai vine nik in cap acu...n-am stat cu el sa-i descriu jucarii..etc ...of of...
mi-am luat oua de prepelitza.....livia..park tu spuneai ca ai tinut cura? cum?
a...BF...super daniel....baiat mare
s-a trezit jiji ...fug
ma distreaza la nebunie....englezismele romaniazte.....MP
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui xela_07 Nu am mai intrat de mult pe la voi din cauza de deplasare ptr botez in weekend si mai nou copilasi super bolnavi. A are otita si C laringita . Atat C cat si A au de luat primul antibiotic din viata lor . Doamne ajuta sper sa ne facem bine cat mai repede ... Sper sa am timp zilele urmatoare sa recuperez si eu din urma ... |
multa sanatate puilor!
mami de Alex si Radu
simplicity spune:
Buna dimineata,
La multe lunite Uca
La multe lunite Amaris
La multe lunite Andrei
La multe lunite Buturel
si bineinteles si Arianei,scumpei mele albinute
Fiindca astazi facem 9 luni va invitam la party:
O zi frumoasa va dorim