Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (154)
Raspunsuri - Pagina 3
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Fetele, am intrat sa va salut. Am avut un uichend plin, a venit tatal meu cu jumate de vitel, am transat, curatat, impachetat carne cat sa imi ajunga pe un an...am facut asta mai ales pt a avea carne curata pt copil. Ca na, l-a luat de la tara viu si l-a taiat atunci. Apoi, am plantat 200 bulbi de lalele, am plantat inca un cires - ca mai aveam - narcise vreo 100 bulbi, am mutat niste arbusti in alta parte, am curatat gradina de zarzavat, ca murisera plantele pe acolo....n-am avut timp nici sa ma spal asa am fost de ocupata... Dar..am avut timp sa imi pozez piciul si sa il filmez in timp ce urca scarile. Asa ca, pana voi avea timp sa recuperez capitolul trecut, enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=yS0JcckjuQc EDIT: LA MULTI ANI YANNIS!!! de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
WOW ce dragalas este Daniel
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Lalatica sa va fie de bine botezul
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
decenuela spune:
buna seara fetili....
io n-am recuperat 1-2 capitole....sper sa ajung la zi....
in continuare sunt varza cu somnul...nu stiu jiji cum e fresh...se trez din juma in juma de ora...nici nu mai stiu...n-am idee cand o sa treaca perioada asta...
cu altceva....in AFARA K FACE KK LA OALA...:)))).... nu am a ma lauda.... in continuare fara dintzi...nu merge in niciun fel...a..ba da..tinut in picoare de maini...face cativa pasi...
am av in seara asta o senzatie ciudata....
a trebuit sa ma intalnesc cu cineva ( in interesul lui jiji mare)...asa ca a ramas el cu jiji(care dormea)....si eu am plecat spre matrou( sa ajung mai repede).
ma simteam foarte libera...nu ma gandeam la jiji...ca tre sa aj repede , repede...in metrou ma uitam ca idioata la oameni...la femei...cu ce mai sunt imbracate...am aj repede inapoi...dar parca imi doream sa mai zabovesc....hm de la dristor pana la mine fac 5 minute...
mi-am dat seama ca am pierdut putin legatura cu lumea...
realizez ca cel putin io am nevoie de macar 1 ora la cateva zile..sau pe saptamana in care sa nu ma gandesc ca trebuie sa aj repede acasa....cred ca toate suntem intr-o viteza maxima...ed fapt trebuie sa exersez pt ca nu mai stiu cum e ....
va pup..incerc sa mai recuperez..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ratusca_mica spune:
Salutare!
Wow!!! Ce tare e Daniel! Si Miruna la fel, am uitat sa spun ieri ca am ramas tare impresionata de ce progrese a facut Miruna!
BF, si eu sunt codasa, ce link ce meniuri de bebe?
decenuela spune:
sunt in urma doar cu cap 153.....
o...da fetili m-am vz cu mima si dama dezbracata de la fereastra( acu...lasa lumina aprinsa doar pe hol..dar tot se vede )...si evident odraslele din dotare....doamne iarta-ma noroc ca-s femeie si ca imi plac brbatii ca alfel...mai ca-mi curgeau...vb aia balele ca atunci canfd ies dintii....alex....auzi tu blugi 34 ....si secsoasa bruneta...copiii ce sa zic niste scumpei...mari , seriosi....mai putin...melcu' crudu.....
FIER... io nu-i dau nik...in afara de vigantol....incerc doar pe cat posibil sa-i dau papa fc in casa...
nu sunt de acord sa-i dau tot felul de chestii imbogatite cu vitamine..etc...doar ca asa trebuie...chiar daca zice dr...fara analize....
bubu...da...mi se pare ok ideea sa le facem poze la 1 an....asa ca vom avea colajul prin martie....hehe
asa...trimit asta..si ma duc sa-i fac baie lui jiji..revin
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
xela_07 spune:
Nu am mai intrat de mult pe la voi din cauza de deplasare ptr botez in weekend si mai nou copilasi super bolnavi. A are otita si C laringita . Atat C cat si A au de luat primul antibiotic din viata lor . Doamne ajuta sper sa ne facem bine cat mai repede ...
Sper sa am timp zilele urmatoare sa recuperez si eu din urma ...
dulcineea_cj spune:
Buna seara !
LML Yannis !
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''
mami de 2 ochi albastri
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Nu am mai intrat de mult pe la voi din cauza de deplasare ptr botez in weekend si mai nou copilasi super bolnavi. A are otita si C laringita . Atat C cat si A au de luat primul antibiotic din viata lor . Doamne ajuta sper sa ne facem bine cat mai repede ... Sper sa am timp zilele urmatoare sa recuperez si eu din urma ... |
Multa sanatate puiutilor, sa treaca repede!
lorex spune:
salut fetele,
Am intrat putin de pe telefon ca sa nu ma dati disparuta. Am fost si mai sunt intr-o pasa nasoala..si am nsite dureri de spate care ma ingrijoreaza..mi-e frica sa n-ajung la cutit...astept sa-mi treaca si revin..
Va pup pe toate!
LMA Rux!! Miss u..