Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (154)
Raspunsuri - Pagina 2
gratiana77 spune:
M-am luat cu raspunsul si am uitat sa dau binete. Asadar ziua buna si din vestul tarii!
myky791 spune:
lalaitica sa va fie de bn botezul. multumim de evstiel desper voi. mai treci cand ai timp pe la noi
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Lalitica si eu tot cam atata carne ii dau. Piticul meu e alpinist. L-am pus pe jos sa se joace cu sora-sa si mi-am intors privirea cateva secunde. L-am gasit cocotat pe un scaunel de copii, in picioare, tinandu-se de spatar. |
WOW! felicitari! sa-i iei si niste cabluri sa se asigure
de Yannis
blue_flower spune:
Fetele, am intrat sa va salut.
Am avut un uichend plin, a venit tatal meu cu jumate de vitel, am transat, curatat, impachetat carne cat sa imi ajunga pe un an...am facut asta mai ales pt a avea carne curata pt copil. Ca na, l-a luat de la tara viu si l-a taiat atunci.
Apoi, am plantat 200 bulbi de lalele, am plantat inca un cires - ca mai aveam - narcise vreo 100 bulbi, am mutat niste arbusti in alta parte, am curatat gradina de zarzavat, ca murisera plantele pe acolo....n-am avut timp nici sa ma spal asa am fost de ocupata...
Dar..am avut timp sa imi pozez piciul si sa il filmez in timp ce urca scarile.
Asa ca, pana voi avea timp sa recuperez capitolul trecut, enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=yS0JcckjuQc
EDIT: LA MULTI ANI YANNIS!!!
lalitica2000 spune:
woww ce mortal e daniel cum urca si coboara scarile...abia astept sa-l vad si eu pe david al meu facand asta
merci mult fetelor pentru raspunsurile legate de carne.
daca tot nu am prea mult de munca pe la birou, m-am apucat sa citesc din urma si am ajuns la linkul cu cartea cu meniurile pentru bebei asa ca mi-am comandat si eu doua carti. merci dece de pont
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Fetele, am intrat sa va salut. Am avut un uichend plin, a venit tatal meu cu jumate de vitel, am transat, curatat, impachetat carne cat sa imi ajunga pe un an...am facut asta mai ales pt a avea carne curata pt copil. Ca na, l-a luat de la tara viu si l-a taiat atunci. Apoi, am plantat 200 bulbi de lalele, am plantat inca un cires - ca mai aveam - narcise vreo 100 bulbi, am mutat niste arbusti in alta parte, am curatat gradina de zarzavat, ca murisera plantele pe acolo....n-am avut timp nici sa ma spal asa am fost de ocupata... Dar..am avut timp sa imi pozez piciul si sa il filmez in timp ce urca scarile. Asa ca, pana voi avea timp sa recuperez capitolul trecut, enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=yS0JcckjuQc EDIT: LA MULTI ANI YANNIS!!! de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
cum au iesit analizele?
mami de Alex si Radu
Lillo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
WOW! felicitari! sa-i iei si niste cabluri sa se asigure de Yannis |
Multumim! Intre timp mi-a stricat si imprimanta. Dar nu asta e pb. L-am luat de acolo si i-am zis pe un ton suparat "Nu e voie! Stai aici!" si s-a pus pe plans, s-a dus la sora-sa in brate si se ascundea cu nasul in parul ei, si suspina de mama focului, in timp ce ea il pupa si il consola.
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lillo
Multumim! Intre timp mi-a stricat si imprimanta. Dar nu asta e pb. L-am luat de acolo si i-am zis pe un ton suparat "Nu e voie! Stai aici!" si s-a pus pe plans, s-a dus la sora-sa in brate si se ascundea cu nasul in parul ei, si suspina de mama focului, in timp ce ea il pupa si il consola. |
mami de Alex si Radu
ale1212xa spune:
ce liniste pe aici
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric