Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelusi spune:
Fetelor eu am nasul infundat incontinuu, de mai bine de o luna de zile....ce naiba oi avea...oare cum sa imi treaca??/
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
Florintunde frumoasa burtica.

Fetelor mi-am facut programare pt eco de trim 3 pe 17 noiembrie. Abia astept sa-mi vad puiutul. Sper sa fie bine si sanatos.

Laura
28+ cu
aditzaC spune:
patricia ... este un alt simptom al sarcinei ![]()
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
29+
madalina_m spune:
Buna fetele! Astazi am intrat tarziu pentru ca am avut treburi ... estetice: m-am epilat, am facut baita, mi-am pus masti pe fata, in par ...Daca tot sunt grasa macar sa fiu frumoasa, nu? ![]()
Tunde, ai o burtica foarte frumoasa!
Carmen, eu ti-am spus sa stai cumintica acasa! Nu e in regula ce ti s-a intamplat. Ai grija de tine!
Off Ralu, ai intrat si tu pe lista celor cu contractii? Te-au mai lasat? La "varsta" ta sunt foarte normale, dar nu e ok sa te doara ...
25+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
bebelusi spune:
Am uitat sa va spun de un preparat bun pe care l=am ancat de la o tanti care e experta in dulceturi. A fiert 2kg de dovleac cu i kg de zahar si cu lamaie si zahar vanilat, pana s-a facut pasta. Se pune la borcan pentru iarna, e delicios, daca aveti dovleac puteti incerca
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
madalina_m spune:
Eu m-am speriat de povestea tizei mele (Mada23) si m-am hotarat sa merg maine la dr, pentru ca sunt in 26 sapt cum era si Mada cand a fost la control. La ultimul control aveam colul foarte scurt (acum 3 sapt) si vreau sa il verifice sa nu se fi deschis vreun pic. Mai ales ca doctorita mea luna viitoare e mai mult plecata ... mi-e asa de frica de luna noiembrie, pentru ca la sarcina trecuta in noiembrie am avut probleme.
25+ cu
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
Irinukaaa spune:
Crina atata timp cat te simti bine nu vad care ar fi problema. Si eu am facut saptamana trecuta 500 si ceva de km pana la mama. Singurele "probleme" la mine au fost opririle dese pentru pisu si ca imi amortea fundul, noada... ceva pe-acolo. In rest... "no problem". Eu am de obicei destule contractii, dar nu as putea zice ca in masina se indesesc, sunt la fel. 

Lucia multi ani fericiti va doresc! Sa fiti sanatosi si multi copii sa va bucure inimile! 
Flori draguta burtica, foarte draguta mamica!!!
Irina ~ 30+
cu
Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
sunshine_rox spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui missmj Ce fac fetele? Eu acum am ajuns de la munca...sa incep cu aseara,va povesteam ca am fost sa imi iau perna de gravide si m-au luat durerile de burta si spate.Azi-noapte m-am trezit pe la 1 cu dureri ca la menstruatie,burta si spate, si nu treceau,am inceput sa plang de frica,imi veneau in minte tot felul de ganduri,fete care au nascut la 6 luni,bebei prematuri,etc.Am intrat pe net sa vad cand trebuie sa mergi la urgenta in timpul sarcinii,nu eram chiar in stadiul ala,s-a trezit sotul,m-a masat pe spate,am luat un no-spa,si am adormit intr-un final.M-am dus la munca dimineata,si toata ziua am avut asa o presiune in burtica si durere de spate,am plecat de la munca si am bocit in masina tot drumul pana acasa![]() ![]() .Imi bag picioaree,nu ma mai duc la munca,il sun pe managerul general,mai am 5 zile de conc de odihna,si dupa aceea pana pe 10 cand intru in prenatal,imi iau medical.Eu mai sunt si cu cerclajul, nu vreau sa risc sa se intample ceva cu bebelusul meu, Doamne fereste!![]() ![]() ![]() Vad ca mai multe dintre noi ne simtim rau, multa sanatate va doresc, sper sa fim cu toate bine in curand !!! ![]() Lucia La multi ani,sa fiti sanatosi ,sa va bucurati de bebe! Tunde ma bucur mult de tot ca ai dat peste doc aceea.Sper din tot sufletul sa aiba dreptate si sa se vindece complet ! ![]() carmen 27 + cu Andrei |
si acum cum te mai simti?
ar trebui sa poti intra si mai devreme in prenatal, esti la diferenta de cateva zile de mine si dc eu pot intra de pe 3 noiembrie inseamna ca tu ai putea intra undeva pe 6-7 noiembrie si ti-ar ajunge si zilele de concediu de odihna fara sa iti mai iei medical; vorbeste cu dr ta dc nu iti poate da de la 29 de saptamani; eu mi-am facut calculul si ma incadrez cu alea 42 de zile si dc sta bebelina mea 41 de saptamani in cap; asa ca nici la tine nu ar trebui sa fie probleme; pup si ai grija de tine
28+
Alexandra - Maria
madalina_m spune:
am fost in w-e la Cocor, unde la ultimul etaj au articole pentru bebe. Am intrat intr-un magazin de mobila unde vanzatoarea mi-a recomandat mai bine sa intru pe site ca sa vad toate produsele. Daca vreti sa va clatiti ochii uitati-va pe site-ul asta: http://www.babyna.ro/ Au niste preturi de ti se face rau, dar designul si calitatea sunt de exceptie.
26+ cu
madalina_m spune:
am mai intrat intr-un magazin cu tot felul de accesorii unde aveau o gramada se feluri de biberoane anticolici. Oare functioneaza biberoanele astea? Ca de scumpe erau scumpe: 45 RON.
26+ cu