Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

lucia/...la multi multi ani fericiti

Angie +26

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/lenjerii-7-piese/set-lenjerie-patut,-7-piese-lily-60-120-cm-pilota...--2529 uitati aici ....

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute-dragute!
Revin si eu in peisaj acum ca ne-au plecar prietenii din vizita.
Imi cer scuze ca ati stat nemancate atatea zile, nu o sa se mai repete curand. Maine dimineata sunt "pe baricade" cu festinul.
Ma duc in spate sa lecturez ce ati scris.

Irina ~ 30+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

mda nu ma lasa sa va dau linkul

aditza29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici am reaparut si eu pe aici. Am tras un pui de somn.

Si eu as vrea patut din ala transformabil, dar nu ne putem permite si nici nu incape la noi in dormitor. Noi vom lua patut gen tarc(din plasa). Iar un patut normal de lemn nu ma incanta prea mult pt moment. Vom vedea mai incolo cand va mai creste puiul nostru.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

http://bebedesign.ro/lenjerii-imprimate.php

irina

aditza29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

mda nu ma lasa sa va dau linkul

aditza29+

Aditza nu cumva sa faci reclama la produse la care nu au ei voie sa faca. In schimb la kinder si milupa tot inainte.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

fetelorrrr sunt asa entuziasmata...am gasit un patut de lemn cu salteluta cu tot la 50lire de la mother care sh evident...si nu mai am rabdareeee...il vreau il vrea il vreau...da tre sa astept sa vina sotu acasa sa il vada si el...si sa vb daca se demonteaza sau sa vedem cum sa-l transportam

25 + Claudiu

Mergi la inceput

laura ..mda am observat ... asta e

baby superrr

astia de la bebe design au multe chestii ieftine , am gasit si si salteluta din cocos la 110 sau 130 ron depinde de grosime , superrrr ...as da comanda si la saltea si la lenjerie ...sunt fete pe aici care le stiu produsele ? sincer am asa o teama cu comenzile online

aditza29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

am reaparut si Eu

Am pus 4 pozici pe picasa cu burtica(care nu-i asa mica cum se vede in poze!ca-i mai mare..jur..si Eu nu sunt asa grasa la fata precum ma vad acolo!!!!!!!)

ASTA AI

am sunat la medic cu idea mea de a lua magne B6 la contractii...mmada mi-a zis frectie cu apa la picior de lemn
Zece contractii pe zi sunt normale la 23 sapt..si nedureroase!
Am fa si mult sport..poate am muschi pe acolo...off viatza..numai shtiu ce sa cred..
Bebelule!!! tare tacuta mai esti astazi!cum te simti?dureri de burtica?Eu parca mi-am revenit din raceala...imi ard ochii deocamdata si atat...ce gripa mai e si asta?habarnam

In orice caz daca ne ajuta bunul Dumnezeu o sa fie trafic mare la inceputul anului 2011 pe la poarta noastra fetelor...m-am uitat pe lista..aproape in fiecare zi trebuie sa nasca cate o burtica...si ce se apropie...brrr..ma ia cu emotii si pielea gainii

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput