Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Buna,

Nu am mai scris de mult, acum am intrat si am vazut discutia legata de co-sliping.

Eu o sa dorm cu fetitza mea si cu tati in acelasi pat pana cand ea, fetitza, o sa decida ca-si doreste sa doarma singura. Si credeti-ma o sa vrea la un moment dat, am exemple cu gramada de copii care inca de la nastere au dormit cu parintii, care niciodata nu au fost privati de prezenta acestora si care pe la 3 ani aprox au zis ca ei vreau patul lor.

O sa dorm cu fetitza pentru ca eu, personal, consider ca asta o ajuta foarte mult in dezvoltarea ei afectiva si o ajuta sa devina un adul mai putin speriat de singuratate.
Spun aceste lucruri pentru ca acum imi dau seama de carentele cu care vin eu din copilarie cand mama m-a pus in patutul meu, in camera mea "ca sa nu devin o papa lapte", nu pot sa zic ca sunt o papa lapte dar cu siguranta sunt un om caruia ii este frica sa ramana singur, si cand zic singur ma refer la singuratate sociala.

Nu as vrea ca bebelina mea sa aiba asemenea pb cand o sa devina om mare. Consider ca cei cativa ani dormiti cu ea nu sunt un sacrificiu pentru mine. Parte cea mai buna este ca tati este foarte deschis, un om care s-a informat foarte mult pe aceasta tema.

Codruta cu de 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

hehe, codruta, tocmai ce te-am pomenit - spuneam de alaptat, ca-mi dadusesi tu odata un contact si nu mai stiam cum o cheama.
dar am gasit-o, si iti multumesc frumos. si tie, inaioana.
mi-a raspuns foarte repede, si urmeaza sa vedem pe parcurs, nu avea timp acum de scris mult.

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

puiutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri. Elevitul contine fier destul de mult, cred ca aveti dreptate. Dr mi a spus sa renunt la elevit si sa iau fier si calciu doar.Cobor indata la farmacie.

29+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ai grija cu calciu...k da contractiii

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

hehe, codruta, tocmai ce te-am pomenit - spuneam de alaptat, ca-mi dadusesi tu odata un contact si nu mai stiam cum o cheama.
dar am gasit-o, si iti multumesc frumos. si tie, inaioana.
mi-a raspuns foarte repede, si urmeaza sa vedem pe parcurs, nu avea timp acum de scris mult.

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

puiutu

Ma bucur ziki ca ai reusit sa vorbesti cu Roxana, cu siguranta ea te poate ajuta si consiliea oricand in probleme legate de alaptare. Eu sunt o norocoasa ca o pot avea langa mine, fiind sora lui tati.

Codruta cu de 30+

Mergi la inceput

Voi nu ati luat calciu separat? Sau fier?

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu iau elevit si fier separat
dar nu calciu
am vrut sa iau la un mom dat, cand mi-a fost rau si farmacistele au zis clar NUUU k da contractii. e de ajuns calciu din elevit .

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Simo ai vb foarte frumos despre o mama si despre cum ai crescut tu cu fiica ta. Cam asa am fost eu cu sarcina asta, toata lumea ma acuza ca ce curaj am eu de mai fac un copil in vremurile astea, de-aia am fost viteaza si nu m-am plans la nimeni de nimic, nici de Vlad cand a avut perioade mai grele, de-aia credca am si fost mai depresiva in perioadele mai grele ca nu vb cu nimeni, iar vouanu prea aveam gtimp sa va scriu

Lorich depinde ce landou o sa ai, al meu daca il dau jos de la carut nu sta bine pe o suprafata plana, rebuie sa fie suspendat pe cadrul ala de la carut, altfel se aplatizeaza

Jasmin eu am scurgeri abundente aproape de la inceputul sarcinii, cred ca sunt normale

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Eu fac parte din "tabara" celor ce au dormit cu parintii. Si nu cred ca mai reusesti usor sa-l dezobisnuiesti sa doarma singur.
Povestea mea: cred ca aveam sigur 13-14 ani si-mi aduc aminte ca se ruga mama de mine sa dorm singura sau cu sora-mea (ea fiind "presata" de tata). Macar sa incerc. Eu nu vroiam sa aud asa ceva!
Am vazut-o intr-o zi plangand ca era cumva "la mijloc" intre dorinta lui tata de a mai "dormi" si ei siguri... si problema mea ca "mi-e urat" sa dorm singura. Si atunci am facut un "efort" si am zis bine - dorm singura. Dar cu lumina aprinsa.
Concluzia mea: nu ma simt cu nimic mai bine, mai in siguranta ca am dormit cu ei... ci urasc si in momentul de fata cand sunt singura sau trebuie sa dorm singura...
Asa ca fiecare face cum crede mai bine, dar nu cred ca ii faci "atata bine" copilului daca-l inveti sa doarma cu tine.

Stiu ca azi ai schimbat prefixul Raluca! Sa te ajute DD sa duci sarcina la termen si totul sa fie bine.
Hai capul sus ca... mult a fost, putin a ramas!

Eu de la 29S chiar ma simt mult mai optimista... mi-a fost atata de frica intre S 24-29 (fara motiv oricum)... Acum ma simt "in siguranta"... chiar daca habar n-am ce va urma... si cand.

Irina ~ 30+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

10 -15 zile pe luna mi a dat calciu cu vit D2. Am vazut ca mai mult fier e in elevit decat in fierul din ferro folgamma. Nu mai inteleg nimic. De ce se da separat.

29+ cu

Mergi la inceput