Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna, fetelor!

revin si eu dupa un secol. va citesc cand am timp si vreau de fiecare data sa scriu, dar ma iau cu te miri ce si uit. eu am implinit 23 de saptamani, bb e bine, eu am colul f scurt si medicul a decis sa nu fac cerclaj, desi la prima sarcina am avut. sper sa duc sarcina la bun sfarsit.
in legatura cu dormitul cu bb. eu dorm cu david si acum si imi este indispensabil. l-am pus fix o noapte la el in patut, dar am renuntat din cauza ca alaptam la 2 ore zi, noapte. o sa dorm cu el pana o sa mi-o ceara el, si asta cred ca o sa fac si cu bb2. relatia dintre parinti are de suferit intr-adevar, insa suntem de vina, noi, cei mari, pt. ca odata schimbarea produsa (adica venirea unui nou membru in familie), lucrurile isi schimba total prioritatea. este nevoie de mult efort si intelegere din partea ambelor parti ca lucrurile sa se pastreze partial ca inainte. si daca optati pentru a dormi doar voi, fara bb, in primul an de viata al copilului, oboseala si stresul isi vor spune cuvantul, si oricum relatia va avea de suferit.

ma bucur ca sunteti bine si voi si bebeii.
eu ma simt excelent, insa ma ingras ingrozitor, am luat deja 10 kg. la david am luat 24, le-am dat pe toate jos, sper sa se intample la fel si la bb2. la nume inca nu ne-am gandit, pentru ca am crezut ca o sa fie fata.
poate data viitoare!

va pup!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 15+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

am schimbat si semnatura.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 23+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Sherbi chiar ma gandeam la tine..nu ai mai intrat de mult p la noi.
ma bucur k esti bine. stai linisita la pat sa vina bb la termen.

Vasilasanti habar nu am de ce se fa separat.eu de la 16s iau elevit si feretab. si trebuie sa iau pana dupa nastere.

Irina la mine cu cat trec sapt, cu atat ma sperii mai rau si intru in panica. cred k sunt si hormonii de vina. k eu nu eram asa..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Fetelor ce sa zic legat de vitamine, elevit si altele. Eu mi-am facut analizele cand a fost nevoie, si nu am luat nici macar o vitamina C in plus fata de alimentatie. Multi medici, ca am fost pe la multi, mi-au recomandat Elevit insa la intrebarea "dar am o lipsa de ceva" mi s-a raspuns " nu dar sa fie". E eu nu am vrut sa iau vitamine, minerale si toate cele "ca sa fie" ca atare nu am luat nici o vitamina in sarcina, nici calciu, nici fier. Aceste lucruri le-am facut total constienta si in conformitate cu analizele medicale, de sange pe care le-am facut pentru a vedea daca am nevoie de ceva suplimentar.

Codruta cu de 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 96

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Codruta84, io am dormit cu mama pana la 6 ani. Plecat de la faptul ca 3 ani am stat intr-o garsoniera si oricum era un singur pat. Si cand ne-am mutat la 2 camere practica a continuat pt. ca era mai simplu pt. ei decat sa ma "traumatizeze" pe mine.
N-am cerut niciodata sa dorm in patul meu si cand intr-un final a plecat din pat, n-am dormit o sapt, am plans incontinuu. Am dormit dupa o sapt. cu o lampa aprinsa. A durat luni de zile pana am scapat de lampa. Si acum sunt ingrozita de dormitul singura, de statul singura si asa mai departe. Inchid lumina, alerg pana la pat si acolo imi pun patura in cap.
Dupa mine, ce au facut ai mei a fost o mare prostie. Nu stiu cum de taica-miu a acceptat asa ceva, il blamez pe el mai mult decat pe mama. Oricum, io-s exemplul cel mai bun ca teoria conform careia copilul la un moment dat o sa se desprinda singur, nu functioneaza.

28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele,

Hai ca ma bag si eu cu voi in seama ca prea mult stau in umbra. :)

Vasilasanti mie mi-a dat separat fierul. Eu iau incepand de saptamana aceasta fier si omega3. Pana acum nu am luat nimic (decat acidul folic pana in sapt 16)
Eu cred ca de la fier era sa stau aseara numai la baie. Daca o sa ti se intample acelasi lucru, fii fara grija, cica pana se obisnuieste organismul. Si negru, intradevar

Jasmin si eu am scurgeri inca de la inceputul sarcinii si medicul mi-a spus ca sunt normale atata timp cat sunt incolore si nemirositoare. Este absolut normal, nu-ti mai face griji

Aaa, ca mi-am adus aminte, eu sunt programata sa-mi fac in saptamana 27 secretia si cultura din col. Voi ati facut asa ceva? Drept sa va spun, am oroare de masa aia, credeam ca am scapat cel putin pana la nastere de asa ceva...
De ce oare trebuie facute si astea iar?

fetele!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ziki am cartea pentru alaptat a dr Culcer, daca vreti v-o trimit pe mail. Eu o a ajut pe cine vrea cu sfaturi de alaptat, am mai ajutat si pe altii cu tot ce am facut eu la nasterea trecuta, am fost si eu invatata de altii

Ralu stai linistita, si eu am secretie multa, am mai spus

Sherbi, Codruta bine ati revenit

Eu sunt impotriva dormitului impreuna dupa 3 luni, dar nu mai dau explicatii ca am mai intrat in polemici o data, nu vreau sa o fac si a doua oara

Si eu snt de acord cu Codruta in privinta vitaminelor, atata timp cat toate analizele sunt ok nu ai de ce sa iei vitamine, asa m-a sfatuit si medicul.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

adriana, multumesc pentru reteta

si la mine e la fel cu secretiile, daca nu pun tampon zilnic ma schimb de cateva ori pe zi,..dar ce sa facem asta e una din neplacerile sarcinii, nu va ganditi ca ar fi altceva..

supica e pe foc,..iar eu imi savurez sucul de morcov cu mar..si va urmaresc bineinteles..

mami de Ariana (30.10.2005) si 25+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Fetelor ce sa zic legat de vitamine, elevit si altele. Eu mi-am facut analizele cand a fost nevoie, si nu am luat nici macar o vitamina C in plus fata de alimentatie. Multi medici, ca am fost pe la multi, mi-au recomandat Elevit insa la intrebarea "dar am o lipsa de ceva" mi s-a raspuns " nu dar sa fie". E eu nu am vrut sa iau vitamine, minerale si toate cele "ca sa fie" ca atare nu am luat nici o vitamina in sarcina, nici calciu, nici fier. Aceste lucruri le-am facut total constienta si in conformitate cu analizele medicale, de sange pe care le-am facut pentru a vedea daca am nevoie de ceva suplimentar.

Codruta cu de 30+

Interesanta parere Codruta!
Eu acum o sa-mi repet analizele. Pana la aceasta data nu am luat nimic nici eu - medicul a zis ca daca nu e nevoie el nu recomanda. Acum voi vedea data viitoare cand merg la control. Am citit ca lucrurile se mai schimba cu inainterea sarcinii si suplimentele sunt binevenite.

27 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput