Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Foarte bine, Mirela, c av-ati obisnuit si e bine! Acu, normal ca oriunde poti gasi chichite si daca nu gasesti, macar dorul de casa Acum am vazut si ca raducu e mai mic decat Robert (deh..mai iau o gura de kofi, mai deschid un pic ochii)... ai ajutoare? Eu sunt putin speriata de cum va fi. Dar am zis ca trebuie s ama descurc, important sa fim toti sanatosi! Sarcina usoara in continuare si sa nu ne mai fentezi cu scrisul, ok?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

da, dorul de casa e cel care "ne omoara"..... zici de raducu.... pai e mai mic cu 1 anisor ..... ajutoare nu am, doar sotul, care ma ajuta cat poate el de mult....sunt foarte multumita de cate face.... si am si noroc ca raducu e un cumintel pana acuma, sa vedem cum va fi mai incolo.... asa zic si eu TREBUIE!!!! sanatate sa ne dea Dumnezeu si le vom razbi noi pe toate.....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Vad ca discutati despre dormitul bebelusului si cineva zicea ca e mai natural sa doarma singur. eu zic ca dimpotriva, este mai natural sa doarma cu mama, dat fiind ca 9 luni a stat in corpul ei, ca astfel se va simti in continuare ocrotit, atasat si protejat, ca va putea suge la cerere si ca mama nu va mai trebui sa se trezeasca de-a binelea de fiecare data cand lui bebe ii e foame peste noapte. Pe scurt eu sunt pentru cosleeping pe care il consider mult mai potrivit si eficient atat pentru mama cat si pentru copil.
Pentru ca relatia matrimoniala sa se poata pastra intacta, bebele poate fi temporar mutat din patul parintilor sau parintii pot sa foloseasca alta camera. Eu sunt impotriva ideii ca tatal ar trebui sa doarma in alta camera, personal gasesc contraproductiv asta si ca relatie cu mama cat si ca relatie cu bebele.

Inteleg ca parerile sunt impartite si fiecare face cum doreste, un singur lucru va rog daca se poate pe cele care sunteti impotriva cosleepingului: nu lasati bebeii sa urle in patut pe motiv ca "trebuie sa se obisnuiasca singur in pat", se produc traume de abandon si o gramada de altele de natura sa ii afecteze o viata. Pentru ce un asemenea risc? Pentru cateva ore de dormit langa mamica lui asa cum este si natural?
Unii bebelusi sunt ok cu dormitul in alt pat, majoritatea nu ci au nevoia in primul rand emotionala si afectiva de a dormi cu parintii lui. Eu zic ca este folositor sa respectam nevoile copilului si ca ceea ce se numeste educatie nu are nicio legatura cu metodele de dresaj si fortare a initierii unor comportamente.

In alta ordine de idei, unde va tot laudati voi cu poze si ale cele?

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ce haioase ati fost cu urmele de pe chilotei!
stiu ca pe moment nu a fost fun, dar.. acum retrospectiv...

eu incep sa ma interesez de alaptat. v-am mai spus eu ca la flavia nu am putut (sfarcuri retractate) si vad ca Codruta nu a mai intrat de ceva timp, spusese ca are un contact la Leche League.

mai stiti ceva de cursurile prenatale la Filantropia?

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

puiutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ziki, ia legatura cu Roxana Dudus laptematern@yahoo.com sau pe blogul ei
http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/
Ea te va ajuta cu consultanta inclusiv personala daca e cazul sa alaptezi indiferent de problema ta. Este deja consultant oficial LLL in Romania, cred ca si formator deja.
Mult succes.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si de la noi

am o stare
au inceput sa apara contractiile Braxton
motanii se agita din ce in ce mai tare, zici ca s la antrenament la box, ei si Bute

daca e vb de paranoisme, ma inscriu si eu in grupa, daca am trecut printr o perioada cu pete color, am ramas cu reflexului uitatului in chiloti de fiecare data cand ma duc la baie

legat de epitat, e grele, ma gandesc cu groaza ca tre sa merg la eco si vb unei fete ¨nu mi o mai vad¨ o sa incercam faza cu oglinda sau sunam un prieten, adik ma rog de sotul din dotare sa ne ajute

legat de cumparaturi........viva internetul, ca nush cat o sa mai fiu in stare sa merg prin magazine, nu ca m am omorit mergand, mi ar place, dar sotul din dotare se plictiseste cumplit de repede

am reusit si am terminat jachetele motanilor, greu din cauza durerilor, si pt ca s masochista, le fac si botosei si caciulite din acelasi material
o sa va pun poze
fetelor o zi frumoasa si LMA sarbatoritilor

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellooo!!!!

am aparut si eu pe aici.
si eu o sa o tin p bebelina pana la 3-4 luni in cos. momentan din lipsa de spatiu. sa speram k pana atunci, vom gasi solutii

Mirela astept pozele cu hainutele facute

Lucia asa e.eram in statie la 32

La multi ani celor cu numele Sf. Dimitrie!!!! multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor

eu m-am trezit cam nervoasa...am o stare ff proasta. nu imi arde de nimic.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Ziki, ia legatura cu Roxana Dudus laptematern@yahoo.com sau pe blogul ei
http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/
Ea te va ajuta cu consultanta inclusiv personala daca e cazul sa alaptezi indiferent de problema ta. Este deja consultant oficial LLL in Romania, cred ca si formator deja.
Mult succes.

asta am facut, adineaori
i-am trimis un mail. acum, ma gandesc ca prea mi-am povestit viata, sa vad ce imi raspunde si daca ma poate ajuta cumva.
multumesc mult ina, nu eram sigura daca ea era contactul, dar e aceeasi persoana de care zicea si codruta.
multam fain!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

puiutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu, cred cai de vina vremea de afara
pe mine parca ma dor si mai tare mainile, plus ca am si o stare de somnolenta

mai am si stresul cu ce gatim azi

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hihihiih..nici eu nu o mai vad pe Duamna Pasa, dar o s afac ce am facut la Robert-jumate pe orbeste, si finalizarea cu oglinda...dac am-ati fi vazut in cada..mi s eaburea oglinda...noroc ca am cada cu loc de ala de stat in fund. Nu pot s ama duc acolo nefrezata si dac ama rad des e mult mai usor de intretinut pana la mom nasterii..und eiar...nu mi-ar fi convenit s ama faca altcineva, nu din alte motive, ci pur si siplu ca e neplacut, mi s-a facut asta la op de apendicita.

Inaioana sunt super de acord cu ce ai zis. Daca as avea loc in patul mare (si n-am ca e stapan Robert pe acolo), nici n-as mai incerca varianta patut! Atata chin a fost cu Robert, din 3 in 3 ore ia-l, pune-l la loc usor, toata noaptea tot asa. Si ce usor ar fi fost sa il las in pace, sa doarma acolo, la san, dormea si eu...cum de altfel am facut f bien dupa vreo 6-7 luni. De data asta incerc, vad cum e printesa, ca depind esi de copii, nu toti au nevoia de a sta la san, unii dorm mai multe ore etc. De data asta am zis ca ma adaptez 100% si nu-mi mai pun io targeturi si alte alea. Am zis!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

nici eu nush ce sa fac....m am gandit la o ciorbita dupa reteta de la Lorich si un pilaf cu piept de pui si salata de varza

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput