*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici fetelor!
Criss, Monicus, Malinas, Anes, Oceanborn, Olivia, Darling va multumesc pentru urarile de la multi ani pentru Luca!
Ginye, Criss, Malinas, de asta am avut o zi asa buna astazi la servici, ca v-ati gandit atatea la mine!

Ginye muuuulta sanatate puiului! Imi pare tare rau ca nu se simte bine!
Anes] multa sanatate lui Remus! Din pacate, e plin sezon de raceli, tuse, muci, etc...cu sau fara colectivitate. O data ajunsi la varsta asta, e deja dusa imunitatea capatata de la mama si iau usor te miri ce. Garantez ca si cu si fara colectivitate, asa ca nu te stresa prea tare pentru asta! Sa fie bine si sa ajungem sanatosi in primavara.
Eli uf, greu cu sistemul nostru! Multa sanatate, sa-ti mearga toate bine, sa te ajute Dumnezeu si sa te fereasca de probleme!
Iza servici usor si acomodare cat mai rapida!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara!
Eli, nastere usoara si sa fiti santosi oriunde vei naste!
Amalia, cum fu prima zi de munca? Cum s-a acomodat Luca cu noua situatie?
Babyzapy, acomodare cat mai usoara!
Malinas, cum e la noul loc de munca?
Steliana, ma bucur ca ne-am vazut cu mic cu mare!Ai reinceput serviciul?
Bertha, ce faceti? Ce fac copiii? Darius e in vacanta? Andreea e in vacanta acum, vad ca s-au bucurat fetele ca au petrecut toata ziua impreuna...s-au chirait de numa'.. Prima vacanta din viata...
De fapt gradinita era deschisa, daca chiar nu ai cu cine lasa copilul, dar comaseaza grupele, stau (si) cu alte educatoare, nu mai fac alte activitati

Eu mai am putin si imi expira CIC-ul..trebuie sa reincep munca... La mine la serviciu e jale, atmosfera naspa, reducerile salariale merg inainte si la anul, se tot aude si de zile de CO fara plata, oameni au mai plecat cativa (din proprie initiativa, nu dati afara), de lucru e destul de mult(asta e bine) doar ca se sta in draci peste program pana la 6-7-8...Ceea ce mie, cu 2 copii mici, nu-mi pica bine.
Altmineri imi placea ceea ce faceam, colegii/sefii erau ok...
ACum atmosfera numai e aceiasi, cred ca incepe "mancatoria" in vederea evitarii reastucturarilor..

Parintii mei lucreaza pe cont propriu, au o firma, se ocupa de implementare/certificare de sisteme calitate, mediu, securitatea alimentara,a muncii etc, si mi-au propus sa ma ia si pe mine in cazul in care nu vreau sa ma mai intorc la serviciul vechi (am fost astazi acolo si le-am povestit cand m-am intors). As lua ca salariu cam cat luam acolo, nediminuat cu 25%, bonuri de masa, si marele avantaj ar fi programul, ca este flexibil, si vorba aia, suntem intre noi... Si am sta pe rand cu Ana Maria, ca sa mai incep si eu sa lucrez, chiar daca la inceput un piculet mai greoi... De la anul, de cand o vom da si pe ea la gradinita cu Andreea, va fi mai usor, ca nu mai e niciunul blocat cu copilul.

Asa ca am de luat o decizie zilele astea, ca in functie de asta sa imi fac formele, ori cerere de revenire din cic, ori de incetare a raporturilor de munca cu acodrul partilor...
Dar cred ca ma mut... e mai avantajos... Cantaresc f mult copiii in aceasta decizie, dar si pe mine e mai avantajos, in conditiile in care stiu in mare cu ce se "mananca" domeniul de activitate... doar ca mai sunt multe de invatat/pus la punct
Poate daca nu aveam familie, nu ma grabeam sa ma mut de dincolo, dar asa, va fi mai bine si pt mine si in mod clar pt copii...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Eli, offf... imi pare asa rau ca nu te sustine familionul...ar fi fost grozav sa nasti undeva in alte conditii... Dar, vorba ta, cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fie bine si o sa treaca.

Anca, ai mail.

Iza, acomodare usoara!

Monicabo, cred ca vei lua decizia cea mai buna

Anes, multa sanatate lui Remus si tie!

Noi raportam ceva febra (max a fost 38,6 in fundic aseara) la Anastasia, fara alte simptome, suspectez ca e de la dinti.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

salut,

eu's chiauna, de 2 nopti Alex doarme ziua si noaptea e mai mult treaz. In a doua parte a noptii mai reusesc sa dorm si eu 2, 3 ore legate. Noroc ca Eduard se trezeste mai tarziu adica la 7 , chiar si cu noua ora. S-a mai obisnuit cu bb si parca e mai linistit in ultimul timp.

am reusit sa gasesc o solutie si cu baia. Prima oara face baie Eduard, il schimb si-l bag in pat cu periuta de dinti si niste plusuri si in timp ce el se spala pe dinti si-i spala si pe Mimimi & co eu ii fac baie lui Alex chiar langa patutul lui, astfel ca el ma poate urmari si eu ii explic ce fac. Mai vb si cu el, mai cantam. Masaj rapid lui bb, il imbrac si apoi sting lumina si il alapez in timp ce ii cant ceva lui Eduard care e foarte multumit, adoarme in scurt timp, cateodata pana se satura jr. Apoi ies usurel din dormitorul lui Eduard il pun pe Alex in patutul lui si am si eu putin timp pt mine . Adica pt strans jucarii, spalat vase, facut un dus etc.

am vazut ca sunt multi cozonacei bolnaviori, sper sa se faca bine cat mai repede. Si Alex a avut muci cateva zile si a trebuit sa-l aspir dimineata, vreo 5 zile la rand. Azi a respirat cum trebuie, sper ca au trecut.

acomodare rapida mamicilor care au inceput serviciul.

Monicabo din ce descrii tu acolo, toate bilele albe se duc catre jobul oferit de ai tai. Mult succes!

azi il cantaresc pe jr si cand ma intorc trec prin mag sa iau fructe si frisca. Vreau sa fac tort diplomat.

o zi buna sa aveti

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

iza, da-mi si mie nr tau pe PM, te rog....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 24+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am primit nr lui Eli, mersic Fluturasha inca o data, am si vb cu ea, sunt pe drum, diseara ajung la noi, maine merge la precontrol la Nova Vita.

Monica, si eu as alege afacerea de familie.

Darling, ce organizati sunteti, va admir.

Imi suna si mie ceasul in curand, dar nu prea avem ce face cu z. Ar fi o varianta, sa vina mama un timp, sa mai stea cu ea, sa-si faca soata orarul de dupa-masa, o zi-doua, si cumva s-o ia la camin din ianuarie.
Ce stiti? Pot lua concediu medical imediat dupa CIC? Cat o pot lungi asa? Dupa mintea mea, as sta in concediu pana incepe sem. al II-lea... Oare se poate?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca super veste cu Eli! Asteptam vesti si dupa control.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani
Sonia Alexandra
Larisa Elena
Bianca Alexandra
!

Si cu intarziere jenanta, ma gandesc si la

Luca Gabriel
Radu Ioan
La Multi Ani!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi , sa cresteti mari si sanatosi !

Anca ma bucur sa aud ca merge Eli la clinica la control

Monicabo din ce ai descris tu toate plusurile sunt catre firma parintilor , cealalta are si ea plusuri dar in trecut .Cum ai descris atmosfera de la tine de la servici cred ca e general valabila in institutiile de stat in prezent , cam la fel e si la mine .Important e sa fim sanatoase sa putem avea grija de copiii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Bravo , ELI!! ANCA, sa ne tii la curent!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput