*Cozonacei iubiti de nov-dec (121)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ELI, mi se pare infiorator ce se intampla in spitalele romanesti!!! Iti doresc o nastere cat mai usoara!

CHERIE, sper sa fie bine, sa nu fie astm... pupam micul print.

Sa va spun si eu ultima "perla" a Anastasiei. Aseara zic "hai sa strangem jucariile", ca de obicei, sa le punem in cosuri. La care ea: "nu pot, tint obotita!". Am ras cu lacrimi...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mirtha ai PM!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Cherie, suntem langa tine. Cum spuneau si fetele, ultimul lucru de care ai nevoie acum e invinovatirea. Stii si tu, ca si mine si ca si altii, ca sunt copii perfect sanatosi nascuti din mame fumatoare, si sunt copii cu astm sau alte sensibilitati pe tract respirator, ai caror mame n-au pus tigara in gura never-ever. Poate fi si climatul cum ai zis, poate fi orice, dar nu TU, cea care i-ai dat viata cu atata dragoste. Unde-si are locul, in toata iubirea asta mare, `dorinta` ta de a avea copil bolnav? Termina cu prostiile si pupaceste-l bine pe carliontz si de la noi.

Manumanu, ce tare Anastasia.
Z le are si ea pe-ale ei, azi ma tragea de la laptop, dupa ce gasise doua perii de frecat in dulapul din baie: `ai, mami, lasa letopu, acem culat!` si m-a tarat prin toata casa sa frecam parchetul si covoarele...

Amalia, trebuie sa-ti multumesc ca existi. Dupa ce-ai scris tu ce frumos strangeti voi jucariile, am inceput si eu cu z sa punem ursuletii de lemn in casuta (cutia) lor dupa ce ne jucam cu ei, ca sa avem loc pentru cuburi, sau sa strangem puzzle-urile ca sa avem loc pentru altele, si tot asa, acu imi zice ea `ai, mami, punem a loc`. Ca mai mult pun eu ca ea asta e alta treaba, dar... perseveram.

De apa nu ma intrebati, ia cateva guri, se stramba si urla dupa ceai sau suc. I-am dat asa vreo 2 zile si s-a constipat iar grozav. Aseara si azi a bagat ceai de musetel, si-acu la amiaza niste supa... dar... optimista din mine, tot vede o luminita, de la o gura, la cateva gaturi tot e ceva, mergem si cu asta inainte.

Un weekend magic!

Ah, era sa uit,
Ocean, draga noastra,
La Multi Ani cu Iubire (soatza se mai prosteste...
Si cu Implinire si Netarmuire!)

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc pentru info. Numarul de telefon indicat de tine figureaza si in mailul comun. Daca nu ma insel si l-a schimbat. Am incercat sa ii apelez pe ambele numere si al ei si al lui Ion. Mai incerc. Poate au doar telefoanele inchise.

Oricum suntem gand la gand. Tocmai ma pregateam sa iti dau PM.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Mirtha ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mirtha eu pe nr asta am sunat-o cana a fost internata in vara...
Am sunat-o si eu acum...are telu' inchis.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, OCEAN!

CHERIE, acu' citii si eu... lasa invinovatirea! [unde-i Eli cu biciul?] Cum zicea si ALRA, pot fi si alte cauze! Acum cel mai important e sa se faca Ale bine!

ANCA, Sara e o scumpaaa! Si ai mei zic "punem 'a 'oc", Anastasia chiar pune, Radu mai mult scoate, dar stie si el sa faca "cu'at".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Ocean !!!
Sa fi sanatoasa si voioasa alaturi de baietii tai !

Cherie fruntea sus si fa investigatiile care trebuie si daca din analize reiese ca "ai fi tu de vina" atunci condamna-te ...sau "alti "
ti-au insuflat sentimentul asta ?!...pupam cretulinu sa se faca repede bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani Ocean, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Cherie, nu te invinovati, asa cum au spus si fetele, doar nu tu ai vrut ca puiul sa fie bolnav!Fruntea sus, faceti toate investigatiile si o sa vezi ca o sa fie bine!
De joi si eu si Sara suntem pe antibiotic, eu Augumentin si Sara Ceclodyne...tot tuseste, problema e ca nu tuseste pana la capat, sa-i vina mizeria aia in gura si sa inghita, tuseste doar pana la jumatate, in somn nu tuseste deloc...doarme noaptea 10-11 ore si la pranz 2-3.Cand respira se aude haraitul acela naspa, dar nu mereu.Am facut programare pt luni dupa amiaza la Medlife la Miruna Georgescu...tare mi-e frica sa nu fi dat in ceva mai grav...o prietena imi zicea de bronsiolita.O sa vorbesc cu dr sa ne si mutam acolo definitiv.
De marti me mutam la parintii mei, asa ca nu voi mai avea net...sper ca duminica viitoare sa fie totul gata, sa facem curat si sa venim sanatosi inapoi la casuta noastra.

Mergi la inceput

BEBECRIS, voi de unde ati luat circuitul acela auto? este foarte interesant si as vrea sa-i iau si eu lui Radu... Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mirtha, ai PM si dela mine, din pacate tot cu cele 2 numere din listuta de mamici de acum 2 ani... sper sa fie bune numerele, altele nu am...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput