Copilasi din 2002 *82*
Raspunsuri - Pagina 4
Gabi_K spune:
Azi am avut o zi de relax total Toti plecati, numai noi doua cu Lili eram acasa, program de voie toata ziua... am iesit pana-n blocul vecin la coafeza si repede inapoi. Lili nici atat... dar nici macar n-a vrut.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/578915643maBEXw
Am pus si eu ceva poze de Halloween:)) si de pe la scoala!!!
light spune:
Katty, multumim de apreciere!Cristina, am reusit cu intarcatul. Chiar ma gandeam ca nu stiu daca mai e cineva din grupul nostru care sa nu aiba cont pe fb, am scris acolo dar reiau si aici.Am avut prima noapte dormita integral, 10 ore fara foiri si planset sau scancet. Doar somn. Nu mi-a venit a crede. Oricum aveam si plan de acoperire in sensul ca daca Victor pare f frustrat de intarcare, chiar si pe timpul zilei, cu manifestari evidente si frecvente, reluam alaptarea si ma resemnam. Insa se pare ca a fost pregatit de intarcare si am reusit cu succes. Nici cu sanii nu am inca probleme, e a 5 a zi azi si inca nu am apelat la comprese inghetate, doar la cateva foi de varza mai mult preventiv si la antiinflamatoare pe care oricum le luam pentru niste dureri musculare.Sinzi am vazut pozele pe fb, foarte frumoase.
my deviantArt Gallery
Karina spune:
La multi ani Vlad Gabriel si Bogdan ! Multa sanatate si fericire alaturi de toata familia !
Karina si Bogdan
Karina spune:
N-am mai fost de mult pe la voi, nici n-am citit si am vazut schimbari multe pe forum. Dragute.
Am fost o luna in medical ca m-am operat de tiroida. Din pacate examenul histopatologic a aratat ca am cancer la tiroida si voi lua acea pastiluta cu iod radioactiv (una sau mai multe). Nu va speriati, nu e asa de rau precum pare, doar cuvintul ma sperie, in rest e tratabil, rata de supravietuire la 5 ani e de 96%, deci e ok. Asta cu 5 ani m-a cam derutat la inceput, dar pe urma am inteles ca pe perioada de 5 ani s-a facut statistica.
Pina pe la sfirsitul lunii tin un regim neiodat, fara lactate, oua, varza, conopida, peste, fructe si legume cu colorant rosu natural - asta e o enigma mare pentru mine -. Este o mare provocare sa gasesc ceva ce sa maninc dimineata, dar avind in vedere ca nu e o perioada prea lunga, ma descurc. Important e sa aiba efect.
Bogdan e bine, merge mai bine cu scoala, mai usor. A fost la concursuri de evaluare si la mate si la romana si spre surprinderea noastra la romana a luat mai mult decit la mate. Adevarul este ca la mate a avut niste probleme destul de grele, daca vreti le gasiti www.evaluareineducatie.ro/client/files/1287224289 Clasa2_Subiecte_Matematica_2010E1.pdf" target="_blank">aici.
Merge la Mind Lab, la cursuri de informatica si la escalada de 2 ori pe saptamina, asa ca este destul de ocupat, dar se descurca. Nu-mi vine sa cred cit a crescut, parca mai ieri eram graviduta.
Va doresc multa sanatate,
Karina si Bogdan
Cristina_C spune:
Doamne...
Karina, iti doresc din tot sufletul multa sanatate! Sigur o sa te faci bine, nici nu se poate altfel! Acum e greu dar o sa treaca, o sa vezi! Sunt alaturi de tine.
light spune:
Karina, iti doresc din suflet multa sanatate. Vin si eu cu o idee, nu stiu daca merge, ai putea incerca avocado pe paine desi e un fruct, insa e foarte sanatos.Mult succes lui Bogdan!
my deviantArt Gallery
Gabi_K spune:
Karina multa sanatate, ai mare grija de tine!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Dodo-pui spune:
Karina multa sanatate
Ai mare dreptate tare mai sperie acest tip de diagnostice...si pana le intelegem
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
Nicoleta spune:
Karina, multa sanatate! Eu simt din tonul tau ca esti increzatoare si asta conteaza extrem de mult!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!