Copilasi din 2002 *82*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina, mancarea de baza o fac cu sare normala, doar la gustari pun pe masa in solnita sare "de-a mea". Asa mananca oul, legumele crude - simple sau in salata (rosii, ardei, castraveti). Ii trebuie si iod in alimentatie, si el e sanatos la capitolul asta si sper sa ramana mereu asa (l-am dus si pe el endocrinolog si-o sa-l duc in fiecare an).

Ieri m-am enervat pe invatatoare, o sa incerc sa spun pe scurt povestea. Concluzia e ca am ramas in relatii foarte bune, dar am lasat eu de la mine. Nu-i vorba de evaluare, ci de o incurcatura cu niste desene - colegul de banca nu-si gasea desenul si Robert, amabil, a zis ca POATE l-a luat el din greseala acasa si c-o sa i-l aduca a doua zi daca-i asa. Acasa nu era, ca eu ma uit zilnic in ghiozdanul lui chiar cand ajunge. A doua zi Robert a zis ca nu-i la el. Si am scris si eu pe un bilet si am semnat ca nu-i la el!! Dar colegul a inceput sa planga dupa desen si invatatoarea, pe un ton, de altfel, prietenos, mi-a lasat mesaj pe telefon in care mi-a zis sa mai caut desenul sau sa-l pun pe Robert sa-i deseneze el unul colegului. Am crezut ca nu aud bine!!
Am ajuns val-vartej la scoala si i-am zis invatatoarei ca n-avem acasa nici un desen, ca i-am si scis si ca i-a zis si Robert, suficient cat sa ne creada. Mi-a zis ca ea n-ar fi insistat sa cautam daca Robert n-ar fi zis ca s-ar putea sa fie la el!!! Am avut impresia atunci ca-i batuta in cap. Pai el a spus POATE, apoi a verificat si a spus NU. Iar ea m-a sunat pe mine, in ciuda biletului si a spuselor lui si consider c-a exagerat. "Intamplator", colegul de banca e copilul invatatoarei de la clasa a II-a paralela si mama lui a venit in clasa sa-l consoleze cand a plans, si f.f.posibil sa-i fi spus chiar ea invatatoarei sa ma sune. Sau poate m-a sunat sa-i mai dea o speranta colegului... Am vorbit si cu mama colegului si i-am spus sa-i caute desenul prin clasa, pe acasa sau pe la alti copii, ca la noi nu-i. Invatatoarea lui Robert tot incerca s-o dreaga: ca nu-i nici o problema, ca sa stam linistiti, ca, asta este, s-a pierdut desenul pur si simplu, se mai intampla. I-as fi zis invatatoarei c-a exagerat, dar n-am vrut s-o jignesc pentru ca sunt multumita ca-i corecta la notare si niciodata nu l-a nedreptatit pe Robert, mereu mi-a zis ca-i printre cei mai buni si-l apreciaza foarte mult. I-am adus aminte doar ca el i-a zis ca nu-l are si ca asta ar fi trenuit sa inteleaga si colegul, ca doar sunt mari, au 8 ani acusi si nu mai trebuie sa dramatizeze atat.
Voua ce impresie va lasa intamplarea asta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Cristina, cum iti spuneam si pe FB, neplacuta intamplarea. Sunt inevitabile... am avut si noi parte de asa ceva, si nu numai la scoala. Uf.

Sa aveti un week-end linistit.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Weekend linistit la toata lumea!

Aici e ger si putina zapada. Ieri dimineata inainte de scoala a nins frumos, ultima ora care era de sport copiii s-au jucat in curte cu zapada. Robert a purtat prima data anul asta costumul de zapada, noroc ca l-am cumparat saptamana trecuta. Ieri dupa amiaza l-a invitat un coleg la el la joaca. Acum vrea si el neaparat un animal, suntem in negocieri pentru o broasca testoasa de uscat. Colegul la care sa fost are iepuri, stie ca altii au porcusori, pesti, chiar caini...El mai are melcii, dar vrea ceva de la pet shop. Sa vedem. S-ar putea ca broastele sa hiberneze la vremea asta, desi, puii de broasca, nu cred

Mergi la inceput

Cristina, si Stefan isi doreste mult un catel. Insa este de cel putin 2 ori complicat. El are alergie ("mica") la par de animale (caini, pisica...). Se presupune ca va scapa de alergii sau ele se vor diminua foarte mult la pubertate (nu putem decat sa fim foarte atenti pana atunci, sa nu-l expunem), deci abia de atunci incolo ne putem gandi mai serios. Si inca un aspect: unde l-am tine? Aici avem 3 camere, la Bv 4... insa nu ma incanta deloc ideea de a tine un animal atat de jucaus in casa... daca am avea curte, ar fi altceva. Cu alte animale... el zicea de papagali, insa cui sa-i lasam cand plecam din Viena? Oricum, nu sunt foarte potriviti pentru copiii cu alergii... de cate ori deschide discutia incerc sa nu-l amarasc mai rau... Intelege, insa tot isi doreste... Cu testoasele, mi se pare mai comod. Sa scrii ce va hotarati sa luati. Poate vine Mosul cu un pet?

Mergi la inceput

Am sunat la magazin si nu vand broaste iarna pentru ca hiberneaza. La primavara de-abia. O sa luam atunci.
Am mai avut broaste testoase de apa dar le-am dat cuiva de tot cand am ramas insarcinata pentru ca-mi era frica de salmonella, ele pot fi purtatoare, am citit mult pe net pe tema asta la vremea respectiva si n-am vrut sa-mi asum riscul, desi as fi respectat strict igiena.
Sigur ca pe primul loc e tot catelul la noi dar, la bloc, e cam greu.
In concediu sunt hoteluri pentru animale si cateodata le poti lasa chiar in locul de unde le-ai cumparat sa aiba grija de ele, multi ofera serviciul asta pentru cativa Euro pe zi. La hotel cred ca-i mai scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O sambata frumoasa va doresc...
desi ,ca toata lumea am si eu cont pe FB <Gabi.Bogdan>,foarte greu imi fac timp sa intru

all

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Cristina, stiam ca se pot lasa la un fel de hotel. Insa ma gandeam ca este scump si este... o grija in plus. Adevarul e ca am tendinta sa gasesc tot felul de pretexte, deocamdata nu-mi surade per total ideea de animale de casa. Vom vedea pe viitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

helouu!
Cristina-intr-adevar exagerata d-na! Chiar asa mari nu sunt la 8 ani.Sa fim seriosi, sunt tot copii

Hmmm, cu animalele...eu vorbesc numai in ce-l priveste pe al meu.Ii trebuie cam tot ce vede.Caine, pisica, chinchila, soareci etcCum le vede, cum ii trebuie.Noi avem perusi si iepuras, insa io ii hranesc, curat, distrez etc.Si e de lucru si cu animalele.Mr. nu are timp...Daca as fi nevoita sa le tin in casa, cu siguranta as renunta la ele.

La noi e intunecat si e vant.
Andrei se joaca cu prietena lui.Adineauri au facut pe paleontologii.Stiti voi, jocul de la discovey.Dar de data asta nu au mai facut sapaturile in casa

Nico, Dev-abia am gasit cazare la voi.Avem rezervare incepand de vineri!!!Sper sa ne vedem!

Un we frumos!!

21+1=22

Mergi la inceput

Cristina, care vineri? Ce fain ca veniti! Musai sa ne vedem ;)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

edit la edit:stabilim intalnirea pe FB/mess!!yupii!!

21+1=22

Mergi la inceput