Copilasi din 2002 *82*
Raspunsuri - Pagina 16

mari_paun spune:
buna fetele,
stiu ca nu am mai scris de ceva vreme...insa am fost ocupata cu odiseea si inru f des pe bazar..in rest nu prea am timps a stau la PC. Acum am gasit ultima solutie buna
, Petru sta in scoica de masina langa mine...pe birou
, asa pot sa mai scriu, il mai legan
Ema e la scoala si in curand vine acasa...tre sa pregatesc masa si apoi voi iesi si cu piticul la plimbare. Vom merge la cumnata mea care e in ultima luna insarcinata si are nevoie de sprijin moral
LA multi ani sarbatoritilor si sper sa intru mai des, sa va citesc si sa va mai povestesc despre spiridushii mei

light spune:
Mari, io ma stiu cu neuronii dusi demult asa ca nu m-as mira sa fi citit si apoi sa fi uitat, dar crede-ma ca m-ai luat prin surpindere, nu am stiut ca ai fost insarcinata... sau cum spuneam... neuronii...asa ca felicitari din suflet pentru nasterea lui Petru, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii, alaturi de surioara mai mare careia ii doresc succes cu recuperarea si Dumnezeu sa ii ocroteasca pe ambii copilasi.
my deviantArt Gallery

Nicoleta spune:
Mari, bine ai venit pe la subiect! Cum este la scoala? Cum te descurci cu 2 copii, dintre care unul mic-mic? Poze nu ne arati?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Cristina_C spune:
Mari, ti-am gasit subiectul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156925&whichpage=1
Petru este un bebelus foarte frumos si seamana cu tine!
Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun, tie si familiei tale!
Karina, o sa treci peste toate, puterea sa lupti o gasesti doar cand te gandesti la Bogdan! Doamne ajuta!
Cu hipotiroidia stiu ca e nasol, eu iau de jumatate de an Thyroxin, e acelasi medicament cu hormoni, TSH-ul e bun dar boala mea autoimuna nu trece si simptome mai am, chiar si sub tratament. La mine e altfel, trebuie sa evit/elimin iodul. Mi-am schimbat stilul de viata, nu mai mananc sare iodata si nimic cu sare, doar cu sare de mare, nici peste, nimic care sa contina iod (si ce-as mai rontai niste fistic - Pistazien!). Dar trebuie sa facem toate sacrificiile pentru sanatate.
Dodo, cred ca de-abia asteapta Isabella sa vina fratiorul sa te "terorizeze" amandoi! Lasa ca ani mai frumosi decat astia, cu ei - copii, nu exista!
Nicoleta, sa inteleg ca Matei sta acum la gradi cu program pana la pranz fara probleme, nu? Cu germana cum mai merge (de la curs)?

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Dodo, cred ca de-abia asteapta Isabella sa vina fratiorul sa te "terorizeze" amandoi ![]() |
Ohoo nici nu-ti inchipui cata dreptate ai

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Nicoleta spune:
La multi ani, Julian! Nicole, sa fie fericit si sanatos, sa va bucurati impreuna de toate cate vi le ofera viata!

Nicoleta spune:
Mari, am citit povestea nasterii micutului tau. Am vazut si pozele, sunteti frumosi cu totii! Ema a crescut mult de cand nu ne-ai mai aratat-o! Cum sunteti?

sinzi_ana spune:
La multi ani Andrei!!!!! (pe FB am fost "la timp")!!!!!
La multi ani Julian!!!!
Mari, felicitari pentru Petru!!! E tare dulce si mic intre cele 2 papusi!!!! am citit cu emotie ce surioara duioasa e Ema!!!
Karina, iti doresc si eu sanatate multa!!!!!

cristina22 spune:
'neatza, 'neatza!!
La multi ani, Julian!!
Mari-ii place Emei sa fie sora mare??
Karina-multa putere, iti doresc si eu! Sa dea Dumnezeu sa vii numai vesti bune!
Cristina-m-ai intrebat de lego.M-am conformat si m-am uitat:Lego creator si Hero factory.Sanatate si tie!Si lui Robert ii gatesti tot cu sare de mare?
Dodo-asa e frumoasa o casa!! Cu copii neastamparati!
Sanzi-mersi inca o data!
O zi faina!
21+1=22