Copilasi din 2002 *82*
Raspunsuri - Pagina 14
Gabi_K spune:
Dodo tare dulci sunt copilasii!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Dodo-pui spune:
O sambata frumoasa tuturor
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Nicoleta spune:
Lucia, foarte faine pozele! Ce atent este Liviu cu fratiorul lui! Imi place cum interactioneaza! Si Victoras, parca creste vazand cu ochii!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
cristina22 spune:
M-a terminat piticelu' Luciei!! Cat era el de concentrat la scris!!
Si:Vreau si eu maaaci!!!
Dodo-si mie mi se pare ca seamana fratiorii!!Sunt tare scumpi!!
Se pare ca s-a dus primavara din noiembrie.Aseara era ceta si frig.Mi-e groaza sa scot nasu' afara...
O duminica frumoasa!!
ps:Las o cafea la filtruMie nu-mi iese ca a lui Dodo
21+1=22
light spune:
La multi ani Andrei de Cristina22!Sa fii sanatos si fericit, sa ai o petrecere pe cinste de ziua ta!Astazi este si ziua tatalui meu, care a implinit 80 de ani!Si alte poze de ieri http://community.webshots.com/album/579072566KmdKQh
my deviantArt Gallery
Cristina_C spune:
La multi ani, Andrei! Sa fii sanatos si fericit! Succes la scoala!
Cristina, la multi ani pentru cei 8 ani frumosi de cand esti mamica!
LUCIA, La multi ani cu sanatate tatalui tau! Ce varsta frumoasa!
Victoras m-a terminat cu ochelarii lui de soare. Si ii sta bine impreuna cu Liviu, in pozelecu ei doi.
DODO, Bogdan si Isabella seamana tare bine si sunt frumosi si veseli! La fel, o pereche reusita. Sanatate si succes mai departe!
Eu am ramas in urma cu DC-ul, recunosc, a fost toata saptamana un prieten la noi cu treburi si a stat mai mult el la computerul meu.
Robert a descoperit farmerama si ma mai pune si pe mine sa-i mai fac cate ceva in lipsa. Il las sa mai joace una-alta atata timp cat merge bine cu scoala, ca un fel de recompensa, asa. Acum e urat afara si nu prea avem unde sa iesim, doar Kung Fu si cate-o vizita in timpul saptamanii, iar sambata la cumparaturi.
Sa aveti o saptamana buna!
Nicoleta spune:
Andrei, la multi ani (si aici) cu sanatate si fericire! Cristina, iti mai amintesti cum era acum 8 ani (ce intrebare, de parca ai putea uita!)?
Lucia, sanatate tatalui tau!
Vine iarna... insa vin sarbatorile!!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
cristina22 spune:
Hehehe, Nico, acum 8 ani am inteles ce inseamna, la propriu, MINUNEA.
Va multumesc si va doresc si voua si puilor vostri numai bine!!
La multi ani cu sanatate Tatalui Luciei!!
Noah, am avut party sambata.Copiii s-au distrat, au sarit, zburat etc.Au fost leorca cu totii.Trebe sa va zic ca numai asa am putut sa o vad face to face pe Laura noastra
Ieri am avut bunicii la masa.Azi vom mai avea o tura de musafiri.Si pt ca m-am saturat de pregatit si spalat de vase, l-am pus pe mr.C sa comande ceva platouri cu papica.Nu e frumos, da' asa bine prinde!!
Poze avem pe FB.
Cristina-fa-i o ferma lui Robert (farmville) sa fie vecin cu noi.Ca suntem mai multi pe farmville
Lucia-merg sa vad poze!
21+1=22
Dodo-pui spune:
La multi ani, Andrei! Sa fii sanatos,noroc si fericit o viata .
Cristina
O saptamana frumoasa si numai bine va doresc. multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa puiutzilor mei
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!