Copilasi din 2002 *82*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor...
Bogdi e inscris in clasa 1
iar huna-terorista face tor ce trebues plus ceva in plus (sa compenseze probabil ce nu a facut Donu')Merge ,vrea sa fie TOTUL cum vrea ea,se catara peste tot,e verificatoe al curentului electric...ma alearag non-stop.Am ajuns iar la 48-49kg(pui rahitic)dar multumesc lui DD ca-i sanatoasa.
Vreau sa vad si eu pozici...

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Felicitari Bogdan!Cand va incepe scoala?Mult succes, ii doresc sa inceapa cu dreptul si sa fie totul bine!Dodo, imi imaginez cate nazdravanii face Isabela, e un pic delicata aceasta perioada pentru tine, caci amandoi copiii iti solicita foarte multa atentie, daca mai ai ajutoare este foarte bine, iar daca nu, iti doresc multa putere si rabdare.Lara, bine ai revenit. Cu Liviu si durerile de cap iar am avut probleme, ieri seara, astazi dupa scoala, l-am tot rugat sa bea apa, dar mai mult de 2 guri nu ia.Unde-i toata lumea? Iar ati dat bir cu fugitii?

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Stefan a avut azi liber de la scoala. A fost ziua patronului scolilor in cartirul nostru :). Asa ca Matei a mers la gradi unde a ramas cu suspine... si noi am mers in centru la Rathaus sa vedem casutele de Craciun, deschise de curand. Nu erau prea multe deschise la ora respectiva (erau vreo 20, cred), insa per total sunt o multime! Am gasit totusi si cateva cu turta dulce si i-am luat :). Apoi s-a jucat putin in parc... am mers la biblioteca, l-am dus acasa si a ramas singur pana am venit eu cu Matei (care doarme in carucior acum :D). Dupa-amiaza are karate... vremea e rece si inchisa (specific vieneza...)... miercuri sper sa vina soarele...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Lucia ma bucur ca puiul nu are nimic la ochiutzi

Citat:
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA

Felicitari Bogdan!Cand va incepe scoala?
Mult succes, ii doresc sa inceapa cu dreptul si sa fie totul bine!
Dodo, imi imaginez cate nazdravanii face Isabela, e un pic delicata aceasta perioada pentru tine, caci amandoi copiii iti solicita foarte multa atentie, daca mai ai ajutoare este foarte bine, iar daca nu, iti doresc multa putere si rabdare.

Scoala o va incepe din septembrie 2011...dar acum am facut inscrierea care e mult mai delicata intr-o scoala normala pentru un copil special.De ajutat ma ajuta bunul Dumnezeu caci altcineva nu are cine...si sotul e plecat din iunie(firma la care lucreaza are lucrari in tara si vine la 3 saptamani un wk).Dar vor creste ei si vor trece toate acestea(sa nu spun si eu voi fi o baba )

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Aha Dodo, am inteles, deci mai aveti ceva pana la inceperea scolii. Pai iti urez inca o data mult succes, rabdare, si putere si Doamne ajuta!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Dodo, ma bucur ca ati reusit cu inscrierea la scoala! Abia astept sa ne povestesti in toamna despre scolarelul tau!

Astazi sunt buna de cinste, asa ca luati, beti, mancati si va veseliti! Este ziua de nume a lui Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna!

Nicoleta, La multi ani, pentru Matei, sa fie sanatos, fericit si norocos!!! Multumim pentru tratatie, foarte buna !!!
Ma bucur ca lui Stefan ii place sa citeasca, la noi Andrei se straduie sa citeasca carti normale cu povesti/povestiri, in schimb devoreaza cartile stiintifice despre spatiul cosmic(enciclopedii de copii bineinteles) care-l fascineaza, in rest nu prea!

Gabi, felicitari pentru inscrierea lui Bogdan la scoala, sigur va fi bine! Cat despre tine, esti mama-eroina, ce mai?!!!

Lucia, merci ca m-ai luminat cu indicatiile de la medic, cum ca durerile de cap pot fi de la slaba hidratare, nu m-as fi gandit! Cred ca are dreptate, ca nici Andrei nu prea bea apa! Cat despre Liviu, sanatate multa, sa-i treaca durerile de cap, si incet-incet sa resueasca si el sa se imprieteneasca cu apa!

Lara, bine ai mai trecut pe la noi! Sa-ti traiasca printesele, sa va bucurati de ele! Felicitari pentru aniversarea casniciei!

Nina, la fel si voua, numai bine, sanatate si multe realizari, te asteptam cu poze de familie de la sarbatorire, ca stiu ca va strangeti cu totii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabi, felicitari pentru inscrierea la scoala si succes!!! Poze cu Isabela? Nu am mai vazut-o de mult!!!!

Nicoleta, deci ati avut timp doar pentru voi doi....ce dragut!!!! Felicitari lui Stefan pentru pasiunea de a citi!!!

Lucia, ma bucur ca totul e ok cu ochii lui Liviu!!!!

Lara, ai ajutor de nadejde cu cea mica!!!!

Mergi la inceput

Cum sa explic... Stefan nu este chiar pasionat de citit. Il ajut si eu (ii reamintesc), fara sa il imping de la spate... insa ieri am luat 2 carti, ieri le-a si citit. Si totusi au avut fiecare cate 42 de pagini, 3-7 randuri pe pagina (scris marisor) (ieri a citit dupa ce am venit de la karate...). Le-a citit una dupa alta, asa a vrut. Si i-au placut. Joi vor merge cu dna invatoare la biblioteca, dar tare l-as duce si azi sa ia o carte... pana joi sigur are timp sa o citeasca. Si el mai degraba ar citi, decat sa scrie... Sper sa reusim sa mentinem un rimt cu cititul, ca rau nu-i va fi. Cam asa cu cititul pe la noi... la scoala au mers la biblioteca acum 3-4 saptamani... in ritmul asta...

Mergi la inceput

La multi ani lui Matei, sa fie sanatos!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput