Copilasi din 2002 *82*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu-s acolo, am alta adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Eu am deocamdata alte joculete care m-au prins

Care??? Care??? (Curiozitate de felina-leoaica!!!)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Nu-s acolo, am alta adresa.

Am editat mesajul precedent si ti-am zis ca am verificat pe ce mail am trimis, ti-am trimis si PM cu linkul si ti-am scris pe ce adresa am trimis, s-ar putea sa fie tot in spam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Katty, bine c-am fost pe faza, ca nu stiam ce pierdeam... pozele sunt tare frumoase si Andrei are exact frizura lui Robert din momentul asta

Joculetele sunt 2, unul cu bile colorate http://www.allmyscripts.com/CL/index.html si unul cu pasari si porci (ANGRY BIRDS - deocamdata doar pe I-pad si I-phone). Mult timp am jucat Mario pe Nintendo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am vazut si eu, frumoasele poze de toamna ale lui katty si cele pline de emotia momentului istoric prezentat, ale lui Sinzi cu David.
Eu, urmaresc DPT, precum stiti. E o seara a surprizelor, acolo !

Un weekend cat mai fain, tuturor !
Noi, ne sarbatorim aniversarile. Eu si sotul.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Gata controlul la ochi, Liviu vede perfect.A durat jumatate de ora, nu i-a pus picaturi in ochi, in schimb, l-a pus sa citeasca diverse dimensiuni de litere pe perete, cu ochiul liber apoi prin niste lentile apoi pe fiecare ochi in parte, apoi ceva cu niste ochelari 3D, ceva din niste carti, i-a apropiat o chestie de ochi gradual si i-a cerut sa spuna cand vede incetosat, i s-a uitat cu o lanterna in ochi, astfel incat ochiul arata ca al unei aratari din filmele de groaza si in plus mai era si verde. Cam asa s-a derulat controlul si concluzia e clara, vede foarte bine.

Citat:
Lucia-ii mai doare capul si pe ei din diverse motive, dar poate mai si braveaza.
Cristina, sa stii ca asa m-am gandit si eu de multe ori. Acum, dupa ce am aflat ca nu e de la ochi, ma gandesc ca poate e un fel de a cere mai multa atentie, nu stiu ce sa zic...
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lucia, super ca Liviu nu are nimic la ochi! Sa fie doar o faza, sa treaca repede! Mi-am amintit ca pe mine ma doare capul cand nu ma hidratez suficient...

Eu sunt fericita, Stefan a citit azi cartea de la biblioteca (o carte de 59 de pagini, cu scris mare si cateva randuri pe pagina, cu poza pe aproape fiecare pagina...) dintr-o suflare! Nu a lasat-o din mana pana nu a terminat-o (eu as fi zis ca doar sa dea paginile si sa uite pe poze ii va lua mai mult...). Si ma gandeam de ce oare nu am insistat sa luam 2? El a zis ca nu vrea 2, ca mergem sa luam inca una marti... Sper sa-l tina entuziasmul! Am vazut ca este important pentru el sa alegem (impreuna) cartea potrivita. Cea de acum are dinozauri :) si este o poveste lunguta. Sa nu ma intelegeti gresit, nu ma laud, sunt doar foarte-foarte fericita. Cred ca si intreg ritualul cu mersul la biblioteca, prezentarea cardului care are numele lui pe el... alegerea cartii... sunt importante. Pfiuu, daca as fi stiut ca are card de anul trecut (de la fosta scoala... nu-l ridicasem inca...)! Insa recupereaza el timpul pierdut! ;)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nicoleta, asta cu lipsa hidratarii ne-a spus-o si optometristul. Cica ar putea fi una din cauzele durerii de cap. E bine de stiut.Ma bucur mult pentru Stefan ca a prins gustul cititului. ASta cu biblioteca este un stimulent pentru el, asa ca tine-ti-o tot asa!La Liviu la scoala sunt rafturi cu carti pe nivele de dificultate, si copiii trebuie sa imprumute zilnic o carte sau doua si sa o citeasca acasa impreuna cu parintii, seara, iar apoi parintele sa ii noteze intr-un caietel detalii despre ce a citit (daca au citit amandoi, daca a citit copilul singur, daca au comentat si ce le-a placut etc etc). Nu e absolut obligatoriu sa se citeasca zilnic, insa e de preferat. Apoi in functie de numarul de nopti citite copilul primeste un sticker pe caiet. Separat de asta, o data pe saptamana se imprumuta niste carti mai mari de la biblioteca scolii si se returneaza in saptamana urmatoare. Chiar ieri avea si Liviu o carte hazlie pe care cu mare placere mi-a citit-o toata. De obicei mai trag de el...si abia imi citeste doua pagini. In general e prea sigur pe el considerand ca citeste foarte bine.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lucia, la voi sunt si mai bine organizati cu cititul! La noi a fost in stilul asta anul trecut: invatatoarea le-a dat acasa copiilor o foaie cu 4 flori, fiecare cu cate 7 petale. Fiecare floare=saptamana. Copiii trebuiau sa citeasca o pagina pe zi. Daca o citeau, parintii se semnau pe o petala a florii si apoi copilul o colora. 4 flori=o luna. Stefan s-a tinut de citit si a avut florile colorate integral la finalul perioadei. De aceea a avut voie sa le decupeze si sa le lipeasca in "gradina" clasei. A primit si o recompensa, simbolica, de la invatatoare. In vacanta am incercat sa citim macar o pagina pe zi, dar nu ne-a mers mereu... Acum ma bucura ca-si citeste fara vreo "incurajare" revistele cu Starwars, Bob, Thomas... insa este destul de putin text acolo. Poate voi face si acasa experimentul cu florile. Si la finalul perioadei de 4 flori isi poate cumpara de la librarie ce carte doreste el... Ei? :)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Karina

N-am mai fost de mult pe la voi, nici n-am citit si am vazut schimbari multe pe forum. Dragute.
Am fost o luna in medical ca m-am operat de tiroida. Din pacate examenul histopatologic a aratat ca am cancer la tiroida si voi lua acea pastiluta cu iod radioactiv (una sau mai multe). Nu va speriati, nu e asa de rau precum pare, doar cuvintul ma sperie, in rest e tratabil, rata de supravietuire la 5 ani e de 96%, deci e ok. Asta cu 5 ani m-a cam derutat la inceput, dar pe urma am inteles ca pe perioada de 5 ani s-a facut statistica.
Pina pe la sfirsitul lunii tin un regim neiodat, fara lactate, oua, varza, conopida, peste, fructe si legume cu colorant rosu natural - asta e o enigma mare pentru mine -. Este o mare provocare sa gasesc ceva ce sa maninc dimineata, dar avind in vedere ca nu e o perioada prea lunga, ma descurc. Important e sa aiba efect.
Bogdan e bine, merge mai bine cu scoala, mai usor. A fost la concursuri de evaluare si la mate si la romana si spre surprinderea noastra la romana a luat mai mult decit la mate. Adevarul este ca la mate a avut niste probleme destul de grele, daca vreti le gasiti www.evaluareineducatie.ro/client/files/1287224289 Clasa2_Subiecte_Matematica_2010E1.pdf" target="_blank">aici.
Merge la Mind Lab, la cursuri de informatica si la escalada de 2 ori pe saptamina, asa ca este destul de ocupat, dar se descurca. Nu-mi vine sa cred cit a crescut, parca mai ieri eram graviduta.
Va doresc multa sanatate,

Karina si Bogdan

Nici eu nu am mai fost de mult pe la voi si m-a intristat tare mult sa aud de tine, Karina!! Sper sa treci cu bine peste asta si sa-ti fie usor pe regim! Multa sanatate!!
Ma bucur sa aud de Bogdan ca se descurca atat de bine! In curand face 8 ani!! Nici mie nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul!!

Anina, abia acum m-am prins ca de aici te stiu, am dat accept pe FB ca-mi pareai atat de familiara, insa.. batranetile mele.. :)
Happy Anniversary!! Noi tot pe 12/11 am sarbatorit aniversarea nuntii, that`s cool!

Lucia, si Jo se mai plangea de dureri de cap si nu stiam ce sa cred, tot la cerut atentie ma gandeam si eu. Nu se mai plange acum, insa zic si eu ca Nicoleta, daca nu prea beau apa suficient, ma iau niste migrene ingrozitoare.

Jo e super fericita acum, ca e surioara mai mare :) Sara are 7 luni si jumatate, creste frumos si amandoua-mi ocupa tot timpul :D
Va pup si va salut pe toate, sanatate multa la toata lumea si tot binele!!

Mergi la inceput