-25%,Cum ne redistribuim cheltuielile?(2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Pai, trimite-i si tu un mesaj si intreaba asa ca intre barbati si vino apoi si spune aici ce-i cu el pentru ca si eu is curioasa

Ducky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ca de obicei, fetele vor sa-i trimita pe baieti sa scoata castanele uitate de ele in foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Si mie imi placeau tare mult "sagetile" lui Guestus .

De multe ori mai citesc diverse subiecte, dar nu au "sare si piper".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Ducky, mi-a placut foarte mult mesajul tau la obiect si din care razbatea optimismul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

De ce raspund, nici eu nu stiu...

liliac1, tu te descurci cum stii, eu ma descurc cum pot. Tonul mesajelor tale ma deranjeaza, dar asta este. Tie iti place sa-ti stea copiii printre picioare cand trebaluiesti? Foarte bine, asta inseamna ca nu te trezesti cu ouale scoase din frigider si storcosite pe jos, din curiozitate, cu ustensilele de bucatarie carate prin casa, din joaca, cu apa varsata pe jos in bucatarie si jucat cu mainile in ea, indiferent cat de curat sau de murdar este pe jos, cu painea scoasa din punga si facuta firimituri prin bucatarie si camere, cu cartofii fierti aruncati pe jos, pe calorifer, pe aragaz. Asta e copilul meu, asa se distreaza ea. :) Sau, daca te trezesti, nu te deranjeaza. Pe mine, da.

Cu DOVE-ul, nu comentez, crezi ce vrei.
Masina nu am.

Ca sa faci naveta de 500 ron/luna implica sa mergi cu masina. Sotul meu bate braila destul de des si cam stiu ce implica . Altfel...ti-am facut calcul pe fiecare mijloc de transport. Iese in jur de 300 ron. Fara pachetelul care intra la cheltuieli cu alimentatia.

Cat despre copii da-mi voie sa . Tare de tot!! Pai ceea ce scrii tu acolo e despre un copil absolut normal, cu toate nazbatiile lui de copil de 2 ani. N-am auzit sa existe vreunul care sa nu scoata TOT din dulapuri sau sa ia sa imprastie tot ce prinde, sau sa arunce la wc cu de toate sau sa faca firimituri sau altele. Deci, mie mi se pare funny rau de tot. Asa sunt copiii, din pacate.

Pe tine nu te deranjeaza tonul meu ci faptul ca a venit cineva care chiar cunoaste situatia din zona si a aratata tuturor ca multe din cheltuielile pe care tu le-ai expus ca fiind un fapt sunt usor inchipuite.
Plus ca tu n-ai vrea sa tai absolut nimic, n-ai vrea sa schimbi nimic si ai vrea sa curga lapte si miere. Iar copilul sa nu scoata nimic din frigider/dulap ci sa stea cuminte sa rezolve integrame. E cam utopic.

Si...da, si-ai mei fac mult mai multe nazbatii ca-s 2. Fiecare pentru varsta lui. Am invatat sa protejez ce-i de protejat si sa le las libertate de miscare.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac

Pies: pupici juniorului la taierea de mot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
Scutece - ai incercat Baby Love? Costa 35 de lei un bax de 80 de bucati sau cam asa ceva, depinde de masura. Sunt foarte bune, noi am folosit mult timp, si costa la juma' de pret fata de altele. Le gasesti la DM. Ah, nu stiu daca la Braila o fi DM... Dar pe cuvant ca daca mai stateam la Bucuresti iti luam eu si iti trimiteam cu posta, ca posta mai costa 3 lei, tot ieseai mai bine...

M-am uitat aseara la scutecele Baby love, costa 35 lei un bax de 38 de buc. In total costa fix cat scutecele Pampers in Auchan.
Din ce am vazut eu, marcile comune (laptele praf Nestle, borcanasele Hipp, gelul de dus Nivea baby etc) sunt chiar putin mai scumpe decat la alte magazine. Doar marcile lor sunt mai ieftine, alea intr-adevar merita.
Si nici reducere 10% n-am vazut la cumparaturi mai mari de 50 ron.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Eu am dat exemplul box-ului de 85 de bucati, este evident ca un pachet mai mic este mai putin rentabil. Nu stiu ce promotii mai au acum, dar in aprilie era discount pentru cumparaturile de peste 50 de lei, si m-as mira sa fi scos orice reducere, pentru ca inainte de asta, vreo doi ani de zile oferisera 10% din suma pentru cumparaturile facute LUNEA.
Marca lor, Balea, este foarte buna, si da, in primul rand aceste produse sunt mai ieftine. Nivea poti cumpara si de la colt, nu e musai sa mergi acolo. Eu am oferit o solutie de produse economice, nu de marci X,Y,Z, produse economice care sunt cel putin la fel de bune ca marcile X,Y,Z, produse care costa de 3 ori mai putin.

Ai dat exemplul box-ului de 85 buc cu pretul gresit. Astea erau undeva peste 60 ron, nu retin.
Cat despre reducerea de 10%, duminica asta n-am vazut nimic pe bonul de casa, da' daca tu zici ca in aprilie era...

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
Scutece - ai incercat Baby Love? Costa 35 de lei un bax de 80 de bucati sau cam asa ceva, depinde de masura. Sunt foarte bune, noi am folosit mult timp, si costa la juma' de pret fata de altele. Le gasesti la DM. Ah, nu stiu daca la Braila o fi DM... Dar pe cuvant ca daca mai stateam la Bucuresti iti luam eu si iti trimiteam cu posta, ca posta mai costa 3 lei, tot ieseai mai bine...

M-am uitat aseara la scutecele Baby love, costa 35 lei un bax de 38 de buc. In total costa fix cat scutecele Pampers in Auchan.
Din ce am vazut eu, marcile comune (laptele praf Nestle, borcanasele Hipp, gelul de dus Nivea baby etc) sunt chiar putin mai scumpe decat la alte magazine. Doar marcile lor sunt mai ieftine, alea intr-adevar merita.
Si nici reducere 10% n-am vazut la cumparaturi mai mari de 50 ron.

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Eu am dat exemplul box-ului de 85 de bucati, este evident ca un pachet mai mic este mai putin rentabil. Nu stiu ce promotii mai au acum, dar in aprilie era discount pentru cumparaturile de peste 50 de lei, si m-as mira sa fi scos orice reducere, pentru ca inainte de asta, vreo doi ani de zile oferisera 10% din suma pentru cumparaturile facute LUNEA.
Marca lor, Balea, este foarte buna, si da, in primul rand aceste produse sunt mai ieftine. Nivea poti cumpara si de la colt, nu e musai sa mergi acolo. Eu am oferit o solutie de produse economice, nu de marci X,Y,Z, produse economice care sunt cel putin la fel de bune ca marcile X,Y,Z, produse care costa de 3 ori mai putin.

Ai dat exemplul box-ului de 85 buc cu pretul gresit. Astea erau undeva peste 60 ron, nu retin.
Cat despre reducerea de 10%, duminica asta n-am vazut nimic pe bonul de casa, da' daca tu zici ca in aprilie era...

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Vin eu si aduc precizari ca sa vezi ca nimic nu este gresit.
1. La DM pana pe 14-15 aprilie 2010 se aplica o reducere de 10% la toate cumparaturile ce depaseau 60 RON. Au scos oferta asta de atunci si n-a mai aparut alta.
Bax-ul de 84 de bucati acum este 60 RON. Adica de fapt 59,99
Daca iei bax de 42 bucati atunci costa cam 36RON. Deci ar fi o economie.
2. Anka e plecata de ceva vreme adica fix inainte de a scoate astia de la DM reducerea. NU vorbeste din povesti ci pentru ca ea chiar si-a dorit sa dea o mana de ajutor. Anka .

Daca mai sunt nelamuriri si pot ajuta...cu placere.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

buna dimineatza!

reclama

Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sweetyana

buna dimineatza!

Reclama

Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Ar fi culmea sa mai dai bani si pe inscriere. Asta-i buna. Ei ar trebui sa se roage de tine sa te inscrii, ca doar tu esti furnicuta.

Mergi la inceput