-25%,Cum ne redistribuim cheltuielile?(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Multumesc Selene-Bunny am vazsut si eu doar ca era dupa data de 22-08-2010 deci slabe sanse sa mai nfie anuntul de actualitate,si eu ca si alte persoane care sunt afectate de criza m-am gandit ca pe langa meditatii sa mai fac altceva dar tinand cont si de programul fetitei deoarece nu prea am cu cine sa o las si la gradinita sau la cresa nu am avut cum sa o bag deaorece toata lumea stie motivul,am taiat cam tot ce se putea de pe lista pentru noi,a spus ca are cineva pe aici abonament la UPC eu am abonament la RCS&RDS si platesc 52Ron pe luna adica internet,telefon si cablu si platesc ce consum in plus la telefon,deci nu mi se pare mult,fetitei yi cumpar pampersi de la mommy 46 de bucati 33ron,este o diferenta fata de pampers la pret si nu vad mare diferenta la calitate,carti iau de la biblioteca,haine pentru fetita pentru iarna are acum ma voi mai orienta sa ma uit de la ce am mai taiat si va mai spun.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Care cerere NU imi este aprobata, pentru ca valoarea Delfin 8 este mai mica decat media ultimelor 5 facturi si nu pot trece pe un abonament inferior, ca valoare. Mi s-a sugerat Delfin 16, care numai economie de bani nu e.

Ca sa pot face modificari, trebuie sa astept inca 6 luni.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

La fel am patit si eu.
asa ca mi-am spus ,nu sunt director sau o persoana care tr sa aiba acelasi nr de tel.si mi-am schimbat nr.am renuntat la vechiul abonament si mi-am facut unul nou,tot delfin 8,iar cu aceasta ocazie mi-am luat si un tel nou cu pret f bun.bine ca au incercat tot felul de variante sa nu renut.dupa o luna cand mi-au inchis abonamentul
vechiul nr mi l-au transformat in cartela asa ca o vreme am fost sunata si pe vechiul nr.oricum la 750min in retea iti anunti toti cunoscutii in max 2 luni.
ATENTIE insa (eu mi-am luat plasa si am platit 2 abonamente intr-o luna) abonamentul se inchide dupa inca o luna,deci iti faci abonament nou cu o zi inainte sa iti inchida abonamentul vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

http://www.lalena.ro/37-reteta-pizza-cu-piept-de-pui-si-ciuperci.html

Important este blatul, care, in aceasta reteta e f usor de facut. Deasupra, se poate pune : suc de rosii, cascaval ras si un piept de pui.
Este greu pana inveti.

Succes !

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Sorry, dar imi scapa, efectiv, cum poate rezulta pizza de 15 lei, folosind un kil de piept de pui, care piept de pui, daca imi amintesc eu bine, e peste 20 lei kilul?
Poate o pizza mai mica, poate o pizza doar pentru 2 persoane?
Daca imi amintesc bine, un kil de faina e vreo 2 lei (folosesti vreo 300-400 g la o pizza), insa drojdia e si aia vreo 1-2 lei; cascavalul, parca si ala era destul de scump, dar sa spunem ca nu folosesti decat vreo 150 g, ciupercile parca erau vreo 10 lei kilul, sa zicem ca folosesti de la conserva, maslinele cam scumpe si alea, dar totusi, cum e cu pieptul ala de pui?
Curentul / gazul nu il mai adaug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura
totusi, cum e cu pieptul ala de pui?

Puiul e de la bunica din curte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

scrie "un piept de pui" nu un kg...e o diferenta totusi...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

In linkul din mesaj scrie asa, pentru doua pizza medii:
Ingrediente
Piept de pui 1 kg 2 piepti de pui fara oase
Ciuperci proaspete 500 g
Masline negre 200 g fara samburi
Cascaval clasic 300 g
Rosii 2 buc
Maioneza 150 g Amestecati-o cu busuioc jumate de lingurita.
Ulei de masline 50 ml
Vin alb demisec 100 ml
Busuioc uscat 1 lingurite
Boia de ardei rosu dulce 0.5 lingurite
Piper negru 0.25 lingurite
Sare 1 lingurita

Chiar si cu un singur piept de pui, tot ar fi vreo 500 g de carne de pui, zau ca nu mai stiu cat costa, insa stiu sigur ca acum un an, inainte de crestere de TVA si altele, nu gaseam pui mai ieftin de 12 lei kilul, cu os si piele, pulpe. Ma rog, mai exista spate si oase, mai ieftin de atat. Cred ca pieptul e vreo 25 de lei kilul?

Revin insa spunand ca daca puiul e de la bunica din curte, faina macinata de la moara din sat, si oul din ograda, atunci da, o pizza poate sa iasa si la 3 lei, nu 15...

Mergi la inceput

ah eu am citit doar mesajul la care ai dat quote, mai sus...La noi intr-un kg de piept file intra cam 5-6 piepturi de pui...Nu mai stiu cum era in Ro...De asta spuneam ca e totusi diferenta intre un kg si un piept. Nu am vazut asa piept mare(de pui :)) sa fie de jumate de kg...doar cel de curcan poate...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Eu iau un pui intreg la un kg. Gandeste-te cat e pieptul in el, si acolo e si cu os...si daca ia un pui cred ca si in Ro iese mai ieftin decat daca ia numai piept...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput