La Dovlecelu' Vesel •15•
Raspunsuri - Pagina 9
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui NelaM
si romantismul? Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
cum? reumatismul? ala e din plin!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Maria, e grav, mai! Nici eu nu stiu, dar uite ce frumos exemplifica Iulia! Uka, eu nu pot sa vad plug-inurile cu Opra asta...asa imi zice. Lasa ca vad eu cum o dau de capat! Aricel, pupici, mii de pupici! Uka, or merge inimioarele astea cu copy paste in oprah asta? Ia sa incerc... Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
opera e invechita. de ce nu folosesti mozilla firefox sau google chrome? ultimul e f rapid
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Fragutza Maria, imi mai spui pls care era filmul ala in care aratau puii cu 4 aripi? Eram sambata la KFC si ma gandeam la el in timp ce mancam niste aripioare cu usturoi Pentru puiul tau |
inca o chestie pe care am uitat-o. deseara iti dau link, ok? tre sa vb cu coautorul ca nu-l stiu from the top of my head. vrei reteta la conopida sau ai gasit?
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza Bun gasit tuturor! Uka dear, te vad mai priceputa imi dai te rog o idee cum sa gatesc conopida? Va pup, girls! Pentru puiul tau |
ooof, bine fie:
deci eu cand ma dezlantui in bucatarie, o gatesc asa, sau asa, sau asa..depinde ce te inspira draga mea!..poti incerca si www.heartlessdoll.com/Cauliflower_Sheep_4002355.jpeg" target="_blank">asta..
carinei ii place mult asta
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
ooof, bine fie: deci eu cand ma dezlantui in bucatarie, o gatesc asa, sau asa, sau asa..depinde ce te inspira draga mea!..poti incerca si www.heartlessdoll.com/Cauliflower_Sheep_4002355.jpeg" target="_blank">asta.. carinei ii place mult asta she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Bune retete. Abia astept sa incerc si eu
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mamideandrei spune:
ooof, bine fie: deci eu cand ma dezlantui in bucatarie, o gatesc asa, sau asa, sau asa..depinde ce te inspira draga mea!..poti incerca si www.heartlessdoll.com/Cauliflower_Sheep_4002355.jpeg" target="_blank">asta.. carinei ii place mult asta she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
nici macar eu nu ma gandisem la asa ceva ; you're special!!!!
ANDREI
happy_uka spune:
pentru voi, de acum, raspund numai la numele de IrinUka, spaima tigaii
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui happy_uka pentru voi, de acum, raspund numai la numele de IrinUka, spaima tigaii she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
ANDREI
Fragutza spune:
Luv u, draga mea! Esti absolut mortala!
Pentru puiul tau
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui happy_uka pentru voi, de acum, raspund numai la numele de IrinUka, spaima tigaii she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
figura mare esti