La Dovlecelu' Vesel •15•
Raspunsuri - Pagina 5
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Stie cineva cu ce iese Picatura (adezivul) de pe mainile si fatza lui Rares? |
Dr Google recomanda ACETONA. Probat. Merge.Spalat fatza+maini cu apa si sampon dupa. Dat un pic de galbenele ca se inrosise un pic pe fatza.
liliac1 spune:
citat din mesajul lui x_ggg Stie cineva cu ce iese Picatura (adezivul) de pe mainile si fatza lui Rares? -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Apaaa, multa apaaaa si rabdare. Se curata in timp.
Din pacate nu stiu o solutie miraculoasa care sa curete instant. Zic pentru ca am cautat-o mult si bine cand mi-am dat in...ochi
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Dr Google recomanda ACETONA. Probat. Merge.Spalat fatza+maini cu apa si sampon dupa. Dat un pic de galbenele ca se inrosise un pic pe fatza. -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Aha, buna treaba.
D'ale Andrei
Vremuri
iuliapapusa spune:
O fi ma bine fetelor voi sa stati la barfa si eu m-am cocosat de munca?Sunt epuizata deja.Dar am luna toata casa mai ramane sa ma ocup un pic si de bebeluta ca s-a tot tinut scai de mine mititica si se milogea sa o dantuiesc un pic un gummy bear.
Catalina sper sa vina repede repede "barza"
X_gggdeci s-a rezolvat treaba cu picatura?
Nela, Liliac.Ce mai faceti?Totul bine?
MamideAndrei
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
liliac1 spune:
iuliaq lasa, fata, atata munca. Da-o-ncolo de treaba.
Sunt tuta rau, stiiiu, dar cine-i gummy bear?? E ceva cu ciunga de mestecat?? Sub forma de ursuleti?
D'ale Andrei
Vremuri
NelaM spune:
citat din mesajul lui liliac1 iuliaq lasa, fata, atata munca. Da-o-ncolo de treaba. Sunt tuta rau, stiiiu, dar cine-i gummy bear?? E ceva cu ciunga de mestecat?? Sub forma de ursuleti? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Cum ma, nu stii ce e ala gummy bear?
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Nela, Liliac.Ce mai faceti?Totul bine? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
Lilian nu stiu ce face, da' chiar asa, sa nu stie ce e ala gummy bear? Tz tz tz... prea mult somn, va zic!
Moi face bine, multumim de intrebare, papushe....
Dvs cum o mai duceti?
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Lilian nu stiu ce face, da' chiar asa, sa nu stie ce e ala gummy bear? Tz tz tz... prea mult somn, va zic! Moi face bine, multumim de intrebare, papushe.... Dvs cum o mai duceti? Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
nici eu nu stiu...e grav??
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume