La Dovlecelu' Vesel •15•
Raspunsuri - Pagina 11
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl alex ma bucur ca te-am scos din asa impas. eu de cand am descoperit chromul, nici nu mai ating de celelalte. selen ce bine imi pare ca ai intrat sa ne spui cum e pitica. imi pare rau de cazaturi, dar ma bucur ca e atat de savanta. e o ceata la bacau de ici ca esti intr-un film din ala cu Stefan cel Mare trecand padurea aia ....cum naiba s- fi chemand....codrul ala unde s-au luptat ca vitejii cu turcii? anyway, u get my point. uka dk tu publici o carte de bucate, eu ti-o cumpar. dar sa fie una la mishto...gen "ghidul bucatarasei fara talent". cred ca s-ar vinde ca painea calda. nu zic, Doamne feri, ca n-ai talent...dar ar fi o carte asa..mai pamflet. daca vrei, tu o scrii si io t-o fac celebra? vrei? vrei? zi-mi ca vrei. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
sa stii ca si mie imi place chromul asta, pana una alta! e super speedy! Mercic tare!
Si mercic si Uka, nu merge treaba cu setarile, da' nu-i bai!
Maria, hai fa-ma si pe mine celebra... cu ce specific vrei sa iti scriu cartea? Ca nu ma bag la de bucate, ca aia e domeniul lu' Uka! Clar!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
MangaGirl spune:
doamna Nela,
pai daca vrei ti-o scriu io, tu numai da-mi zee information. pe tine te vad asa cu o carte despre viata voastra boema in HK. cu multe poze din alea super, mega ireale, cu degetica. bineintels, Buni e de nelipsit. si as face si un capitol separat dedicat picanteriilor de la serviciu. adik as vrea tare sa vedem cum esti tu asa...de temut? cum ti se spunea? adu-miaminte :-D si sa fie ceva de gen "cele doua fete ale Nelei si HK high life".
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
NelaM spune:
citat din mesajul lui MangaGirl doamna Nela, pai daca vrei ti-o scriu io, tu numai da-mi zee information. pe tine te vad asa cu o carte despre viata voastra boema in HK. cu multe poze din alea super, mega ireale, cu degetica. bineintels, Buni e de nelipsit. si as face si un capitol separat dedicat picanteriilor de la serviciu. adik as vrea tare sa vedem cum esti tu asa...de temut? cum ti se spunea? adu-miaminte :-D si sa fie ceva de gen "cele doua fete ale Nelei si HK high life". MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
ce draguta sunteti, tanti Maria!
va pup si va imbratisez cu mare drag.
sa stii ca m-ai nimerit cu asta cu scrisul in locul meu: daca e sa fac ceva de doamne ajuta, sa ma faca faimoasa, musai gasesc pe cineva sa o faca, eu nu-s in stare!
eu sunt za buldog, ma, za buldog! lumea interlopa imi zice Cutzu! sunt undercover...
NelaM spune:
Am uitat: ma bucur ca te vad, Selen!
Imi pare tare rau ca a suferit Ebruska, ma gandesc ce o fi fost in sufletul Tau!
Apropo de sange, nu stiu ce si-a facut Ana in ureche ca ieri cand am curatat-o dupa baie am vazut sange pe betigas. Mi s-a facut rau instant...
Mai stam o saptamana stand by... sper sa treaca!
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
ce draguta sunteti, tanti Maria! va pup si va imbratisez cu mare drag. sa stii ca m-ai nimerit cu asta cu scrisul in locul meu: daca e sa fac ceva de doamne ajuta, sa ma faca faimoasa, musai gasesc pe cineva sa o faca, eu nu-s in stare! eu sunt za buldog, ma, za buldog! lumea interlopa imi zice Cutzu! sunt undercover... Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
stiam cine esti, dar voiam o aud de la tine. mai, sa stii ca mie-mi place cum scrii tu pe blog. esti foarte naturala. asa ca in cazul asta, esti modesta.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
NelaM spune:
MA pun la film, am culcat Banana, all good so far!
Le imbratisez pe Anomis si Crocomom! Cu mare drag!
Anomis, incerc si eu maine sa o invat pe Ana sa bea cu paiul, doar doar!
Gata, plec!
Va pup!
Fragutza spune:
citat din mesajul lui MangaGirl fram dear, this one is for you....asteptand filmul cu puii cu 4 aripi si fara cap. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Jeez, imi vine sa ma duc la mc sa mananc un ultim meniu si sa-mi iau adio! Jur ca daca puii aia chiar au 4 aripi renunt la kfc. Am zis, am zis!
Pentru puiul tau
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Jeez, imi vine sa ma duc la mc sa mananc un ultim meniu si sa-mi iau adio! Jur ca daca puii aia chiar au 4 aripi renunt la kfc. Am zis, am zis! Pentru puiul tau |
Fragutza, mai bine te intorci la eugenii si pufuleti!Lasa fast foodul!
Sau mai bine te muti la soacra si mananci si tu mancare de uameni!
Pentru puiul tau
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka hmm..radeti! nu am pic de autoritate |
e bine, sefa?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13