Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)
Raspunsuri - Pagina 8
carpatina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
M-ai facut sa plang. |
Te-ai lins pe bot Luy! Poate cu ana sa mai ai vreo sansa!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danuta36 Ai mei s-au intors azi de la Cluj,ticu deja zice ca a inceput sa vada cu ochiul operat...mi-era teama sa nu fi mers prea tarziu,ca avea de vreo 7 ani cataracta... |
Grozave vesti! Sanatate multa si refacere rapida!
=====================
carpatina spune:
citat din mesajul lui luy Mai tarziu.... vor fi ei cei care vor astepta cu nerabdare ziua de luni . |
Si pana atunci noi suntem cei care asteptam cu nerabdare...
Refacere grabnica Mariei!
=====================
Erina spune:
Buna din nou mamici!
Vin si eu cu urarile pentru doua mamici dragi care isi aniverseaza ziua astazi:
Nana sa fii sanatoasa, la fel fetita din burtica, Andrei si toti dragi tie! Sa ai parte de o nastere usoara si de o bebelusa perfecta!
Ana multa sanatate si impliniri alaturi de familia ta frumoasa!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Luiza imi pare rau sa aud ca s-a confirmat boala Mariei. Eu daca mi-as cumpara masina de piine ar fi una Moulinex. Intr-o vreme cind ma tenta ma informasem bine despre asta.
Insanatosire rapida Mariei si pupici pisicutei Irina.
Mi-a placut mult poezia.
Ieri am tras ca disperata cu fecatul casei-nu va spun ce miini am (mi-am amintit cu dezordinea care nu prea exista la noi.
Trebuie sa ma autoeduc sa o las mai moale.
Deasemeni vreau sa imi gasesc o metoda mai buna de organizare a banilor mai ales in ceea ce priveste produsele alimentare-aruncam mult. Nu maincam cantitati mari si cumparam putin si bun dar tot sfirsim prin a arunca. Ma gindeam la facut cumparaturile odata pe luna chiar si piinea sa o cumpar-mincam neagra si sa o congelez.
Ana ati ajuns la Venezia?
Cristina, multumim.
Danuta, refacere rapida tatalui tau.
Gabriela inseamna ca e OK Sara. Mie mi se pare ca sufera doar din cauza desprinderii de casa. se obisnuise sa fie cu tine si Sofia toata ziua. Pupam fetele.
Carpatina bine ai revenit. Ceva poze noi cu Ioana? Sigur a crescut mult de ultima data cind ai pus.
Mara chiar ma ingrijorez.
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carpatina spune:
citat din mesajul lui Erina Mara chiar ma ingrijorez. |
N-ai de ce. Toate-s bune pe strada aia, doar timpul putin... Plus bunica in vizita.
=====================
Erina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
N-ai de ce. Toate-s bune pe strada aia, doar timpul putin... Plus bunica in vizita. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Ce bine!!!
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
cecilia L spune:
citat din mesajul lui luy Profit si eu ca marmota a adormit ( ghici unde ? ) si e liniste in casa. Saptamana aceasta suntem acasa in formatie completa, ieri dimineata a ajuns tati cu Maria la urgenta dupa ce spre finalul noptii Maria a varsat si a acuzat dureri de burtica. De vineri seara a avut cateva scaune diareice, desi in weekend i-am dat mancare de regim, lucrurile au evoluat prost. Asadar s-a pricopsit cu o enterocolita . Cu mucii stam binisor, ii curg in continuare dar nu in mod exagerat, ii aspiram din cand in cand si punem picaturi. Cica ar avea si un pic de rosu in gat. Noroc ca sotul e si saptamana asta in concediu, ca nu stiu ce ma faceam daca se intampla peste o saptamana si ramaneam singura cu amandoua . Acum suntem pe drumul cel bun. Nu a mai varsat deloc, nu a mai durut-o burtica si azi a avut un scaun cu aspect normal. O tin pe regim, de fapt am inceput fortat si regimul pt celiachie ( in urma testelor genetice + analizelor de sange repetate in iulie diagnosticul a fost confirmat, conform protocoalelor medicale nu mai e nevoie de biopsie, atat de mare a valoarea anticorpilor ). Acum e cu tati la Carrefour, s-au dus sa ia prajitor de paine ( pt ca va trebui sa il aiba pe al ei personal, exclusiv pt paine fara gluten ). Ne-am obisnuit in final cu gandul ca are aceasta intoleranta si acum ramane sa vorbim la gradinita, sa speram ca nu vor fi probleme. Mi se pare complicat de depistat alimentele sigure pt ea, deoarece glutenul este f.folosit in industria alimentara si, in plus, exista pericolul de contaminare a diverselor alimente care nu contin in reteta lor gluten ( de ex. nu-i mai putem da fulgi de porumb Titan pe care-i adora, deoarece desi sunt facuti din porumb, sunt procesati in fabrica de paine, deci e f.probabil sa fie contaminati ). Dar trebuie sa ne descurcam... Exista si aici produse fara gluten certificate, dar sunt f.scumpe - de ex. un pachet de paine tost cu vreo 12 felii costa 17 ron , 1 kg de faina 23 ron , etc. Prin urmare acum studiem ofertele pt aparat de facut paine. Are cineva asa ceva ? Mi-ar folosi ceva recomandari sau sugestii. Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Offffff, mititica, sanatate multa, iar tie multa putere.
Este tare greu cu glutenul, pe langa faptul ca sunt scumpe, tot timpul trebuie sa fi atenta ce gatesti si cu ce...tanti care a stat cu Cristi avea fata( 32 de ani) cu astfel de probleme...sper ca la voi sa treaca in timp....sa dea DD sa fie asa.
Legat de facut paine, cu masinaria minune, este usor si o sa-ti fie fff util, nu stiu ce marca sa-ti recomand.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
citat din mesajul lui luy Hai ca am trecut de la una la alta... Duminica am fost si noi in parc, era pacat de vremea asta superba. Am reusit s-o conving pe Maria sa mearga spunandu-i ca trebuie s-o plimbam pe Irina, iar noi vom aduna frunze din care apoi vom face tablouri ( si va dati seama ce am facut acasa duminica seara ). A trebuit sa duc munca de lamurire cu ea pt ca de ceva vreme nu mai vrea sa mearga in parc, in general nu vrea sa mearga unde sunt copii . Inca mai sper sa-i treaca 'salbaticia' aceasta intr-o zi... Poate Irina o sa fie mai sociabila si o s-o traga dupa ea... Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
nu pot sa cred asa ceva despre Me... cand merge la gradi ce face, ca doar acolo sunt copii????????
cecilia L spune:
La multi ani Nana sa fi sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi si nu in ultimul rand o printesa frumoasa si sanatoasa
La multi ani Anasa fi sanatosa si iubita de cei dragi.