Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Vreau sa urez in primul rand sarbatoritelor de azi, Nana si Ana La Multi Ani!, multa sanatate si multe multe bucurii. Iar tie Nana iti doresc o sarcina in continuare fara probleme, nastere usoara si o bebelusa sanatoasa si frumoasa.

Din pacate nu prea mai am timp sa intru in ultima vreme sa pevestesc impreuna cu voi in ultima vreme, dar din pacate serviciul si piticii imi ocupa cam tot timpul.

Luy imi pare tare rau pentru problemele de sanatate ale Mariei...intradevar nu este usor si din cate am vazut eu cam toate produsele de pe piata contin gluten. Am urmarit acest subiect pentru in partea sotului sunt cateva rude care sufera de tot felul de alergii...

Mario e in principiu bine, isi mentine ritmul de crestere, dar si micile rautati fata de fratior. Eric in schimb e un copil f cuminte, intelegator dar din pacate cu ceva mici probleme de sanatate, dar care incep sa se recupereze. De cateva zile a inceput sa se ridice in picioare, ceea ce imi spune ca fizioterapia da rezultate, iar de ieri l-am vazut ca incearca sa paseasca. Maine mergem la doctor, ptr ca am facut analizelel de sange de 1 anisor dar din pacate nu sunt deloc linistita ptr ca are formula hemoleucogramei modificate si anume atat numarul cat si procentul de monocite sunt mai mari cu 50% decat limitele normale si din ce am citit pe net ar trebui sa ma ingrijorez, dar ma gandesc totusi ca poate e o greseala sau sunt altele limitele la pitici.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

si eu cat mai e 26

La multi ani fericiti Ana !

La multi ani fericiti Nana

p.s. any cake left?

Mergi la inceput

buna seara,

cu scuze pentru intarziere urez si eu

Sonia si Mihnutzu

mami Isabeluta

Eric pentru un anisor

si

La multi ani celor ce si-au serbat astazi onomastica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Vreau sa urez in primul rand sarbatoritelor de azi, Nana si Ana La Multi Ani!, multa sanatate si multe multe bucurii. Iar tie Nana iti doresc o sarcina in continuare fara probleme, nastere usoara si o bebelusa sanatoasa si frumoasa.

Din pacate nu prea mai am timp sa intru in ultima vreme sa pevestesc impreuna cu voi in ultima vreme, dar din pacate serviciul si piticii imi ocupa cam tot timpul.

Luy imi pare tare rau pentru problemele de sanatate ale Mariei...intradevar nu este usor si din cate am vazut eu cam toate produsele de pe piata contin gluten. Am urmarit acest subiect pentru in partea sotului sunt cateva rude care sufera de tot felul de alergii...

Mario e in principiu bine, isi mentine ritmul de crestere, dar si micile rautati fata de fratior. Eric in schimb e un copil f cuminte, intelegator dar din pacate cu ceva mici probleme de sanatate, dar care incep sa se recupereze. De cateva zile a inceput sa se ridice in picioare, ceea ce imi spune ca fizioterapia da rezultate, iar de ieri l-am vazut ca incearca sa paseasca. Maine mergem la doctor, ptr ca am facut analizelel de sange de 1 anisor dar din pacate nu sunt deloc linistita ptr ca are formula hemoleucogramei modificate si anume atat numarul cat si procentul de monocite sunt mai mari cu 50% decat limitele normale si din ce am citit pe net ar trebui sa ma ingrijorez, dar ma gandesc totusi ca poate e o greseala sau sunt altele limitele la pitici.

pup

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Piticii mei
pozele noastre

tinem pumnii pentru rezultate bune !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Pe cat de speriata eram de inceputul gradinitei pe atat de linistita sunt acum...sper sa ramanem mult asa, merge cu drag, abia astepta dimineata si spune ca vrea la gradi nu la mamaie sau cu mamaie(sapt viitoare este vacanta si negociam ce facem, il ducem la tara sau o aducem pe mamaie)..asa ca am luat decizia sa-l ducem la gradi in vacanta, chiar daca o sa stea cu alti copii si posibil alte doamne....
aaaaaaaaa in fiecare seara intreaba, "cand ne trezim e maine si mergem la gradinita ", daca raspunsul e da, se culca fericit, daca este nu suparare mare...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Bravo Cristi !

nepoata mea se pune pe un plans cand vine sambata ca ea vrea sa mearga .Cand voi ajunge si eu sa patesc asa cu Sebastian ?!

Mergi la inceput

Luy va pupam si va imbratisam ! Draga de Maria sanatate multa !

Sanatate multa Eliza si Daniel , Energia , Filip , mami Mandarinuta, Adelina

Greyeras, tinem pumnii sa nu ia sotul tau !

Danuta refacere rapida tatalui tau !

Erina te invidiez , Sebastian n-a misunat deloc . Cred ca-i nemaipomenit !
Pupici domnisoarei cu revista. Mai e racita?
tu cum esti, te-ai obisnuit cu culoarea?
bravo pt aerobic , iti stimuleaza endorfinele

Carpatina ai un umor de milioane !

Yaia concediu placut la ungarica !

Emma . ofer servicii refresh perete

mai am de vizionat pozele de pe emailul comun, inca n-am ajuns la ele! :((

Gabriela pupici ptr funduletul acela mare si greu de care zici tu. Reacomodare usoara Sarei!

Annisia , nu fac analiza textului dar nici nu pot ramane indiferenta. Sunt de parerea Roxanei : doi pumni in cap !
sau cum spunea intr-o comedie ,, il bati bine si treci mai departe''. Daca este decizia corecta veti vedea voi !
Iti admir verticalitatea , maturitatea (pacat ca v-ati maturizat separat) , stapanirea de sine insa este o trauma. Ai grija de sanatatea ta . Te imbratisez. Pupici Yanisucului.

plec la somn
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Eu sunt tare demotivata la birou. Asa ca frec netul in semn de protest. Si acum recuperez cu vizionarea de poze.

Am vazut puii frumosi de Adimercedes, doamne ce au crescut. Mai ales Adam, nu ma asteptam sa vad asa un baietel in loc de bebelus. I-am admirat la joaca si m-a dat pe spate lectia de inot. Nici fie-mea nu inoata asa bine. Coool! Iar casuta e si mai tare, sa nu o vada ai mei ca ar cere si ei imediat.

Am admirat-o pe Suri Irina in comparatie cu Maria, frumoase foc amandoua, si da, seamana!

Ca tot eram la pitici, se pare ca azi admir numai perechi de frati:

- am avut o surpriza extraordinara sa il vad de-a busilea pe David. Cand cresc copii asa repede? Tare frumosi sunt David si surioasa Daria. Erina, cand e party pana la urma? Gata rochita? Pana la urma si Alex va fi ceva printesa, ca nu prea am avut timp de costumatie. Andrei va fi leu, am primit un costumas de la verisorul lui.

- scumpicii de Robert si Nicole mi-au aratat o zi de-a lor in parc (pfiiii, si Nicole e la plimbare pe jos?) si pe mami care arata super tare;

- am incheiat vizionarea cu puii dulci ai Mandarinutei. Antonia este atat de frumoasa, si m-a impresionat cat de dragastoasa e cu Filip.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Rox, multumesc de aprecieri. Super copiii tai!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Adimercedes, sunt la zi.. nu mi-e frica de extemporal (ca-s tocilara ). Pupaturi atomicilor tai... si o imbratisare calda pentru tine... Jos palaria pentru cat de bine te descurci, aproape singura, cu 2 pitici super energici.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, sar'na . Multumesc de vorbele bune. Ma mai ajuta si sotul cand poate/apuca, mai ales cand adorm langa Lisa sau pe canapea :P

Dar de tine/voi??? Cred ca e a patra sau a cincea oara ca imi exprim curiozitatea . De aceea ziceam ca iti pici extemporalul ;) Pup trandafirul beljic si pe mami scumpa!

Edit: Am vazut ca o trageti cu bronsita, va doresc insanatosire rapida. Bine ca buni e acolo sa va mai ajute!

Mergi la inceput

Luy, imi pare tare rau pt confirmarea bolii celiace la Mey. Sper sa fie relativ simplu sa o tineti sub control si sa se amelioreze in timp.

Masina de paine nu stiu ce sa iti recomand, insa www.productreview.com.au/category.php?cat_id=1309" target="_blank">aici ai reviews la diverse tipuri, sper sa iti fie de folos. www.naturalnews.com/025949_disease_celiac_symptoms.html" target="_blank">Aici si www.naturalnews.com/020273_gluten_patients_disease.html" target="_blank">aici sunt posibile tratamente naturiste.

Trebuie sa fug dupa Lisa. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Nana la multi ani fericiti! O sarcina usoara in continuare si o fetita sanatoasa si mancacioasa! Sa fiti fericiti toti 4!

Revin.ma grabesc acuma

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput