Gravidute prin FIV(64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

many bani, multumesc, am mari emotii si nu stiu ce ma asteapta, dar toata lumea imi spune ca este ceea mai frumoasa perioada, asa ca merg increzatoare inainte
fetelor, am o intrebare: de vreo 4-5 zile transpir abundent noaptea (cred ca din aceasta cauza am si friosane) voi aveti asa ceva?
va pup

and the miracle happened...

Incearca sa te relaxezi, asculta sfatul dr. si bucurate de sarcina asta. Sa nu faci gresala mea, asa stresata am fost in sarcina ca nici o clipa nu m-am bucurat ca sunt gravi, tot cu frica am stat(mai pierdusem o sarcina, primul FIV) si traiam dintr-o echografie in alta. Am mers in paralel cu Ron-el si cu dr. mea, asa ca tot la 2 sapt. eram la unul dintre ei, plus ca de cate ori eram cu capul mai mergeam la un prieten la Cantacuzino.
Despre transpiratie cred, repet cred, ca este de la hormoni, eu tin minte ca si dupa nastere o perioada lunga de timp muream de cald dormeam cu pijamale de vara, iarna in decembrie.
Iti doresc din suflet o sarcina linistita si la termen

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

many bani, asa voi face, cu siguranta, imi poti spune te rog cu cine ai nascut, as vrea sa ma orientez catre un medic experimentat dar care in acelasi timp sa aiba si ceva timp si sa fie de gasit cand am nevoie de el, te pup si sa-ti traiasca micuta minune

and the miracle happened... 4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri.
Monas, si eu ma simt bine, asa ca incerc sa ma destresez in ceea ce priveste scurgerile astea vaginale. Nu vreau sa ma gandesc nici la vreo infectie, pt ca pana una alta nu am observat sa ma deranjeze, sau sa fie urat mirositoare (scuze pt detalii). Nici medicul ginec nu mi-a recomandat sa fac culturi vaginale. De fapt le facusem si inainte de fiv si nu mi-a iesit nici macar candida, desi in ultimii 2 ani avusesem cateva episoade.

Asa ca, nu prea as face nici aceste culturi. Asta ca sa ii raspund si lui pisuc. Poate daca imi va cere medicul... ma mai gandesc.
Noi deocamdata ne pregatim pt o morfofetala de 16 saptamani. Asta va fi saptamana viitoare, cand speram sa aflam sexul bebelusului.

Cristy, felicitari pt reusita. Stiu ca ne-am mai intersectat si pe la subiectul endometrioza anul trecut cred. Legat de transpiratii imi amintesc ca si eu am avut in primele saptamani de sarcina. Ma trezeam si trebuia sa imi schimb pijamalele. Cred ca m-a tinut cam 2 saptamani. Mai am si acum nopti in care ma trezesc transpirata, dar nu chiar asa ca atunci.

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

alina06: ba eu ma bucur ca dai detalii, pentru ca asa mai pot sa-mi dau si eu seama daca ar fi ceva in neregula. asa ca nicio problema.
eu am aflat sexele bebeilor la o eco acum doua saptamani. maine avem iar o eco pt triplu test si abia astept sa-i vad.
nu ne mai ramane decat sa ne relaxam ( zic si eu, pt ca altfel ma cam enervez pe la serviciu).
va pup si sa aveti o saptamana usoara!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Eu am facut culturi de col si secretia pe la 18-19 sapt, pt ca mi se pusese pata ca am nu stiu ce....(aveam o scurgere mai galbuie- scuze pt detalii) si parca si o mancarime. Mancarimea a disparut instant cand am vazut rezultatul negativ, asa ca m-am convins cat de tacanita sunt. (M=am mai convins si cu alte ocazii, de ex cand eram aproape sigura ca s-a scurtat colul si ca, Doamne fereste, s-a deschis, pt ca simteam ca un fel de intepaturi in zona respectiva - fapt infirmat la eco).
Pt siguranta mea, am fost sa-mi recolteze culturile de col un dr, (pt ca al meu era plecat), in sensul ca nu m-am dat pe mana asistentelor de la un laborator.
Eu ma bucur sa vad ca nu sunt singura stresata care face eco la 2 saptamani
Adi, ce iti fac copilasii? Tu cum esti? Astept impresii si poze, evident!
Pisucmic, felicitari pt baietel!
Honeys, bine ai venit! Sarcina usoara si bebelus sanatos!
fivoasele!

30+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Cristy eu in toata sarcina am transpirat de zici ca faceam dus. M-am vaitat la dr. meu dar el a zis ca nu e nimik. Sa iti iei vitaminele pt gravidute. Vb cu dr. tau.
Monas, ce sexe au bb tai? Poate ai spus si nu am vazut eu dar ma intelegi.
Sarcini la termene gravidutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Crysti,

ia-ti un termometru si verifica-ti temperatura la 7 dimineata, la 7 seara si cand ai frisoane. Daca e crescuta, mergi la dr, poate fi semn de infectie.
Daca nu, ok, e de la sarcina.
poate sa fie un 37,2 de la sarcina, nu te panica, dar mergi totusi la dr daca e asa!

Puup

Gabi+17
placenta previa centrala+col deschis+tintuita la pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

carmelly: sunt fetitat si baiat. . sper ca la eco de maine sa nu se schimbe ceva pe la sexele lor. sincer ..m-au cam adus deja la sapa de lemn toate ecografiile si am zis ca dupa cea de maine ma mai duc abia la cea morfofetala de 22 saptamani, sa mai acopar gaura din card .
tot astept si eu sa-i simt cum misca prin burtica...dar cred ca nu-mi dau eu seama cum este.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Cristy, initial am vrut sa merg mai departe cu Anca Gherasie, insa mi-am dat seama la timp ca nu reusesc sa comunic asa cum imi doream eu cu dansa si m-am indreptat catre dr. mea de multi ani Zorela Sgarbura de la spitalul Filantropia, este cam aglomerata, este o tipa directa fara menajamente, dar se implica total intr-un caz si nu se pune problema sa nu vina la nastere.
Au fost si lucruri care m-au nemultumit, adica toata sarcina am mers la cabinetul particular (numai in ultima luna mergeam la spital cu bagajul dupa mine) unde era foarte aglomerat si tati nu putea sa intre. Nu este adepta barbatilor intr-un cabinet de ginecologie, unde toata lumea purta halat si cipicei. Noi am trecut usor peste asta deoarece o data pe luna mergeam si la MNL la prof. Ron-el si tati vedea acolo bebe.
Sper sa-ti alegi dr. cel mai bun.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

alina, asa este, am scris in aceeasi perioada la endometrioza, imi emintesc perfect, cand am vazut ca ai reusit m-am bucurat tare mult, ok, deci si tu ai avut transpiratiile astea neplacute, daca zici ca trec este de bine
carmelly, multumesc de raspuns, din pacate nu prea stiu ce am de facut din acest moment, tocmai mi-am repetat beta la 2 zile si s-a triplat, adica in ziua 13 este 349, deci cred ca este de bine, am fost la clinica la care am facut fiv si mi-au zis sa vin la eco p 22 noiembrie (am facut et pe 19 octombrie) pentru ca este prea devreme sa se vada ceva, insa nu stiu ce trebuie sa fac acum, daca trebuie sa fac vreo analiza specifica sarcinii (in afara de cele de fiv), daca trebuie sa iau vitamine si ce, iar doctor care sa-mi urmareasca sarcina din pacate inca nu am, pentru ca nu prea cunosc pe nimeni, te pup si sa-ti traiasca copilasii
gabi, voi urmari temperatura si daca imi atrage atentia ceva voi vorbi cu un medic
monas, fetita si baiat!!! ce dragut, asa ne-am dori si noi
many bani, multumesc de info
fetelor, ar mai trebui sa fac ceva pana la prima eco? ceva analize, vitamine, si daca da, ce anume luati voi?
va pup

and the miracle happened... 4 +

Mergi la inceput