Gravidute prin FIV(64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

monas diclofenacul e contraindicat in sarcina
off, de cand am dureri de maini, ma tot uit dupa o crema care sa ma ajute, nimic nu merge

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

mirela2: of..multumesc. nu am stiut, si asa de tare ma dura mijlocul.. dar oare cu spirt e voie sa-mi fac masaj daca va mai fi nevoie? o sa ma interesez si eu si daca aflu ceva iti spun. multumesc inca o data.
acum ..a fost o singura data. sper ca nu le-am daunat bebicilor...

19+

Mergi la inceput

incearca cu alifie chinezeasca
nu face ea cine stie ce, dar e mai sigura
eu cu asta ma mai amagesc
spirtul cred ca i ok, doar e un alcool
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

monas diclofenacul e contraindicat in sarcina
off, de cand am dureri de maini, ma tot uit dupa o crema care sa ma ajute, nimic nu merge

iti recomand "puterea ursului" o crema din plante care mi-a fost mie recomandata de medic in sarcina. Face minuni!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

mirela2: of..multumesc. nu am stiut, si asa de tare ma dura mijlocul.. dar oare cu spirt e voie sa-mi fac masaj daca va mai fi nevoie? o sa ma interesez si eu si daca aflu ceva iti spun. multumesc inca o data.
acum ..a fost o singura data. sper ca nu le-am daunat bebicilor...

19+

aceeasi alifie care am scris-o mai sus! eu am avut de 2 ori niste dureri de spate groaznice in sarcina si nu aveam voie diclofenac, am sunat la un prieten doctor kinetoterapeut si mi-a zis sa iau asta. prima data am zugravit si am stat in curent, a doua oara s-a "sucit" un ligament, nu stiu ce s-a intamplat in dreptul omoplatului. Crema asta a fost o minune, mi-a trecut imediat! dar vezi ca trebuie pus putina, masat usor locul si vei simti cum te cuprinde o caldura in zona aplicarii, dupa care durerea se atenueaza pana la disparitie.
Dar sa o folosesti numai pt mijloc, nu dai pe burtica, da? Si asigura-te ca nu ai contractii, pentru ca este putin vasodilatatoare si sa nu-ti pricinuiasca mai mult rau! pup

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

ariadna300: mercic muuult. o sa o caut sa-mi iau sa fie in casa. in nici un caz nu dau pe burtica. doar daca ma va mai durea mijlocul rau.
m-am uita si eu acum pe prospectul diclofenacului si m-am mai linistit ca scrie ca in trim 3 nu ai voie..oricum nu mai dau:)
multam mult.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Mari_lolutza, felicitari! Sarcina usoara si la termen!
Many_bani, bafta la FIVul din februarie, in 2011 sa fii din nou mamica!
Pisucmic, Gabi, Monas,Mirela, Catalina, Crysti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mesaj de la bryny:
"Azi la 9:20, s-a nascut minunea noastra. Are 3700 grame si 52 cm! E frumos, curat, par negru si seamana cu tati. Eu sunt bine!"

Draga mea, sa va traiasca, sa fie sanatos, si sa va bucurati de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bryny felicitari pt minune! sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

bryny sa ti traiasca printu

Mergi la inceput