Nov-dec2010 - Felicitari, Siema, Adipapazi! (140)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

am aparut si noi in peisaj, dupa 2 zile de umblat creanga...

ma asteptam sa gasesc ditamai lista de bebelusi, dar vad ca v-ati cumintit subit

FELICITARI, JOANN ! SA VA TRAIASCA MINUNILE SI SA CREASCA MARI SI SANATOASE!

noi suntem ok, am fost si la un control scurt, bebelina s-a intors regulamentar ....deci am scapat de emotii...e mai mare cu o saptamana, fara fular, margele, etc, col lung, inchis, beton....a ras dr. ca ne mai vedem la 40 de saptamani

am mancat ca o purcica, asa ca ma duc sa ma patucinizez putin, ca ai mei dorm toti in front

va pupacesc

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Ana ...ca Ana , ca ea ne-a scris de dimi ... dar unde e Doura ??
Ca si ea era "destupata"

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am si eu o minge mare din aceea care se foloseste la travaliu. Apoi sa ma vada fii-mea pe ea ce-o sa zica? O sa vrea si ea...si e cat ea mingea.

Poate asa scap si eu de dop ca daca as ajunge l-as scoate eu cu mana mea.

Am fost intr-o vizita scurta la socrii si mi s-a spus ca s-a lasat burta, si ca saptamana asta..... sigur basculez. Si apoi m-am intalnit cu mama care mi-a zis ca la cum se vede sigur ma apuca si 1 nov. Deci babismele astea ma termina psihic.

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello...noi ne-am culcat azi noapte pe la 4 ..da si al mine "permite indexarea" dar nu am nici macar o contractie ...azi am dat si cu aspiratorul..acum facem un dus si iesim sa ne plimbam si sa mancam niste creveti niste prajituri

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Nu-mi place weekendul ca nu este activitate mai deloc.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Nu-mi place weekendul ca nu este activitate mai deloc.

37+
38 ecografic

Nici mie ...
hai lasa ca mai sunt 6 zile si intram in odiseea noastra , si o sa avem nasteri pe banda rulanta ..de o sa ne doara ochii de atata citit..

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Joann! Sa-ti traiasca printesele!

Am schimbat si eu semnatura.
Azi am fost in parc cu minunile mele. Arianna a fost tare incantata sa-l plimbe pe Patrick...pana la tiribombe, ca acolo a uitat complet de el S-a dat in toate cele si nu i-a mai trebuit caruciorul cu fratelo.
Patrick a fost tare cuminte. nici pas nu a zis. Peste zi doarme f bine, e cuminte de nici nu-l simt. Noaptea e insa activ, suge des si nu vrea sa doarma in patut. Doarme cu mine in pat/pe mine/lipit de mine. Cum il las singur, cum se trezeste. solutii nu gasesc

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

salutare

Eu m-am trezit cu mici contractii de dimineata pe la ora 5; pana acum mi-am vazut de programul de zi cu zi si am luat legatura cu doctora (care nici macar nu este acum in Bucuresti); m-a sfatuit sa ma duc la camera de garda sa ma vada cineva de acolo si sa imi spuna in ce stadiu sunt. Asa ca mai tarziu voi pleca spre spital si voi vedea ce se mai intampla. Acum contractiile sunt un pic mai puternice si bineinteles este prezenta scurgerea aceea a dopului banuiesc

Va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Crisis, nu ma injura. Si mie mi-au spus ca mi s-a lasat burta... acum o luna! Ce pot sa iti spun este ca atarna in fata si degeaba...

Ioana ma consolez daca si tu ai pierdut dopul. Ai vazut ca poate trece si o luna pana la nastere asa ca... sa pregatim motatele pentru celelalte fete

Doura acum vroiam sa te strig la catalog! Atata iti trebuia sa nasti fara noi .

De ultima data cand am scris am tot facut miscare, nu efort, strans una alta... tot nu inteleg de ce nu am nicio contractie ...acum ca imi permit!

M-a enervat consortul ca mi-a spus *Eh lasa copilul sa se nasca in noiembrie* . Eu stau aici si ma plang ca o baba ca nu nasc odata si el ma incurajeaza sa mai stau o saptamana... mi si o zi mi se pare mult.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Fetelor , desi nu am mai scris de mult, vreau sa va spun ca am nascut si eu pe 22.10.2010, prin cezariana,o fetita de 4kg si 200 g, sanatoasa si frumoasa.Pentru cele care vor naste la Municipal, va spun ca am fost multumita de modul cum s-a derulat nasterea si de felul cum am fost tratata acolo de catre personalul spitalului.

Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010)

MTHFR C677T heterozigot

Mergi la inceput