Nov-dec2010 - Felicitari, Siema, Adipapazi! (140)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Nu mai retin cine m-a intrebat de post, cand m-am spovedit. Vineri am tinut post si marti m-am spovedit, nu mancasem nimic inainte. Preotul nu m-a mai intrebat, cred ca femeile insarcinate pot sa se spovedeasca si fara cele 3 zile de post. Eu am tinut doar vineri, insa pana la Sf. Maria am tinut fiecare miercuri si vineri, dupa 15 august, am mancat doar lapte/oua in zilele de miercuri/vineri, fara carne. Insa de cand m-am internat, sa ma ierte Dumnezeu, n-am mai putut tine.

Crisis, eu zic sa mai astepti putin... si eu am contractii regulate, la 10-15 minute... dupa care ma linistesc si nu mai am niciuna pana a doua zi. Dca nu se opresc dupa cateva ore si distanta intre ele se micsoreaza, atunci du-te.

Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR...chiar asa, cat AMR??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ana. eu te-am intrebat de post. Maine merg si eu sa ma spovedesc.
Au reinceput contractiile

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o
Crisis, eu zic sa mai astepti putin... si eu am contractii regulate, la 10-15 minute... dupa care ma linistesc si nu mai am niciuna pana a doua zi. Dca nu se opresc dupa cateva ore si distanta intre ele se micsoreaza, atunci du-te.

Ana

Multumesc! Chiar nu mi-ar place sa ma duc degeaba sa deranjez omu' si asa super aglomerat. De pe la 12 sunt la 15 minute. Ce as vrea sa am si eu emotiile tale, sa stiu ca maine nasc.

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Buna ursoaicelor!
Am ajuns si noi acasa, nu am reusit sa citim inca nimic din urma.
Bebe Matia s-a nascut pe 23 octombrie, 3450g, 50 cm, 38 sapt, nastere naturala, fara epidurala, si ocazia asta vreau sa incurajez fetele la al doilea bebe sau care se gandesc sa mai aiba un bebe. E mult mai usoara nasterea, in 3 ore am fost gata, nici nu a mai fost timp de epidurala.
E o scumpete mica si cuminte. Mami asteapta inca lapticul, speram sa vina cat mai repede.

Revin cu detalii cand ma lasa Pishpireii!

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 37+
poze

Mergi la inceput

Crisis, nu te bucura... eu nasc prin cezariana. Daca ar fi sa am o dorinta mare care sa-mi fie indeplinita, aceea ar fi sa nu mai am problemele dorsale... Mi-am dorit mult sa nasc normal, tot timpul am sperat la o minune. Insa... inchid ochii si merg inainte. Poate in 2-3 ani se va gasi o solutie sa scap de "problemosi" si voi avea sansa unei nasteri naturale.
Oricum, tin pumnii sa fie bine si sa fie asa cum iti doresti tu!

Beatrice, esti la termen. Acum nu trebuie sa te mai sperie contractiile.

Ana

Mergi la inceput

Felicitari, Alina! Sa-ti traiasca ursuletul!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

FELICITARI ALINA!!! Sa va traiasca bebe Matia, sa fie sanatos, fericit si iubit!

Cum nu se mai stricase nimic nu imi mai perge mouse-ul si este un fel de lupta atat conexiunea cat si postarea...

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

FELICITARI ALINA!!! Cand vii cu bebe in tzara?

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Felicitari Adipapazi, Siema si Alina!! Sa va traiasca ursuletele si ursuletii !
Syl, la multi ani!!

Bon, deci de la 9 nu am curent, abia acum a venit. Si am citit de pe tel pana am ramas fara baterie. Horror!:))
Beatrice, am ras tare cand am citit de visul cu Miruna. Ce vei face acum cu contractiile? Practic esti la termen.
Miruna, ti-l recomand pe dr meu, sta linistit pana ajung la 42 de saptamani. Prietena mea a nascut dupa 41 cu el, desi se internase la un moment dat cu ceva contractii, a trimis-o acasa, iar cat asteptam la usa lui am auzit discutia cu o alta pacienta careia ii explica sa stea linistita ca e f des intalnit sa se depaseasca 40s.
Eu am schimbat dr din acelasi motiv ca si tine, in plus mie mi-era teama de lipsa sansei la epidurala. Si chiar a fost putin socat dr actual cand a auzit ce mi se propusese.
Danaint, stiu ca la prima sarcina suntem cam la voia dr, dar nu te lasa. Mai ales ca acum exista posibilitatea de informare. Sigur va fi bine, mai ales ca o ai pe Alina cu sfaturi aici.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s34

Mergi la inceput

Stiu ca-s la termen acum, dar as fi vrut sa mai aman putin....pana pe 1.Si as mai fi avut atatea de facut saptamana aceasta!Nici rezultatul la culturile de col nu le am, daca mi se descopera ceva, cand naiba mai tratez?

37+
38 ecografic

Mergi la inceput