Nov-dec2010 - Felicitari, Siema, Adipapazi! (140)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Helloooo...suntem aici ...fara contractii ...
Am fost la doctor sa las o proba de urina pentru a imi masura nivelul proteinelor totale din urina... cine stie ce o mai fi si asta ... in fine...
FELICITARI ADIPAPAZI si SIEMA!!!!
Multumim ca ati mai umplut barlogul cu 3 bebei
Restul de burtici ...multi ...
Nu disperati ca ne vine si noua randul....

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eva poti sa-mi dai si mie msg cand termini cu nascutul ..le transmit fetelor direct ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

hihihi, Doura, poate iti scriu chiar in timpul glumesc, pai trimite-mi un numar pe PM, ca eu nu am priceput cum e cu listele...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Pana la urma am comandat de pe bebelusultau o camsa de alaptat din acea horror ca nu aveam ce face. M-am gandit eu la fel de fel de bluzite cu sireturi, etc, dar fiind operata nu cred ca pot purta pantaloni,(si ca sa alaptez ce fac?raman in chilotei?!) chiar daca imi pun centura acea de cezariana. Pana la urma nu-i chiar asa, arata mai bine decat in pozele de pe site. Si asa ma amuza ca are ca un fel de pelerina peste si cand o dai pe aceea la o parte, se vadready de

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anes
Eva, la fel si eu ma gandesc! Cand voi naste, va fi aproape sfarsitul odiseei! Insa simt ca voi naste mai repede. Sper doar sa ajung la 37 de saptamani. La problemele de sanatate pe care le-am avut si la contractiile pe care le am...este inevitabil! La Remus nu am avut asemenea pb. si am nascut la 37 de saptamani.
Imi doresc o nastere ca a lui si va doresc si voua la fel!

Anes, si eu presimt tot pe la 37 de saptamani ca ar veni, undeva 15-20 decembrie. Om trai si om vedea. Sarcina usoara in continuare si nastere usoara si tie!!! Dar nu prea usoara, adica cel mai teama imi e de nasteri expres, din acelea in 10 minute. Cam asa nasc prietenele mele pe bb2, nu apuca nici dus nimic sa faca, se arunca in ambulanta si nasc instant. Parca nici asa nu vreau, nedumerita asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Aaaa, si mai dam de baut si pentru semnatura ca am schimbat-o.

Beatrice, mi-ai scris de nasterea naturala. La mine ultima data OCI era acoperit dar indiferent daca se mai ridica placenta eu tot cu cezariana nasc pentru ca mai am inca 2 cezariene si nu vreau sa ma complic. Ginecologulmeu vrea sa ma vada pe 16noiembrie impreuna cu ecografista sa vada el cu ochii lui pe ecran ce e cu placenta si daca poate sa-si dea seama daca e acreta. In orice caz, mi-a zis ca in functie de ce gaseste cand ma opereaza, daca acele vilozitati au trcut si de peretele intreg al uterului, exista varianta de a-mi lasa placenta inauntru si aceasta se va distruge singura in timp. N-am intrebat si daca o lasa acolo daca din cauza antibioticelor mai pot alapta. Asta nu stiu, si-mi doresc enorm mai ales ca pe Ati n-am putut s-o alaptez ca n-a putut suge ca obosea de la inima.

Incerci sa nasti natural?

Syl, mami de Ati si acum 31+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Syl, n-am cum sa nasc natural, chiar daca la ultima eco nu mai parea ca este totala, ci partiala. Am tot citit pe net si in caz de partiala se face tot cezariana. Daca era marginala se putea naste natural. Sau mai este un al 4-lea caz, mult mai usor cand se poate naste natural, dar nu in cazul primelor 2.

Joy, tu nu ai mai dat niciun semn in ultimul timp!

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Eu nu mai ies din casa. Ati pomenit asa ceva? Nu am iesit de o saptamana. Sambata a fost sotzul cu Luca la KidExpo, s-au jucat, au mancat vata pe bat, avea si firma lui stand si l-a prezentat colegilor, eu am ramas acasa sa dorm. M-am trezit la pranz. Sotzul mi-a umplut frigiderul pentru o saptamana, bahaie, sa nu fie nevoie sa imi bat capul cu cumparaturi. Nu stau in pat/ canapea, fac treaba, mancare, curat, dar nu mai ies ca merg greu ca o ratza si mi-e ca il scap pe Noah pe strada.
Culmea e ca duminica vine o fata din Germania sa faca un shooting cu mine, ea e balerina si vrea poze in costumul ei de balerina si poante pe Champs Elysees sau pe strazi pariziene, oricum. Si eu ca tampita, desi innebunesc numai la ideea unui shooting cu ea, nu imi vine sa ma duc. Ma tot gandesc de saptamana trecuta ce sa fac. Mi-e ca nasc pe la Arcul de Triumph.
Te pui cu nebuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eva merci ca mi-ai adus aminte ac am aparat de vata de zahar..ma duc sa-mi fabric una ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Eva, eu chiar mi-am propus ca targhet perioada 15 - 20 decembrie. De fapt, dr. mea mi-a si spus ca de sarbatori suntem acasa cu cadoul. Doamne ajuta!
Ei, nu in 10 minute, dar cu doua ore de travaliu si 3-4 impingeri pe masa!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Vai cat mi-a luat sa recuperez...... si ce de vesti....

FELICITARI UNIQUE!! BINE AI VENIT BB ALEXIA STEFANIA!!!

FELICITARI SIEMA!!! BINE AI VENIT BB NATALIA IRIS!!!

FELICITARI ADIPAPAZI!!! BINE ATI VENIT BB ANA SI IOACHIM!!!

HAI ELFICA!!! VREM VESTI!

Intrebare: am contractii la 15 minute dar nu exagerat de dureroase.... ca la ciclu. Sa ma duc azi la doctor sau sa astept pana miercuri cand am programarea?

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput