Nov-dec2010 - Felicitari, Siema, Adipapazi! (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, am intrat si eu ca sa nu ma uitati si am gasit o avalansa de de bebei!
Wow...ce de bebelusi si parinti fericiti!

Felicitari mamicilor pt. comorile voastre si bine ati venit pe lume bebicilor!

Eva, la fel si eu ma gandesc! Cand voi naste, va fi aproape sfarsitul odiseei! Insa simt ca voi naste mai repede. Sper doar sa ajung la 37 de saptamani. La problemele de sanatate pe care le-am avut si la contractiile pe care le am...este inevitabil! La Remus nu am avut asemenea pb. si am nascut la 37 de saptamani.
Imi doresc o nastere ca a lui si va doresc si voua la fel!

Acum sunt relativ bine, insa mai iau No-spa si fac cate o injectie cu Scobutil si Diazepam, seara ca am contractii si o burta ca un pietroi.
Infectia urinara nu s-a sterilizat nici dupa 3 saptamani de antibiotice! Cred ca si asta imi va grabi nasterea. Nu vreau sa cobesc, dar am avut infectie urinara in toate aceste 7 luni de sarcina si nu s-a sterilizat nici dupa cele 4 tratamente cu antibiotice diferite!
Sper ca acest copil nu va avea probleme din cauza atator medicamente!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Miruna,!

Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR...chiar asa, cat AMR??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

FELICITARI ADI!!!!!!TE ASTEPTAM CU VESTI IN CURAND!
Saraca, a luptat asa mult pentru aceasta sarcina!

Ratusca
, singura diferenta pe care o stiu este ca la epidurala ramai cu cateterul in coloana si-ti administreaza calmante si pe parcursul celorlalte zile de spitalizare, la rahi, iti administreaza calmante prin branula

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice, multumesc de info!!!...

ana, au mai ramas cateva ore...cred ca vreo 20.....

vai ce emotii am si eu..abia astept sa ajung diseara la control...

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ioana intra in 15 min pe forum..deci nu a nascut

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

Mergi la inceput

Fetelor, sarut mana de incurajari, oricum nu cred ca voi reusi sa dorm. Iubi e mai curajos, nu-i este deloc teama, pentru ca gandeste mega pozitiv. Sincer, i-as trage-o palma, la optimismul lui, pentru ca el trebuie sa fie pregatit psihic si pentru vesti bune, dar si pentru mai putin bune... ca nu stii niciodata la ce sa te-astepti. Si eu sunt optimista, dar mi-e o teama extraordinara.
In alta ordine de idei, fiul nostru se naste la zi mare... Sf. Dumitru, aducatorul de mir... Tot timpul, cate-o surpriza divina in viata mea. Nu m-am gandit niciodata ca s-ar putea naste intr-o zi de sarbatoare, mai ales ca de Sf. Dumitru uitasem.

I-am trimis sms Danei, dar cred ca e la dr. in cabinet, are tel. inchis. N-are rost sa planga, eu am lichid ffff putin, abia a gasit dr. cateva "pungute" si nu m-a impacientat deloc. Draga de ea...

Ana

Mergi la inceput

Hai, Elfica!!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor multumesc mult de incurajari Acum ce sa fac astept si fac miscare la greu, sotul cred ca e fericit ca nu il pun la curatenie

Nu mai fac fata!!! Cat scriu un mesaj apar alte 10 si macar o nastere!

FELICITARI ADIPAPAZI!!!

Beatrice, mi-am amintit de vis. Pai sa stii ca asta as si raspunde. Da, mai vreau unul, tot baiat si scorpion sau capricorn daca se poate . La Iustin imi pierdusem orice speranta. Cat am planificat, studiat, calculat si a aparut in luna in care nu aveam nicio sansa. E clar ca bebei apar cand vrea si DD.

Ana ma bucur ca esti asa linistita, in sfarsit!!! Sa vezi maine la ora asta o sa il tii in brate pe bebe David

Ratusca, am facut si gresia de la parter, desi nu aveam chef. Acum fac niste ghebe, nu stiu cum inca si apoi ma asez in pat si astept semne

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Aloooooo, m-a strigat cineva???

Gata, sunt prezenta. Multumesc tuturor pentru urari si felicitari, va servesc pe toate fara exceptie cu o felie de tort( Ana Pan), fursecuri cu stafide si bomboane de ciocolata tot de la AnaPAn. Astazi m-am facut frumoasa si m-am prezentat la birou sa cinstesc si eu lumea pe aici.

Felicitari proaspetelor mamici, sanatate multa lor si bebicilor si nu in ultimul rand uram nastere usoara burticilor care urmeaza sa nasca..

Syl, mami de Ati si acum 30+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

ADIPAPAZI ... Chiar vroiam sa intreb de ea pentru ca stiam ca pierduse dopul pe 23.10 si mi;era tare teama pt ea. Sper sa fie ok bebeii pt ca stiam ca sunt micuti si sa ia repede in greutate sa poate merge repede acasa cu mami lor ca sa se bcure linistita de ei

pupici pe burtici :*:*:* 31+

Mergi la inceput