Nov-dec2010 - Felicitari, Siema, Adipapazi! (140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Multumesc fetelor pt sfaturile despre lactatie!

Raportez o noapte destul de grea, dar in fine, la ce as putea sa ma astept de acum inainte? Contractii si dureri in vagin.
Tot asta noapte, printre contractii, am visat-o pe Miruna pe care o intrebam daca mai vrea un copil dupa ce il naste pe acesta si ea imi spunea, da, abia astept sa nasc ca ma apuc de al treilea.
Si vrei tot baiat?
Da, tot, baiat
Si tot zodia Scorpion?
Da, tot Scorpion.

Ana a transmis prin Ratusca ca poate maine va avea loc cezariana.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Fetele, pana la urma, pompa de muls tot ne trebuie, nu?chiar daca alaptam, ma refer la faptul ca o putem folosi cand lipsim de acasa putin mai mult si atunci trebuie sa ne mulgem. Sau e mult mai bine manual?

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata

Eu mi am luat popma manuala Avent, pt orice eventualitate, sa nu l pun pe drumuri pe sotz atunci..

Si eu am inteles la fel ca si Ukume: ca daca Ana nu naste de bunavoie pana azi, intr un fel sau altul apare bb David.. Oi fi inteles prost ?!

Am schimbat semnatura, mai e fix 1 sapt

Fug sa nu se raceasca . Va poftesc pe toate

Ana, 38+ Matei

AMR 1 s

Mergi la inceput

Ziceati de dop: dar cum ma duc eu somnambula noaptea la toaleta, de unde sa stiu daca nu-l scap in vasul de toaleta?

Fetele care ati nascut, aveti probleme cu depresia?

I-am dat un sms Anei. Am intrebat-o cand naste, dar pana acum niciun raspuns.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

neata!Felicitari proaspetelor mamici...Multa sanatate la bebelusi si voua!Recuperare rapida!

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput

Fetelor si eu tot in decembrie trebuie sa nasc dar dr.meu m-a asigurat ca o sa fie prematur ca deja s-a instalat pe traseu...Va citeam ca v-a coborat burta ...si mie doar ac eu am doar 32 de sapta.
I-am zis dr. ca il simt in chiloti si a ras de mine cica pai acolo e....(bebelul)

Mergi la inceput

Ana va naste maine dimineata, dar a promis ca dupa controlul de dimineata, va intra si ea pe forum. Hai, Ana!(nu-mi merg emocioanele!)

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Sunt foarte derutata cu dopul asta...eu am o scurgere..pe care am avut-o toata sarcina...voi ati avut asa ceva?Daca din cauza scurgerii nu imi dau seama cand fuge dopul?ca am inteles ca poate fi fara sange...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

intr-un final

nu am reusit sa recuperez tot ce ati scris, dar nu mai am rabdare...

vreau sa felicit proaspetele mamici ... si sunt cateva, se pare ca s-a dat startul, lucru care ma sperie...

si pentru cele ce sunt pe ultimi metrii

mai citesc si revin...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

Sunt foarte derutata cu dopul asta...eu am o scurgere..pe care am avut-o toata sarcina...voi ati avut asa ceva?Daca din cauza scurgerii nu imi dau seama cand fuge dopul?ca am inteles ca poate fi fara sange...

si eu am avut o scurgere asa ca nu-ti face probleme si crede-ma ca o sa-ti dai seama cand elimini dopul. are o alta consistenta...este ca o gelatina si poate avea si firisoare de sange prin el

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 4 sapt....practic oricand

Mergi la inceput