Nov-dec2010 - Felicitari, Siema, Adipapazi! (140)
Raspunsuri - Pagina 12
sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Fetele, pana la urma, pompa de muls tot ne trebuie, nu?chiar daca alaptam, ma refer la faptul ca o putem folosi cand lipsim de acasa putin mai mult si atunci trebuie sa ne mulgem. Sau e mult mai bine manual? 37+ ![]() 38 ecografic |
nu stiu daca trebuie neaparat...eu nu am avut si nici nu mi-am luat. stai sa vezi cum se instaleaza lactatia si apoi o cumperi imediat, cel putin asta este parerea mea
Mami Andreea
36+
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)AMR...teoretic 4 sapt....practic oricand
ukume24 spune:
sieu am avut si inca am scurgere... dar totusi crde ca dopul are alta consisteanta cum a zis si Sashenka. Fetelor e prima mea zi acasa si atatea mi-am propus sa fac dar nu m-am apucat de nimic. Ah... ba da... am pus o masina de haine la spalat ![]()
32+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
sashenka_h spune:
andreea spor la cumparaturi si razbuna-ne si pe noi gravidutele care nu putem face lucrul asta ![]()

Mami Andreea
36+
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
AMR...teoretic 4 sapt....practic oricand 
misticgirl spune:
Buna dimineata!
Raportam o noapte "normala" pentru aceasta perioada a sarcinii, ca si majoritatea noptilor din ultima luna (mai o contractie, dureri de spate, femur si alte oase, mers la pipi de 3 ori, mi-a fost cald etc ) Ca de obicei, bebe meu este cumintel noaptea, misca el prin barlog, dar incet-incet, cat sa nu o deranjeze pe mami 
Tin pumnii fetelor care astazi merg la echografie si/sau control. Sa ne auduceti vesti bune!
Cine naste astazi? Inteleg ca pt Ana facem galerie maine, daca bebe David nu se hotaraste sa vina astazi.
Beatrice, si eu am contractii si dureri in vagin. Oare de ce apar aceste dureri in vagin? Uneori le simt asemanator unor intepaturi puternice. Aaaa...am vazut ca vorbeati despre lactatia dupa cezariana., asa ca va spun si cazul meu: sanii mei nu au secretat colostru absolut deloc inainte de nastere, nu am baut ceaiuri, nu m-am dat cu creme pt stimularea lactatiei. Am nascut joi seara si Nicholas mi-a fost adus la san din 2 in 2 ore chiar din acea noapte, imediat cum m-am trezit din anestezie (trezit e mult spus, ca eram bezmetica, sunt multe momente pe care nu mi le-am amintit a doua zi). Colostrul a inceput sa apara in acea noapte, deci la cateva ore dupa cezariana, iar vineri noaptea am facut furia laptelui deja (era mai mult colostru decat lapte)...sanii erau f tari, plini, durerosi. Mi-au facut niste injectii, mi-au pus comprese calde si mi-am revenit pana a doua zi. Mi-a spus medicul ca aparitia colostrului dupa cezariana depinde de fiecare organism in parte, dar ca, de obicei, daca bebe e nascut in luna a noua, acesta apare la max. 12 ore de la operatie.
Ce mai fac ursuletii care s-au nascut?
Claudia
36+
si
Nicholas (25.11.04)
EvaF spune:
Mornin', girls!
Felicitari, JoAnn si unique!!!
Elfica si Siema, nastere usoara! Asteptam vesti si poze!
MSymo bine ati venit acasa!
Noua ne-a plecat soatza, respectiv tati, in delegatie la Nice de dimineata si vine tocmai sambata la pranz. Mda, macar e ultima delegatie pana in primavara, le-a zis clar ca pana dupa ce nasc nu mai pleaca nicaieri. Plus ca cei de la firma vroiau sa plece de vinerea trecuta, a refuzat, desi toti colegii lui sunt deja acolo, sa mai stea cu noi un weekend. Sper sa nu avem surprize de niciun fel ca suntem singurei.
Eu abia saptamana viitoare, pe 2 noiembrie, fac cunostinta cu moasa, ca intru in luna a 8a si asa e aici, mergi la maternitate doar incepand cu luna a8a, inainte numai la cabinetul ginecologului, cu care oricum nu nasti. Ce bine, asta imi mai lipsea sa nasc cu asta...
Asa ca abia astept sa port o lunga discutie cu moasa sa ma lumineze in privinta multor aspecte.
Eva & Luca (08.09.2008) acum
30+ cu
Noah (30. 12. 2010)
misticgirl spune:
Si eu am avut o scurgere abundenta uneori, care vad ca a reaparaut de vineri, dar sigur nu poate fi confundata cu dopul
Nu va faceti griji ca pierdeti dopul in wc, eu nu am trecut prin aceasta etapa la prima sarcina, dar am inteles de la alte burtici ca nu iese tot odata, se elimina treptat, deci mai ramane ceva si pe lenjeria intima.
Unique, ai nascut cu dr Mihai Dumitrascu, la Municipal? Cand ai timp, mai da-ne detalii despre nastere, zilele petrecute in spital, bebelus etc.
Claudia
36+
si
Nicholas (25.11.04)
bb_alinus spune:
Neata si de la noi! Azi mai pe fuga ca am in program shopping, lunch cu o alta graviduta ( avem acelasi DPN
) apoi continuat aranjat prin casa! Yep, muncitorii mi-au plecat!!!!
Eu sunt tot cu majoretele pt Alina dar nu am reusit sa vad daca a nascut pana acum! Sa continui sa ma agit??
Felicitari Joann pt printese! Felicitari Unique!!!
Hai Elfica, vad ca tu urmezi!
Le pregatesc si pt Ana, nu?
Symo bine ati venit acasa fetelor. Din pacate nu reusesc sa gasesc pozicile cu voi, ma mai duc pe Picassa sa mai incerc odata, pe mail insa nu le-am gasit.
Despre lactatie dupa cezariana, fix acelasi lucru mi s-a intamplat ca si Claudiei ( Misticgirl), deci zic ca e un mit ca dupa cezariana vine laptele mai greu.
Eva, cred ca depinde de la oras la oras in Franta, uite eu la Amalia am avut acelasi gineco din prima clipa, la un cabinet particular, fara nici o legatura cu spitalul unde nasteam ( apropos, am nascut la Nice
) dar stiam ca va veni la spital pt mine. Asta era politica, toti doctorii de la cabinete veneau la spital ( de care apartineau of course) pt pacientele lor. Nu m-am intalnit cu moasa decat la cursurile de pregatire si evident la nastere, ea il asista pe dr. Si nu era nastere fara gineco, doar cu moasa, cel putin eu una nu am vazut si auzit in Franta, sau hai sa spun la spitalele de prin Nisa, Antibes, Cannes.... ca sa nu generalizez.
Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
ral_eli spune:
'neatza fetelor!
felicitari unique si joann! sa va traiasca bebebii!
ccred ca de acum a nascut si elfica.
eu am inceput curatenia generala! a venit si mama sa ma ajute. mai mult face ea, pe mine ma lasa la lucruri mai usoare
o sa va citesc in pauzele (mici si dese)
34+
mirunam spune:
Fetelor m-am intros de la control mai suparata ca niciodata...
Bineinteles ca am colul inchis, nicio contractie (desi nu iau medicamente) si bebe Iustin care era coborat bine acum s-a ridicat si nu da absolut niciun semn ca ar dori sa paraseasca burtica.
Dr. s-a uitat si pe dosar si considera termenul ca fiid cel ecografic, adica 2 noiembrie, de ziua lui tati. Nu era nici locul nici momentul sa ii spun ca nu sunt de acord si ca DPN-ul e 10 noiembrie avand in vedere ca la primele doua eco varsta sarcinii coincidea cu cea ecografica.
Mor de frica pentru ca in cateva zile ma astept sa aud *Va fi nevoie sa facem cezariana*...Imi fac tot felul de scenarii sa fiu pregatita. Unde gasesc eu unul care sa accepte sa stea dupa mine si bebe Iustin pana se hotaraste sa se nasca?
Acum ramane sa vad ce zice joi la control... macar nu ma mai cheama la spital.
Ah si surpriza, galma de la san este un chist pe care nu il pot trata acum
.
Pana atunci o sa frec si gresia vecinilor, o sa urc de 10 ori scarile, o sa topai pe minge si tot va fi ca mine
. Asta cu scarile nu prea merge ca am urcat 4 etaje la spital si nu am avut nicio contractie...
AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 + 
ukume24 spune:
eu am fost repejor pana la posta ca mi-am facut o comanda la Ives Rocher si am ridicat-o.Mi-au trimis o geanta cadou tare draguta. Am trecut si prin piata si mi-am laut ridchi, roshii, ceapa verde. Ma duc sa imi fac o salata si revin
32+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!