Fluturasi de martie-aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
mada la mine nu sunt asa puternice ca sa am nevoie de medicam. si doar daca mananc seara am arsuri.
sa nu zica de cand salivez dupa niste cartofi la tava cu friptura si salata de varza acra.....
mami x2 , de printesica
si printisor
s 23
madutza_bra spune:
yasmi, si in ce zona au aparut? mai lanaga buric, mai in lateral, sus, jos?
Te intreb ca vreau sa stiu in ce zona sa insist crema 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
23+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
mada daca la prima sarcina nu ai facut nu cred ca vei face acum. lateral a aparut una micuta si nevinovata care apoi s aextins ca pana de paianjen...
si pb cea mai mare e ca nu sunt simple vergeturi ci crapaturi. bine ca in timp (sunt 3 ani si) s au mai estompat si cu solar si masaj, aerobi s au mai retras dar tot acolo sunt 

mami x2 , de printesica
si printisor
s 23
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi mada daca la prima sarcina nu ai facut nu cred ca vei face acum. lateral a aparut una micuta si nevinovata care apoi s aextins ca pana de paianjen... si pb cea mai mare e ca nu sunt simple vergeturi ci crapaturi. bine ca in timp (sunt 3 ani si) s au mai estompat si cu solar si masaj, aerobi s au mai retras dar tot acolo sunt ![]() ![]() mami x2 , de printesica si printisor s 23 |
yasmi, la prima nu am facut nici o vergetura pe burta (am in schimb pe sani care au crescut 2 numere si asa au ramas) Mi-e tare frica de vergeturi pe burta.
Cred ca ma bag si eu la culcare. E deja f tarziu. Adineauri am mancat o mandarina..daca tot venise in discutie. Inca nu simt nimic la stomac, ma bag repede in pata pana nu ma apuca vre-o arsura
Pupici si somn usor!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
23+ cu
Poze
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi mada la mine nu sunt asa puternice ca sa am nevoie de medicam. si doar daca mananc seara am arsuri. sa nu zica de cand salivez dupa niste cartofi la tava cu friptura si salata de varza acra..... mami x2 , de printesica si printisor s 23![]() |
sa sti ca ai idee buna cu cartofii la cuptor si friptura, dar salata as face-o din varza noua.

maine fac peste la cuptor.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
23+ cu
Poze
bb_yasmi spune:
mada noapte buna. da....aia vroiam si eu sa spun ca e diferenta intre cele 2 pozici : sanii ![]()
si mie imi e frica sa nu se extinda vergeturile pe picioare (doamne fereste!!!)
mami x2 , de printesica
si printisor
s 23
bb_yasmi spune:
mada ideea mea de papa...ramane la stadiu de idee momentan....prea multe calorii ![]()
si prea multa lene ![]()
si as manca cu prea multa pofta....si nu m as mai opri :))))))
maine fac ciorbica ardeleneasca de cartofi cu afumatura si smantana.
mami x2 , de printesica
si printisor
s 23
catank spune:
Multumesc fetele! noapate buna, ..gata si eu treaba, acum la somnic!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
17+