Fluturasi de martie-aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

S-a trezit si ratza...acu` juma de ora dar am citit ce ati scris si mi-am facut lapticul ca in fiecare dimineata E un frig afara brrrr...dar e soare , ce mai conteaza ca e frig

Am trecut cu bine peste noapte dar aseara cand m-am spalat pe dinti m-a durut ca se plimba bucatica aia de masea si am crezut ca am deranjat-o mai tare si o sa urlu toata noaptea dar nu , acum dimineata la fel cand m-am spalat pe dinti am deranjat-o si nu e bine...deci clar cat mai curand trebuie sa rezolv intr-un fel sau altul cu maseluta asta

Trebuie sa sun la cabinetul stomatologic unde mi-am gasit ca as vrea sa ma inscriu sa vad daca ma primesc si sa vad daca pot sa merg cu urgenta mea mica azi la ei sa ma vada . Trebuie sa dau cateva telefoane.

Vorbiti de crema si preturi si eu pana acum nu m-am dat deloc, desi mi-am cumparat una de aici de cand am aflat ca sunt gravi dar cu ea nu m-am dat deloc, e inca in cutie sigilata Inconstienta ce sunt
Am cautat pe net sa vad daca o gasesc in UK pe undeva , am cautat si pe site la boots , cel mai mare lant de farmacii de aici si nu am gasit nimic... o sa ma duc pe la celelalte farmacii mai micute de cartier sa vad daca o gasesc, daca nu ce ma fac ? o vreau si eu!!!

Ma pun pe sunat , mai revin eu mai incolo.

Pup la toate burticile si unul mare mare pentru cele ce ati intrebat de mine

Edit: crema de la Dr Fisher zic ca nu o gasesc ca restul gasesc toate prostiile dar asta nu

BB on board!!! 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza acum am vazut si burtica ta la 40 de saptamani si a ta a fost mareeee, mie asa mi se pare. abia astept sa vad eu cat de mare o sa am burtica

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

cred ca si tu o sa o ai mare, frumoasa si rotunda . abia astept sa te vad la 40 s

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumphi, 'neata. daca ai deja o crema eu zic sa te dai cu aia si sa nu mai stai pana gasesti o alta. eu ma dau de pe la 13-14 sapt.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

alina.n, hai pune si tu poza cu burtica !

Povestea nasterii

Poze

acum le descarc din aparat

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

si eu incep sa am probleme cu constipatia. parca din ce in ce mai greu si mai rar ies la wc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza, da, si eu abia astept sa ma vad
dar cel mai tare sa vad bebelina si sa o tin in brate.

monas eu zic sa nu te mai enervezi cu toti aia, n-are rost, ignora-i. sunt atatia care fac comentarii enervante....eu nici nu mai bag in seama pe nimeni, mai ales aia care ma enerveaza de obicei
stai tu linistita, nu trebuie sa-ti strice nimeni buna dispozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Gata am rezolvat-o si cu dentistu`

Azi trebuie sa mai stau asa cu maseaua clatinind ... maine dimineata mi-a gasit un loc la 10 jumate si sa ma duc putin mai inainte sa completez formularele sa ma si inscriu la dentistul asta ... ppff formulare peste tot si asteptat, eu care m-am trezit fara rabdare deloc la mine daca s-ar putea nu azi, ci ieri sau acum o saptamana de aia am si iesit cu 2 luni mai devreme, adica la 7 ca nu mai aveam rabdare sa stau la mami in burtica si voiam sa vad lumea oare s-o gasi undeva de cumparat rabdare ca am nevoie de un sac

Juma de gura unde e maseaua asta e cam amortita dar nu bag si eu de seama si trece zi azi si noaptea ce vine si maine dimineata gata la doftor

BB on board!!! 18+

Mergi la inceput

gata cu pozele sunt in albumn , am pus 3pozici de acum la 25sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumphitz, vezi sa nu iti faci radiografie maine la dentist, ca nu e ok in sarcina. Citisem si de anestezie, dar pe urma am gasit si alte pareri ca anestezia ar fi ok.
Cat despre crema, vezi ca e facuta in belgia, poate gasesti in vreo farmacie sa aduca la comanda, ca aici la noi se poate. Sau poate direct pe site la ei. Pana atunci da-te cu ce ai.
Te .

Mamica fluturasului Andrei si 22+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

strumphita bine ca ai gasit sa te programezi, eu la prima sarcina am patit-o cu maseaua adic mi-a cazut o plomba si mi s-a si spart si vreau sa zic am tot amanat ca nici pana in ziua de azi nu am mers la stomatolog...am asa o groaza de stomatologi

Mergi la inceput