Fluturasi de martie-aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi gata, gata ma pregatesc. Mai aveam ceva de scris pt maine, ..acum am terminat.

Pup ..pe maine...(pe fuga eu, ..sper, macar sa va citesc)

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Catank, ptr ca gingiile devin sensibile in perioada sarcinii, se recomanda sa folosim pasta de dinti sensitive. SI eu aveam problema asta, si stiu din sarcina trecuta, si mi-am luat Sensodine sensitive si sunt ok acum, desi la inceput am avut tentativa asta cu sangerarea si tare neplacut era.
Poti incerca sa schimbi pasta de dinti, asta in cazul in care nu folosesti deja. La mine chiar merge.

Pentru vergeturi, ma repet, incercat gelul sau crema Maternity de la Dr Fisher.
E vb si de textura si elasticitatea pielii, dar si crema face minuni.
In prima sarcina nu am avut nici o vergetura, cumnata mea, era insarcinata in acelasi timp, si ptr ca atunci nu se gasea in Ro crema asta, i-am trimis eu si crema si gel, de aici. Dupa ce a inceput sa foloseasca gelul, a observat cu stupoare ca acesta a refacut pielea si unde deja-i aparusera vergeturi, s-au estompat si au disparut. Pare greu de crezut, dar jur ca asa a fost.

Mamica fluturasului Andrei si 22+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hapiness pare fff greu de crezut ca au trecut vergeturile.....dar ce nu e dispus sa incerce cineva care le are deja??? adica eu... o sa incerc si eu aceasta crema pe langa uleiul de masline la cre nu renunt.
oricum eu sunt de parere ca totul depinde DOAR de elasticitatea pielii (care la mine nu prea e se pare 0, de materialul genetic.

va spun si eu sa aveti un somnic pufos si o noapte linistita.
ne auzim dimi la cafeau lasata de simo

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Nani nani toate burticile?

Eu ma uit la tv la Jamie Oliver , super experiente ce a avut in italia, rad de nu mai pot

Dintele meu e cam amortit, sper ca peste noapte sa nu ma doara sau sa se umfle... am googalit sa vad sa imi gasesc un dentist in zona, multi tare dar nu prea se gasesc reviewuri deci a trebuit sa iau pe fiecare in parte sa googalesc sa vad ce si cum, mi-am gasit unul nu tare departe de casa, maine sa sun si sa ma duc sa ma inscriu si sa vedem daca o sa ma poata vedea cineva...ar cam trebui , dar stiu eu ce si cum , acum dupa ce am patit pe aici cu spitalele si doctorii ?

Inchid si eu laptopul ca acusi se termina si Jamie si ma duc la nani...o sa visez numai paste si pizze si toate alea ce-a mai gatit jamie pe acolo

Noapte buna!!

BB on board!!! 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, neata. Las coffee de acum ca cine stie ce-o fi miine la serviciu

Nu dorm din cauza tusei - a mea, Mati e mai bine, Slava Domnului!

Deci cu vergeturile....Madutza, eu am avut ambele cu baieti si am facut in zona buricului, in fata...burtile au fost ascutite amindoua, Lavi (cu fata) vad ca a facut mai mult jos pe burtica. Si vreau sa va spun ca eu la prima sarcina nu am facut vergeturi...ci la a doua, deci, tot eu, acelasi material, copil tot mare si la prima (4kg). SI-atunci???? Oricum bine ca mi-ati amintit sa ma dau cu crema

Madutza, eu as zice sa insisti pe solduri si pe burtica in jos, dar dc te maninca pielea in jurul buricului, insista si acolo!

Catank, succes la proiectul acela!Bun sfat cu nemincatul seara, eu la 20.00 mincat carnati la gratar cu painica si castraveti...Si ma mir de ce ma ingras ca elefantul (asa-mi spune fiu-miu cel mare ca sa ma sicaneze)
Strumpfi, ghinion si pe tine cu maseaua, poate ai avut o cariuta ascunsa si a cedat acum.Eu mi-am facut tot in gura, dar uite ca inainte sa ramin voiam sa fac o radiografie pt una care ma durea la rece, dulce...N-am apucat s-o fac ca am ramas..Acum ar tb sa merg totusi cu ea la dentist...pe suprafata ei nus e vede nimic, dar cine stie ce-o avea dedesubt...
Lalely, ma bucur c-au mai trecut greturile, stai linistita in patuc atitcit mai tb. CIteste ceva frumos!
Happiness, ce rau imi pare ca deja am dat 1,5 mil pe o crema elancyl..Mai bine luam ceva deja experimentat...Oricum burta mea e deja compromisa, poate ajung la bisturiu dupa sarcina asta...
Lavi, ti-am vazut burtica, arata tare bine, e micutza, desi a mai crescut, imi place. EU nu am apucat deloc sa descarc pozele, tot timpul e ceva ba copil bolnav, ba alergatura prin practiker, hornbach, brico...Ce sa invat...nu stiu cind voi invata...
alina, voiam sa vad si burticutza ta!

Daca va spun ceva n-o sa ma credeti...Cred ca barbate-miu vrea totusi si o fata...ca azi imi vorbea de al patrulea copil...Am scuipat in san...sincer nu ma mai vad capabila...Ce-o fi in capul lui..oare faptul ca am cumparat vreo 30 de corpuri de iluminat pt casa??!!??. Are senzatia ca vom avea prea mult spatiu si tb umplut la maxim??

Acum serios, am dat o gramada de bani pe corpurile astea...6 camere, 3 bai, bucatarie, camara, scari, aplice, 4 dressinguri, doar in living 3 lustre si 3 aplice...are mai mult de 50 m livingul, lampile de exterior. Oricum, cred ca sunt prea multe, s-a exagerat la faza asta...
Acum...sper sa reusim sa nu aprindem in prostie, sa facem si economie..

Si nu dorm de 2 ore si ma ustura gatul fantastic...DOamne, abia astept concediul ala...
No, va pup, ne auzim maine...sper sa nu fiu pana peste cap la serviciu...

Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

buna dimi

simo, sa te simti mai bine. woww bb4....harnic sot mai ai...:))

strumfule cum esti?? cum ai trecut noaptea?

eu am bagat la spalat, ma apuc repede de papica , dau cu aspiratorul si spal pe jos, sterg praf pana se face papica si am "tulit-o"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

ce chestie madutza cu conditiile in ziua de astazi in spitale. Platim asigurarile si le platim degeaba. Oare asa o fi si la Elias? tot cu ata in buzunar trebuie sa ma duc? ce groaza imi este...eu inainte sa raman graviduta cu o luna inainte mi-am facut o laparoscopie si o histeroscopie (2 in 1) la gynecoland la dr Stoian ...2 mii de euro am dat, dar nu-mi pare rau.... o mina de milioane, conditii f bune, tratament deasemeni... Pledez pentru clinicile private cind este vb de o "boala" dar faptul ca esti gravida...nasterea in sine nu o consider o boala...si atunci de ce sa dau atitia bani la pivat? sau gindesc eu aiurea...nu stiu?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 17+

la elias acum 1 an jumate nici ata chirurgicala nu aveau in spital..veneau medicii cu ea de acasa in geanta si isi mai imprumutau unul de la altul seringi nu am avut probleme, insa calmante iar nu erau..trebuia sa-ti cumperi.

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

hapiness crema sau ulei de la dr fisher??? andreea tu parca ti-ai cumparat , nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Lavi, neata. Las coffee de acum ca cine stie ce-o fi miine la serviciu

Nu dorm din cauza tusei - a mea, Mati e mai bine, Slava Domnului!

Deci cu vergeturile....Madutza, eu am avut ambele cu baieti si am facut in zona buricului, in fata...burtile au fost ascutite amindoua, Lavi (cu fata) vad ca a facut mai mult jos pe burtica. Si vreau sa va spun ca eu la prima sarcina nu am facut vergeturi...ci la a doua, deci, tot eu, acelasi material, copil tot mare si la prima (4kg). SI-atunci???? Oricum bine ca mi-ati amintit sa ma dau cu crema

Madutza, eu as zice sa insisti pe solduri si pe burtica in jos, dar dc te maninca pielea in jurul buricului, insista si acolo!

Catank, succes la proiectul acela!Bun sfat cu nemincatul seara, eu la 20.00 mincat carnati la gratar cu painica si castraveti...Si ma mir de ce ma ingras ca elefantul (asa-mi spune fiu-miu cel mare ca sa ma sicaneze)
Strumpfi, ghinion si pe tine cu maseaua, poate ai avut o cariuta ascunsa si a cedat acum.Eu mi-am facut tot in gura, dar uite ca inainte sa ramin voiam sa fac o radiografie pt una care ma durea la rece, dulce...N-am apucat s-o fac ca am ramas..Acum ar tb sa merg totusi cu ea la dentist...pe suprafata ei nus e vede nimic, dar cine stie ce-o avea dedesubt...
Lalely, ma bucur c-au mai trecut greturile, stai linistita in patuc atitcit mai tb. CIteste ceva frumos!
Happiness, ce rau imi pare ca deja am dat 1,5 mil pe o crema elancyl..Mai bine luam ceva deja experimentat...Oricum burta mea e deja compromisa, poate ajung la bisturiu dupa sarcina asta...
Lavi, ti-am vazut burtica, arata tare bine, e micutza, desi a mai crescut, imi place. EU nu am apucat deloc sa descarc pozele, tot timpul e ceva ba copil bolnav, ba alergatura prin practiker, hornbach, brico...Ce sa invat...nu stiu cind voi invata...
alina, voiam sa vad si burticutza ta!

Daca va spun ceva n-o sa ma credeti...Cred ca barbate-miu vrea totusi si o fata...ca azi imi vorbea de al patrulea copil...Am scuipat in san...sincer nu ma mai vad capabila...Ce-o fi in capul lui..oare faptul ca am cumparat vreo 30 de corpuri de iluminat pt casa??!!??. Are senzatia ca vom avea prea mult spatiu si tb umplut la maxim??

Acum serios, am dat o gramada de bani pe corpurile astea...6 camere, 3 bai, bucatarie, camara, scari, aplice, 4 dressinguri, doar in living 3 lustre si 3 aplice...are mai mult de 50 m livingul, lampile de exterior. Oricum, cred ca sunt prea multe, s-a exagerat la faza asta...
Acum...sper sa reusim sa nu aprindem in prostie, sa facem si economie..

Si nu dorm de 2 ore si ma ustura gatul fantastic...DOamne, abia astept concediul ala...
No, va pup, ne auzim maine...sper sa nu fiu pana peste cap la serviciu...

Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simona, eu tot cu elancyl ma dau , am luat-o pt ca am auzit pareri f f bune despre ea..asa ca stai linistita, poate scapam nici eu n-am de la prima sarcina si m-am culcat pe o ureche adica ma dau din an in paste..dar daca zici ca tie ti-au aparut la a doua sarcina, ma pun pe treaba
sanatate multa, ai grija de tine

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

simona ce cafeluta buna ne-ai facut oooo....sotul ar vrea inca un bebe? eu zic sa incerci, daca iese o fetita scumpica de data asta iti dai seama? 3 baieti si o fetita...superb

bb_yasmi a crescut burtica asa este pozele se vad cam nasol, cam inchis dar se vad

madutza iar nu mi se pare ca este diferenta de burtica de spatamana trecuta. cred ca tricoul este de vina. oricum burtica ta este tare mare
tu zici ca te mananca burtica,. pe mine ma mananca spatele, partile laterale alea burtii si sanii. asta de ce oare? voi mai aveti asa mancarimi?

catank spor la treburi

strumphitza of... mergi la dentist sa-ti faca ceva la masea sa nu stai asa. la eco mai mergi?

alina.n, miki

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

Mergi la inceput