La Dovlecelu' Vesel •14• La multi ani Selen !!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Doamna-mami Uka....pe undi umbli????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Vroiam sa-i zic ralukaica am reusit in sfarsit sa mai intru pe blogul ei. Raluk, draga mea, am vazut postarea "1 an in imagini". Incredibil de inspirata si frumos facuta. Mi-a placut teribil. Mai, si nu imi vine sa cred cat a crescut Alex. Pozele de la 1 an sunt coplesitoare. Asa de tare mi-a placut Alexutu'. Seamana cu tine foarte, foarte bine. Si e un baietel deja. Asa arata. Nu mai e bebelus. M-a topit. Mi-a placut cum ai pus tu frumos "evolutia" lui. Felicitari. Am gasit un Alex total schimbat. A crescut mult. Mai, mi-a placut teribil. Nu stiu cum sa exprim mai bine. E senzationala postarea.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

...suspansul ma omoara!! oare i-a placut postarea? sa ne spui neaparat!!!!!

once a hepilica, always a hepilica

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Uka,tie iti merge Vplay.ro?
Mie de cateva zile nu mi se mai inarca,acu' pe cand am dat si bani pt VIP.

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

am avut si eu probleme 2 days ago. dar acum merge. ma uit la californication.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

..da ce ma, te-a intrebat pe tine?
io nu mai intru ma la voi, adio!

adio....pica frunza!!!! adik ne parasesti asa usor? dai bir cu fugitii la prima mica drama familiala?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

m-am razgandit, nu plec. da-mi place cum suna "adio!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fete dragi!

La multi ani Selen! Mi-e dor de tine si de Ebru.

Am avut un weekend lung...dar super, eu in tete-a-tete cu fiica-mea. E mortala...mor dupa ea cite stie si face. Da' asta in alt episod.

Vreau sa va spun ca am primit un telefon care mi-a facut seara mai buna...o voce calda si placuta...no sa va vad, ghiciti de la cine?

Uka, Manga, Hepi, Fram ...sunteti totale! Asa bine m-am distrat citind ce ati scris...

Last edit...hai sa nu va tin in suspans...era Danuta frantuzoaica!

va , seara faina!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

pai..ca orice piti care se respecta, am fost la mall

i-am luat mandrei neste jucarii, o olita cu senzori , si abia am rezistat tentatiei de a-i cumpara 1-2 papagali..

dar am venit acasa sa studiez, trebuie sa ma documentez caci ...draga mea mama tot ...spunea ...adica intr-una spunea ..ca nu e bine pentru carina ! de parca o bagam in colivie cu ei! viseaza numai virusi femeia

chiar, stiti ceva de genu asta? ca mi-e lene sa caut..

si trebuie sa caut si cuptor de paine, vrea tatal copilului paine de casa .. e clar, azi o omleta, maine o paine, parca vad ca ajung sa fac pilaf

girls, ati observat, avem animatoare !! ea este Dana!! pe bune, chiar este !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Vik,cand ai spus "voce calda si placuta" la ea mi-a sarit gandul instantaneu .

Merg sa bag un cupil la somn si revin

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Am avut un weekend lung...dar super, eu in tete-a-tete cu fiica-mea. E mortala...mor dupa ea cite stie si face. Da' asta in alt episod.

Vreau sa va spun ca am primit un telefon care mi-a facut seara mai buna...o voce calda si placuta...no sa va vad, ghiciti de la cine?

Hello doamna cu weekendu!!
Ba haide tot in episodu asta, io-s fascinata de povesti cu fetite de varsta carinei, si eu mor de dragul ei ..sunt delicioase cu adevarat!!

Eu cred ca la telefon era nenea care striga darul la nunta cu nasii nostri celebri !! De la nasa mare fara numar fara numar !! Da la ce ora te-a sunat? Si zici ca era calda si placuta? Hmmm..ai naibiului prefacuti

edit: daca nu citesc pana la capat si ma arunc ca aia in papusoi ..ma fac si de rusine cu aberatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:

Citat:

i-am luat mandrei neste jucarii, o olita cu senzori , si abia am rezistat tentatiei de a-i cumpara 1-2 papagali..

dar am venit acasa sa studiez, trebuie sa ma documentez caci ...draga mea mama tot ...spunea ...adica intr-una spunea ..ca nu e bine pentru carina ! de parca o bagam in colivie cu ei! viseaza numai virusi femeia

si trebuie sa caut si cuptor de paine, vrea tatal copilului paine de casa .. e clar, azi o omleta, maine o paine, parca vad ca ajung sa fac pilaf

da-da-da...www.youtube.com/watch?v=yCsoxE2YYzs" target="_blank">"ea este Dana"...asha striga shi baietzii din carter ref papagali...hmmmm, da- au un virus, pe care il transmit....spor la citit!!!
mai bine o intrebi pe dr. M....eu n-ash lua viu, tzi-am povestit in tete-a tete ce oferte chinezeshti exista...plus ca la ala vi-u, trebe sa curetzi, hraneshti

shi www.magictoys.ro/perusi/articole-despre-perusi/9-lucruri-mortale/" target="_blank">aici alte chestii despre papagali... mai bine o duci la scoica land ca au acolo papagali, maimutze shi alte oratanii/aratanii

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

da-da-da...www.youtube.com/watch?v=yCsoxE2YYzs" target="_blank">"ea este Dana"...asha striga shi baietzii din carter

ref papagali...hmmmm, da- au un virus, pe care il transmit....spor la citit!!!
mai bine o intrebi pe dr. M....eu n-ash lua viu, tzi-am povestit in tete-a tete ce oferte chinezeshti exista...plus ca la ala vi-u, trebe sa curetzi, hraneshti

tu tii cu maica-mea, zi sincer! bine, maine sa-ti arate ea ce vorbisem, da? brutus !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna seara fetele.Ce faceti?Mai e loc si pentru mine pe aici?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput