La Dovlecelu' Vesel •14• La multi ani Selen !!
Raspunsuri - Pagina 19
monica_dicut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
...asa..si? continuarea? she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Sorry, da n-a specificat la ce filme se uitau. Si tu acum .. ntz ntz
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
iuliapapusa spune:
portagostu? da, sa stii ca se uita cam ciudat in camera... she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
M-am gandit in acelasi timp la protagonist si prost si a rezultat protagostu
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
MangaGirl spune:
da ma da era reflux, de ce nu zici ca a doua zi s-au inecat toti? ti se pare neimportant? eu cred ca asta e toata lectia filmului de fapt... she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
sau si mai tare...de fapt filmul nici nu s-a intamplat. a fost totul un vis urat.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Fragutza spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa
De Vik nu le putem avea pe toate.Si eu as vrea sa am mai multe kile nu asa radiografie imbracata da daca nu se poate asta e.Ar trebui sa ma uit si eu la Prince of Percia parca ca e siropos si ingrasa? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
Ma doare burta de la atata ras!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa
Nu i-ai amintit si tu ca acum aveti copii si ca nu mai e cazu? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
..pai aici intra in scena toporisca
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Eu va recomand filmul Grown Ups.Mai lasati alea cu crimele.Sa vedeti acolo copii frumosi alåptati la 43 de luni. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita |
vine si fundita asta sa puna sare pe rana.
cristina_ana spune:
citat din mesajul lui Fragutza
Pai lasa-ne,mergi la sotz...nu mai conteaza finalul, va fi cu happy ending Pentru puiul tau |
Nici vorba, mai degraba cu sleepy ending! Ca tot asteptam sa adoarma ANdrei si nimic, asta e fresh langa noi, se uita la desene! Adoarme dupa noi, ca deobicei! Si Emma se trezeste inaintea noastra, ca deobicei, si uite asa se duce dracului tot romantismul.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
..da cine dracu' era in rolu' toporiscii? nicolas cage, van damme? oricum, de exceptie, va zic!
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Fragutza
Pai lasa-ne,mergi la sotz...nu mai conteaza finalul, va fi cu happy ending Pentru puiul tau |
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristina_ana
Nici vorba, mai degraba cu sleepy ending! Ca tot asteptam sa adoarma ANdrei si nimic, asta e fresh langa noi, se uita la desene! Adoarme dupa noi, ca deobicei! Si Emma se trezeste inaintea noastra, ca deobicei, si uite asa se duce dracului tot romantismul. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Cine-a pomenit ceva de romantism?
Pentru puiul tau