La Dovlecelu' Vesel •14• La multi ani Selen !!
Raspunsuri - Pagina 17
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Ba io zic ca afla ca-i frasu, ca nu se pot casatori, da pana la urma cand suspansu creste defapt se afla ca ea a fost adoptata pt ca el a fost furat si se intalnesc la malu marii si ea ii sare in brate si traiesc hepilica ever after si fac un baietel numa lapte si miere si imbatranesc frumos numa lapte si miere si totu-i lapte si miere. Ce stiti voi mah. E grele astea siropoase, toate numa lapte si miere Ai ma Crisule lasa dulcegarelile astea ca ingrasa mai fata. Stai cu noi la un alcool aicisea ca alcoolu nu ingrasa, asta slabeste vigilenta Un Baileys vine acusica l aduamna Maria. Avem stoc ca doar mi-a dat nasa mare saptamana trecuta. Nasa mare sa traiascaaaa!!! Crem sa vedem rochia da???? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
da ma da era reflux, de ce nu zici ca a doua zi s-au inecat toti? ti se pare neimportant? eu cred ca asta e toata lectia filmului de fapt...
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Ba io zic ca afla ca-i frasu, ca nu se pot casatori, da pana la urma cand suspansu creste defapt se afla ca ea a fost adoptata pt ca el a fost furat si se intalnesc la malu marii si ea ii sare in brate si traiesc hepilica ever after si fac un baietel numa lapte si miere si imbatranesc frumos numa lapte si miere si totu-i lapte si miere. Ce stiti voi mah. E grele astea siropoase, toate numa lapte si miere Ai ma Crisule lasa dulcegarelile astea ca ingrasa mai fata. Stai cu noi la un alcool aicisea ca alcoolu nu ingrasa, asta slabeste vigilenta Un Baileys vine acusica l aduamna Maria. Avem stoc ca doar mi-a dat nasa mare saptamana trecuta. Nasa mare sa traiascaaaa!!! [sice=4]Crem[/size=4] sa vedem rochia da???? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
zici ca slabeste vigilenta, ai?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana A pus sotu un film si sa duc sa vad daca imi place. Daca nu, vin inapoi. Oricum nu ma culc inca, o astept pe Raluk. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Cristina esti o scumpa . M-am gandit sa nu raspund pana nu citesc tot, si ma gandeam ca azi nu reusesc de oboseala sa spun cateva propozitii. Dar trebuie sa-ti spun ca nu am poze, poti sa te culci linistita .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
vik-cj spune:
Mda...intru eu sa dau detalii despre fiica-mea si aci cheful e in toi...a lasat Raluk ceva de baut de la nunta??? Ca vreau si eu un pahar de vin!
Auzi la ele...unele "face" propozitii si a mea a invatat azi sa zica "cau cau"(adica asa face cioara crau crau). Hmmmmm...deci savanta nu...ca oricum e ma-sa si degeaba...manelista sau fotomodela n-e mai ramas pe lista..sa vedem ce o alege fata
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Fragutza spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Da daca protagostu e gay? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
In cazul asta, e pus la panoul rusinii si dat afara din film!
Pentru puiul tau
cristina_ana spune:
Sunteti mortale! Nu ma pot uita la film ca tot intru sa ma rad de voi! Si sotu s-a enervat pe mine ca nu inchid laptopul si nu vin odata langa el sa ne luam in brate ca pe vremuri, cand ne iubeam si nu aveam copii si ne uitam la filme duminicile, toata ziua!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Da daca protagostu e gay? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
portagostu? da, sa stii ca se uita cam ciudat in camera...
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
vik-cj spune:
Si sa zic si eu ca omul civilizat: buna seara fetelor!
Vai Raluk...detalii, barfe, poze..hai ca asteptam cu interes!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Iulika29 spune:
Eu va recomand filmul Grown Ups.Mai lasati alea cu crimele.Sa vedeti acolo copii frumosi alåptati la 43 de luni.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita