Dragele mele
Sunt sigura ca nu sunt prima care se confrunta cu infectie urinara in sarcina.
As vrea sa stiu daca ati luat Urinal in sarcina si daca stiti ca e sigur? Pe prospect nu scrie nimic despre sarcina, dar am mai auzit lume care a luat...
E a doua oara in sarcina cand gasesc infectie la urocultura, prima am tratat-o cu antibiotic, acum iar a iesit (alt germene) si mi-e ciuda sa iau iar antibiotic. As repeta urocultura dupa o cura de Urinal.
Multumesc!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 15+
Urinalul contine extract de merisor care este doar un antiseptic urinar si antiinflamator, nu trateaza insa propriu-zis o infectie urinara, mai ales ca este cronica. Il poti folosi mai mult pentru preventie. Teoretic, nu este contraindicat in sarcina si poate ajuta intr-o cistita simpla.
Dupa cum stii, sunt destule medicamente safe in sarcina si daca ai norocul ca ele sa fie si cu actiune pe germenele tau, poate ar fi bine sa iei tratamentul clasic .Eu nu as risca o infectie trenanta care poate urca .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
si eu as trata cu antibiotic in locul tau, chiar si a 2a oara, e mai sigur, mai ales daca ai si antibiograma.
in rest, hidratare preventiv, pt ca impiedica reaparitia infectiei dupa ce ai tratat-o. Dr mea mi-a zis ca Urinalul e sigur in sarcina, intre 1 si 3 plicuri/zi, daca apare disurie (usturimi la urinat).
Multa sanatate!
Gabi+19
placenta previa centrala