Poiana

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vin si io cu o idee, la londra nu se poarta apartamentele in regim hotelier? puteti lua o garsoniera.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

m-am gindit si la asta Sabina, am vazut citeva apartamente/studiouri dragute dar cind sunt in concediu nu prea am chef de gatit/facut cumparaturi alimentare...dar daca nu gasesc hotel convenabil probabil ca am sa rezerv un apartament dintr-asta...weekendul asta trebuie neaparat sa ma hotarasc...
m-am hotarit sa mergem sa vedem un spectacol in West End, cel mai probabil Lion King fiindca celelalte nu sunt prea potrivite virstei Alexandrei...si biletele astea au niste preturi piperaaaate dar daca tot suntem in zona ar fi pacat sa nu mergem...am vazut oferte de bilete cu pre/after theatre dinner la restaurante sea food sau de alt gen, asta chiar mi-ar suride :))
apropo de sea food, de Revelion am fiert un lobster mic si ne-am petrecut toata noaptea extragind cele citeva grame de carne...noroc cu asta ca ne-a tinut treji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Speed, pina la urma, daca inchiriati un apartament, conteaza sa cumparati ceva pt micul dejun, pe urma mincati afara. Si eu detest sa fac mincare in vacanta...daca fac aceleasi lucruri ca acasa, atunci la ce bun sa mai plec?! Dar noi asa facem, de citiva ani mergem iarna la ski si inchiriem un apartament pt o saptamina, aducem iaurturi si portocale cu noi, e drept ca luam masina, cumparam piine si croissantes dimineata, iar la prinz si seara mincam la restaurant sau comandam cite o pizza.

Fii-mea ar adora sa mearga la Mamma mia, chiar daca n-ar intelege (da' a vazut filmul de citeva ori). Eu as merge la My Fair Lady.

Delphin, m-am uitat mai bine pe site, era vorba de Ryanair si n-au zboruri spre Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai numai pt dimineata ai face cumparaturi, restu oricum mancati in oras;)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rayuela

Buna ziua!!la cartea meclei am scris,dar sa zic si in poiana:
La ecografie am dat de o imigranta draguta si am tacanit-o sa ne spuna...nu e sigur,dar se pare ca avem de-a face cu Tudor si Julia

Mami de Amelie si cu

Felicitari
(scuze pt interventie, n-am apucat prin alte zari sa te felicit)

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mami de Giulia multumesc!Apropos,cred ca Giulia si Amelie sint colege de an,nu,tot 2004!...eh,ce vremuri domnule,ce vremuri!

Mami de Amelie si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Rayu, ce frumooos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rayuela

mami de Giulia multumesc!Apropos,cred ca Giulia si Amelie sint colege de an,nu,tot 2004!...eh,ce vremuri domnule,ce vremuri!

Mami de Amelie si cu

si cu Matei, si cu Matei
chiar asa, Amelie a inceput scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Rayou, si io repede sa te pup si sa te felicit!

si eu zic ca e bine sa-i numesti cumva incat sa nu le creezi probleme, mai ales ca nu traiti in Romania. Eu stiu cat e de greu din experienta proprie. Nici mie, nici lui dl Itsme nu pot astia nici legati sa ne pronunte numele, nici de familie, nici pronumele, si e o permanenta bataie de cap!

Julia e globalizat si frumos, iar pentru baiete, sugerez Theo, pentru ca e conceput la Francezi, si trebuie si ei sa fie recunoscuti pentru isprava asta, zic eu

pupici, mai vin eu cand apuc, ca m-au asaltat astia cu muncile din prima zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

asa e itsmiule,si aici e groaznic daca ai un nume mai ciudatel,trebuie sa zici litera cu litera(stii ca daca emigrai in Suedia erai strigata..Ratzusca?Asta inseamna prenumele tau in suedeza)
Si Matei,buli,asa e!!Numai ca sint la luni diferite,atit!Ca sa nu mai zic ca adooooor numele de Matei,dar avem deja pe feciorul sora-mii,asa ca e luat numele:(

Mami de Amelie si cu

Mergi la inceput